- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi slmbenss12
-
özür dileyecemmNe tür beklentiler içinde olduğunuzu söyleseniz de adam ona göre davransaydı keşke.
Teşekkür sadece beğendiğiniz için edilmez ortada bir emek var ona istinaden etmeniz doğru olurdu.
iyi niyetini sevyorummçünkü maddi beklentilerini karşılamıyor, sevmiyorsunda geriye onla birlikte olmaya devam etmen için başka bir seçenek kalmıyor..
bir sor bakalım kendine ama dürüst bir cevap ver.. yakışıklı olmasa bu ilişkiye devam edermiydin?
ne eglenmesiiEglenmeye gelmis ya; bu kadar saf genc kalmadi 21. Yuzyilda.
Terbiyesizliği siz etmişsiniz, neye alındınız?terbıyesızlık ettı cok alındım
ben cok sımarıgım galibaSevdiğim adam sadece pasta kesse bile sevdiğim için gözüm mal mülk görmezdi..
mutlulukla atlardım boynuna.
sevgisizsTerbiyesizliği siz etmişsiniz, neye alındınız?
iyi niyetini sevyorumm
sevgisizs
n dedi
paragöz degilim ben lüksü seviyom sadecee ama siz iyi niyetli değilsiniz nasıl olacak ki böyle..
ayrıca 3 ayda ne sevgisi bu onuda anlamadım.. insanlar birbirini tanıdıkça sever değer verir..
çocuk zaten sizi çözmüş pek sevebileceğini sanmıyorum..
E doğru demiş.sevgisizs
n dedi
normalbu arada sizin maddi durumunuz nasıl ki ?
karşıdan lüks beklemek için babadan lüks yaşıyor olmanız bir nebze...
20 yasındayımE doğru demiş.
Terbiyesizlik, ayıp onun dediği değil, sizin doğumgününüz için pasta kesen adama "ben öyle basit şeyleri sevmiyorum" demeniz.
Gerçekten 25 yaşında değilsinizdir diye umuyorum. 17 yaşında çocuk bile hatır gönül nedir, nezaket nedir bilir çünkü.
kalbimi krıyosunuz amaFarklı olarak ne yapması gerekliydi? Henüz 3 aylıkken Demet Akalın yüzüğüyle gelse keyfinizi yerinize getirirmiydi?
Keşke bazen erkeklerde şu forumda olsa diyorum. Ancak yine de eminim ki okuyanlar vardır, kimlerden uzak durmaları gerektiğinin bilincine varırlar.
eee kardeş baba zengin mi?normal
hyrreee kardeş baba zengin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?