sevgilim bana tecavüz etti

sevdagnc19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
145
23
13
30
benı tanıyan yada hatırlayanlar olcaktır elbet.
arkadaşlar benım sevgilim aldatılmıştı ve artık kımseye guveni kalmamıştı benıde sureklı sorguluyodu .
2 hafta once benı annesi ile tanıstırcagını soyleyıp evine cagırdı bende inanıp gittim .
gittıgımde annesi yoktu işi cıktı gitti dedi ben de gidim o zaman dedim yok otur filan de .
otururken yakınlaşmalar oldu ilerisini ben istemedim ama bana zorla sahip oldu.
ayın 29 da adet olmam gerekti ve hala olmadım sizce ben hamilemiyim napıcam ölmek istiyorum ;(

öncelıkle hemen bı test al yap..ıkıncısı yaşın kaç cnm?

Test yap nerden bilelim hamile misin belki stresten gecikmistir adetin sonucta tecavuze ugramis insansin. Niye polise gidip sikayetci olmadin

Umarım sineye çekmezsin..

Konu hamılelıgın dısında bence..

Hala onunla bırlıkte misin?

Savcılığa şikayette bulundun mu?

Bu ne psikopat sapık bi insan!

Gidip şikayetçi olmak yerine adet günü sayan tip de Türk kızı olsa gerek.

edit: o değil de, tecavüz çok ağır bir kelime. Yani, nasıl desem, 19 yaşında olup da13 yaşında uydurulan bir yalana "inanıp" adamın evine gitmek, "annenle dışarda görüşelim o zaman" demeyi akıl edememek, annesinin evde olmadığını gördüğü halde orada kalmak, boş bir evde "yakınlaşmak" falan.
Yaşadığın yüzde-doksan-gönüllü olaya tecavüz diyerek, gerçekten acımasızca tecavüze uğramış insanlara haksızlık, hatta saygısızlık ediyorsun. Bu kelimeyi kullanmaktaki amacın dikkat toplamak bile olsa, buraa "bir kız tecavüze uğramış, yazık" diyerek polisi arayacak duyarlı vatandaşlar çıkabilir, seçtiğin kelimelere dikkat etmen faydalı olur.

Son düzenleme:
adetıne 1 hafta kala olmus oluyor.
adete 1 hafya kala pek hamıle kalınmıyor, ama kalan da var tabii..
madem içinde öyle bir şüphe vardı
insan bu zamana kadar bir test yapmaz mı? buradan bız nasıl anlayacagız senın hamıle olup olmadıgını?

Ölmek çare değil.

Önce aileni bilgilendir sonra o hayvanı şikayet et. Umarım etrafında sana destek olacak birileri vardır. Keşke hemen akabinde ertesi günü hapı alsaydın. Adetin stresten gecikmiş olabilir. Hamilelik testi için kaç gün gecikmesi gerekiyor emin değilim. İstersen kan testi yaptır. Adetin gecikmeseydi hiçbir şey yapmayacak mıydın?

Erkeğim bana sahip oldu düşüncen yok dimi ? Anlıyorum endişeni ama ilk işin gidip şikayet etmek olmalı. Ne demek ya tecavüz etti

şikayet et sapığı

eğer hamilemiyim diye tereddüt ediosan bunun adı tecavüz olmasa gerek

tecavüz die düşünseydin şuan ondan şikayetçi olmanın yollarını yada olmuş olman gerekiyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…