sevgilim bana tecavüz etti

Biri daha vardı böyle şaka yapan kocamı yatakta bastım diye konu açmıştı sonra da şaka yaptım demişti idolü o sanırım

Çok gereksizsin.
Sen baştan aşağı şakasın.

Bu nasıl şaka yaa senin yaşında kızım var çok üzüldüm böyle bir konuyu malzeme yaptığın için daha da üzüldüm

Biri daha vardı böyle şaka yapan kocamı yatakta bastım diye konu açmıştı sonra da şaka yaptım demişti idolü o sanırım

Biride güya abisi ve babası kömürlüğe kapamış işkence yapıyorlar demişti,hatta yanındada laptopu vardı.
O nasıl oluyordu acaba prizi hangü ara bulduda şarj ediyordu ..

vicdanın zerre sızlamadan bir kadının yaşayabileceği en acı tecrübeyi böyle iğrenç bi şaka malzemesi yaptın ya yazıklar olsun sana
Allah yaşatmasın bu veya benzeri bi olayda kimse yanında olmayacak bunu yaz aklına
gerçi şu konundan sonra kadınlığından hatta insanlığından bile şüphe ettim ya neyse

Kötü olan böyle bir konunun şakasının yapılması.
Konu sahibinden bağımsız olarak "koyduk mu, nasıl da geçirdik, saha da resmen tecavüz vardı" gibi muhteşem zekaların muhteşem esprilerinin sonuçları bunlar. Bilinçaltımızda hafifletip normalleştiriyoruz olayı.
Yoksa hangi sağlıklı insan bunun şakasını yapabilir ki?

ayyy okullar açılsada şu çocuklar başka yerde oynasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…