Sevgilim bara gitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Durubeyazx

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
169
67
18
28
Erkek arkadaşım aramız bozukken bara gitmiş ama öyle dans vs olan striptiz tarzı bir bar değil. Oturup alkol içilen müzik olan bir mekan. Aramız bozuk olup konuşmadığımız için bana haber vermeden gitmiş. Bar ortamı alkollü bir mekan hersey olabilir diye sinirlendim kavga ettik. Bir kız gelmiş sigara istemiş onada ayrı sinir oldum. Bizimkide vermiş. Sizce hakli miyim yoksa ben mi abartıyorum. 3.kişilerin gözünden yorum almak istedim

E nolmuş? Yahu herkesin sevgilisi kendine güzel/yakışıklı. Zannediyorsunuz ki herkes sizinkine ölüp bitiyor.

Abartıyorsun. Sevgilin diye eve mi kapatacaksın? Ne güzel eğlenmiş gelmiş. İçinde varsa bi hinlik, telefondan da yer naneleri.
Sigara istemesi kızın asıldığını gösterir.

Normalde alkol alışkanlığı olan birisi mi?
Eğer varsa nerelerde içiyor.
Alkol alışkanlığı olan birinin bara gitmesi ile kahve alışkanlığı olan birini kafeye gitmesi arasında bir fark yok.
Hayat görüşlerine alkol uymuyorsa birlikte olmazsın.
Yok o kadar sık içmez

Yarın yolda yürürken biri senden sigara istese ne olacak? İsteyebilir. Önemli olan istenilen kişinin tavrı. Yaş kaç? 20- ?
Bar ortami ile disarda istenilen farklı. Kız bara gittiğine göre sigarasız gitmez bi kere. Masus istedi. Bence sizin yaş ya 15 yada aşırı safsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X