- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.570
- 548
- Konu Sahibi Durubeyazx
Gözünün önünde sevişecekler nerdeyse, halaa da gıslar sefkilimin peşindeğğğ, beni herkese tanıtıyo o yüzden beni seviyooo.Ya da hala yasiyorlardir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünün önünde sevişecekler nerdeyse, halaa da gıslar sefkilimin peşindeğğğ, beni herkese tanıtıyo o yüzden beni seviyooo.Ya da hala yasiyorlardir
Hee geçen yanımda imza istediler. Yahu niye benim üstüme geliniyor ben burda kime neyi ispatlamaya çalışayım. Yazıyorlar tersliyor diyorum niye inanmıyorsun niye sallayım böyle bir konuda. Hiç mi bir erkeğe yapışan inatla yazan kadınlar görmediniz. Herkesi kendiniz gibi düşünmeyin. Var öyle arsız gibi anlamayıp yazan kadınlarBı anda altın gibi yükseldi sevgiliniz, yoldan gecerken durduranlar oluyor mu adamı
Ya ahahahaBenim kocamda gidiyor bara. Ve inanirmisin bende gidiyorum. Ama biz sigara kullanmadigimiz icin Bizden sigara isteyen olmuyor. Ama bir kere biri bana wc ne tarafta diye sormustu.
Çocuk iyi kafalamis , herkese kardeşim diyormuş yaGözünün önünde sevişecekler nerdeyse, halaa da gıslar sefkilimin peşindeğğğ, beni herkese tanıtıyo o yüzden beni seviyooo.![]()
Biz gördük de sen görmüyorsun, daha doğrusu işine gelmiyor tabi kaptın pırlantayı bırakma köftehor.Hee geçen yanımda imza istediler. Yahu niye benim üstüme geliniyor ben burda kime neyi ispatlamaya çalışayım. Yazıyorlar tersliyor diyorum niye inanmıyorsun niye sallayım böyle bir konuda. Hiç mi bir erkeğe yapışan inatla yazan kadınlar görmediniz. Herkesi kendiniz gibi düşünmeyin. Var öyle arsız gibi anlamayıp yazan kadınlar
Benden öncesi beni ne ilgilendirir? Tabiiki yaşayacak. Benimde geçmişte bir sürü flortum vardıHahahahahahhaahah. Aşko özlem varsa yaşanmışlık da vardır haberin olsun. ☺ Yoksa neyini özleyecekler kurt bakışlarını mı? Hey safım benim.
Yoo görmedim yazan kişiyi engelliyorsun bir daha yazamıyor . Neden engellemiyor onu sordunuz muHee geçen yanımda imza istediler. Yahu niye benim üstüme geliniyor ben burda kime neyi ispatlamaya çalışayım. Yazıyorlar tersliyor diyorum niye inanmıyorsun niye sallayım böyle bir konuda. Hiç mi bir erkeğe yapışan inatla yazan kadınlar görmediniz. Herkesi kendiniz gibi düşünmeyin. Var öyle arsız gibi anlamayıp yazan kadınlar
Yooo ne geçmişi, güncel güncel.Benden öncesi beni ne ilgilendirir? Tabiiki yaşayacak. Benimde geçmişte bir sürü flortum vardı
Hangisi yazıyor size halaBenden öncesi beni ne ilgilendirir? Tabiiki yaşayacak. Benimde geçmişte bir sürü flortum vardı
Ne işime gelmesin. Ben tam tersi her zaman gerçeklerle yüzleşen biriyimBiz gördük de sen görmüyorsun, daha doğrusu işine gelmiyor tabi kaptın pırlantayı bırakma köftehor.![]()
Yazan çok oldu cevabini verdim biri inatla yazmaya devam ettim engelledim 2 hafta boyunca aramaya devam ettiHangisi yazıyor size hala
HahahahhahahahahahhahahNe işime gelmesin. Ben tam tersi her zaman gerçeklerle yüzleşen biriyim
Demek ki öyleymiş baksana. Bana hiç denk gelmedi, kimse de uyarmadı öyle bir kural olduğuyla ilgili. İyi ki kapıdan kovulmamışım ajkakakaskskDizilerde kimlikle beraber sigara paketi de mi soruluyor?
Alakası yok kalbiniz çok fesat. Her erkek bir değilYooo ne geçmişi, güncel güncel.![]()
Akşam çayı gibi kadın ya, bayıldım yıkılıyorum gülmekten.Demek ki öyleymiş baksana. Bana hiç denk gelmedi, kimse de uyarmadı öyle bir kural olduğuyla ilgili. İyi ki kapıdan kovulmamışım ajkakakasksk
Hahahahhahahahahahahah. Ee sonra?Alakası yok kalbiniz çok fesat. Her erkek bir değil
Şey geldi aklıma..Benimki de beni askerlik arkadaşım diye tanıtıyor ya napsak
sanki bent deresine gitmiş. gerçi o da yok artıkErkek arkadaşım aramız bozukken bara gitmiş ama öyle dans vs olan striptiz tarzı bir bar değil. Oturup alkol içilen müzik olan bir mekan. Aramız bozuk olup konuşmadığımız için bana haber vermeden gitmiş. Bar ortamı alkollü bir mekan hersey olabilir diye sinirlendim kavga ettik. Bir kız gelmiş sigara istemiş onada ayrı sinir oldum. Bizimkide vermiş. Sizce hakli miyim yoksa ben mi abartıyorum. 3.kişilerin gözünden yorum almak istedim
Neyse siz aldatılmaya devam edin. Kendinizi çok zeki sanıyorsunuz ama üzgünüm öyle değilsinizHahahahhahahahahahahah. Ee sonra?