- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.570
- 548
- Konu Sahibi Durubeyazx
Hahahahahahhaahahahahahahah ilahi sen.Neyse siz aldatılmaya devam edin. Kendinizi çok zeki sanıyorsunuz ama üzgünüm öyle değilsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahahahhaahahahahahahah ilahi sen.Neyse siz aldatılmaya devam edin. Kendinizi çok zeki sanıyorsunuz ama üzgünüm öyle değilsiniz
Demek ki engelleyince kesiliyo, neden iki hafta beklediniz neden cevap veriyorsunuz basın engeli geçinYazan çok oldu cevabini verdim biri inatla yazmaya devam ettim engelledim 2 hafta boyunca aramaya devam etti
Allah Allah, siz çift olarak seksapalitesi yüksek bireylersiniz demek.Yazan çok oldu cevabini verdim biri inatla yazmaya devam ettim engelledim 2 hafta boyunca aramaya devam etti
Engelledim direk zaten. Ama engelli aramalara düşüyorya aradığı ordan gördüm hep 2 hafta boyunca aradı inatlaDemek ki engelleyince kesiliyo, neden iki hafta beklediniz neden cevap veriyorsunuz basın engeli geçin
Katip ne zaman aldatildin , haberin yokmuş . Yoksa beyin sigara mi verdi birilerineHahahahahahhaahahahahahahah ilahi sen.
Maşallah deyindeAllah Allah, siz çift olarak seksapalitesi yüksek bireylersiniz demek.
Ee arasın ne var bunda niye abartiyorsunuz bu kadar aramalarıEngelledim direk zaten. Ama engelli aramalara düşüyorya aradığı ordan gördüm hep 2 hafta boyunca aradı inatla
Aldatılmiştır ama haberi yoktur. Keklemistir eşi bunuKatip ne zaman aldatildin , haberin yokmuş . Yoksa beyin sigara mi verdi birilerine
Kızla takıldı kesin biri gördüyse şey dicek kız sogara istedi ondan konuştumNormal bir insan kendisinden sigara isteyen birini sevgilisine söylemez çünkü bunda bişey yok. Ayrıca hayatında bir sürü kadın varmış izlenimiyle seni manipüle ediyor ki hepsine onun yüz verdigine eminim. Cidden bu erkeklere güveniniz nerden geliyor.
Hayır vermiyorNormal bir insan kendisinden sigara isteyen birini sevgilisine söylemez çünkü bunda bişey yok. Ayrıca hayatında bir sürü kadın varmış izlenimiyle seni manipüle ediyor ki hepsine onun yüz verdigine eminim. Cidden bu erkeklere güveniniz nerden geliyor.
ayyyAllah Allah, siz çift olarak seksapalitesi yüksek bireylersiniz demek.
Orda miydiniz ? Bu cikarimi hangi veriye dayanarak yaptınız ? Bir de bunu derken çok saygısızcaAldatılmiştır ama haberi yoktur. Keklemistir eşi bunu
Şu an keko arkadaşları ile beni tost çorba çay satılan büfede aldatıyor olabilir.Katip ne zaman aldatildin , haberin yokmuş . Yoksa beyin sigara mi verdi birilerine
Buda olabilir bak ilk defa mantıklı yorum yapan biriKızla takıldı kesin biri gördüyse şey dicek kız sogara istedi ondan konuştum
Tecrübe konuşuyor.Orda miydiniz ? Bu cikarimi hangi veriye dayanarak yaptınız ? Bir de bunu derken çok saygısızca
Onun yaptığı çok mu saygılı? Dalga gecer gibi cevap veriyor malla konusur gibi. Neyse 34 yaşında kadın ablam yaşında kötü bisi demek istemiyorumOrda miydiniz ? Bu cikarimi hangi veriye dayanarak yaptınız ? Bir de bunu derken çok saygısızca
Ama siz buna çanak tuttunuz, sizin cevaplarınız komikOnun yaptığı çok mu saygılı? Dalga gecer gibi cevap veriyor malla konusur gibi. Neyse 34 yaşında kadın ablam yaşında kötü bisi demek istemiyorum
Hayır ben normal cevaplar verdim. Benim hayatımı ve sevgilimi çok iyi yakından tanıyor gibi yorum yapıyor. Aldatıyor izlenimi veriyor. Benden iyi mi tanıyor adamıAma siz buna çanak tuttunuz, sizin cevaplarınız komik
Evet yanaşıyorlar yalan söylemiyorum ve öylede görmüyorumayyy
1- çoluğunun çocuğunun fotosunu yüzüne emoji koyarak paylaşanlar
2- kendinin sümüklü kocasına sevgilisine bütün dünyanın yanaştığını sananlar
ölümüne kapışırlar