- 24 Ocak 2023
- 169
- 67
- 18
- 28
- Konu Sahibi Durubeyazx
Gercekten yapmıyorBiz gözünü açmaya çalıştık o kemalim yapmaz moduna geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten yapmıyorBiz gözünü açmaya çalıştık o kemalim yapmaz moduna geçti
Katibi dumur edemezsiniz, bakın simdiden sinirlendiniz katip gayet rahatYa he ablacım he sen haklısın bir sus valla uğrasamıcam senle. Sabaha kadar tartışıp dumur ederim senide inan uğraşamam
Ciddi sorun yaşıyor bu arkadaş kafasinda sevgilisiyle kendisine çizdiği bir resim var herkes bunları ayırmaya çalışıyor ve herkesin gözü adamdaNasi taninacaksiniz asılan kızlar biz asildik diye mi taniyacaklar
Bu nasıl cümle yaadamın suratına bakmak bile gerekmiyor çakmak için.
Yaparsın ben inanıyorum sana.Ya he ablacım he sen haklısın bir sus valla uğrasamıcam senle. Sabaha kadar tartışıp dumur ederim senide inan uğraşamam
Peki konuyu neden açtınız zaten yapmiyormus bize sevgilim mükemmel erkek diye göstermek için mi ?Gercekten yapmıyor
Benim arkadaşım çocuğunun bokunu paylaşmıştı bi kere rabbim o bile mi güzel olur yaaaa, günaydın kokulu bebeğim diyerek. Onu da 3'e ekleyelim miayyy
1- çoluğunun çocuğunun fotosunu yüzüne emoji koyarak paylaşanlar
2- kendinin sümüklü kocasına sevgilisine bütün dünyanın yanaştığını sananlar
ölümüne kapışırlar
Bu nasıl cümle ya![]()
Oda sinirden kuduruyordur yerinde ama masus takmıyor gibi gülücük atıyor yemezlerKatibi dumur edemezsiniz, bakın simdiden sinirlendiniz katip gayet rahat
Katip mahsus davranmaz merak etmeyin neden sinirlensin, dışardan komik görünüyorsunuz keşke gorebilsenizOda sinirden kuduruyordur yerinde ama masus takmıyor gibi gülücük atıyor yemezler
Bakma sen benim içim fesatÇakmayı alıyon kullanıyon geri veriyon. Adamı süzecek bir an olmuyor onu demek istedim.![]()
Bu soruma da cevap qlabilir miyimPeki konuyu neden açtınız zaten yapmiyormus bize sevgilim mükemmel erkek diye göstermek için mi ?
Kendi herseyi yapmıyor hep izin alır yapma dediğim biseyi ikiletmez. Sadece kavga ettiğimizde bara gittiğini haber vermedi
Oha benim yaşadığım şeyi yaşamışsın acaba aynı kişiylemi beraberiz diye düşündüm. Bizde 2 aydır beraberiz. Banada bakiremisin bu konu benim için önemli dedi bende evet dedim. Sonra başladı geçmişi didiklemeye o kadar ayrıntı şeyler soruyor ki onun yerine ben utanıyorum. Göğsünü emdimi eski iliskin diye sordu resmen sen düşün. Bende geçmişimi anlatmak istemedim ilerde başıma kakınç yapar diye bide söylediğim seylere inanmayıp yemin ettiriyordu. Bende geçmişi sorma seni ilgilendirmez anlatmak zorunda değilim bakiremisin diye sordun evet dedim bitti gitti başka şeyler sorma dedim. Evleneceğim ciddi düşündüğüm bir kadının tabiiki herseyini bilecem soracam dedi. Bende mecburen senin gibi çoğu şeyde yalan söylemek zorunda kaliyordum anlatmak istemediğim için bu sefer zorla anlatırıp yalan söyledin bana diyordu aynı senin ki gibi yani. Öyle manipule etmiş ki özür diliyordum bide salak kafam. Ve bu yaptığım hatayı kullanarak seni affetmem için onu giymiceksin bi daha demeye başladı. En sonunda ayrildik dün. O ayrıldı. Midem almıyor dedi. En son o kadar ileri gitti ki kizlik zarını diktirdin mi deyip yemin ettirdi. Diktirsende söylemezsin zaten dedi
Bu çok iyi çok yakışıklı ikiletmeyen sevgiliniz bu muEvet o ayrıldı. Hala seviyorum ama midem almıyor dedi bitirdi. Üstelik bakireyim öyle arkadan vs falanda yapmadım yani. Yüzeysel sevisme yaşadım ve anlatmayıp yalan söyledim diye bitti. O kadar komik ki saka gibi ya
Buna neden sesli güldüm yaHey barmen bana bir bira
Yanımdaki fıstığa bir tekila
Sonunda geldim ben aşka
Bu barda geceler bir başka
Bu soruma da cevap qlabilir miyim
Maşallah ne harika adam.Bu çok iyi çok yakışıklı ikiletmeyen sevgiliniz bu mu
Hem yakışıklı hem namuslu tütütüMaşallah ne harika adam.
Ben de dinliyorum şu anBuna neden sesli güldüm yane eğlenceli şarkıydı gidem de dinleyem