Sevgilim bara gitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayyy
1- çoluğunun çocuğunun fotosunu yüzüne emoji koyarak paylaşanlar
2- kendinin sümüklü kocasına sevgilisine bütün dünyanın yanaştığını sananlar
ölümüne kapışırlar
Benim arkadaşım çocuğunun bokunu paylaşmıştı bi kere rabbim o bile mi güzel olur yaaaa, günaydın kokulu bebeğim diyerek. Onu da 3'e ekleyelim mi

Kendi herseyi yapmıyor hep izin alır yapma dediğim biseyi ikiletmez. Sadece kavga ettiğimizde bara gittiğini haber vermedi
Oha benim yaşadığım şeyi yaşamışsın acaba aynı kişiylemi beraberiz diye düşündüm. Bizde 2 aydır beraberiz. Banada bakiremisin bu konu benim için önemli dedi bende evet dedim. Sonra başladı geçmişi didiklemeye o kadar ayrıntı şeyler soruyor ki onun yerine ben utanıyorum. Göğsünü emdimi eski iliskin diye sordu resmen sen düşün. Bende geçmişimi anlatmak istemedim ilerde başıma kakınç yapar diye bide söylediğim seylere inanmayıp yemin ettiriyordu. Bende geçmişi sorma seni ilgilendirmez anlatmak zorunda değilim bakiremisin diye sordun evet dedim bitti gitti başka şeyler sorma dedim. Evleneceğim ciddi düşündüğüm bir kadının tabiiki herseyini bilecem soracam dedi. Bende mecburen senin gibi çoğu şeyde yalan söylemek zorunda kaliyordum anlatmak istemediğim için bu sefer zorla anlatırıp yalan söyledin bana diyordu aynı senin ki gibi yani. Öyle manipule etmiş ki özür diliyordum bide salak kafam. Ve bu yaptığım hatayı kullanarak seni affetmem için onu giymiceksin bi daha demeye başladı. En sonunda ayrildik dün. O ayrıldı. Midem almıyor dedi. En son o kadar ileri gitti ki kizlik zarını diktirdin mi deyip yemin ettirdi. Diktirsende söylemezsin zaten dedi

Evet o ayrıldı. Hala seviyorum ama midem almıyor dedi bitirdi. Üstelik bakireyim öyle arkadan vs falanda yapmadım yani. Yüzeysel sevisme yaşadım ve anlatmayıp yalan söyledim diye bitti. O kadar komik ki saka gibi ya
Bu çok iyi çok yakışıklı ikiletmeyen sevgiliniz bu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X