Sevgilim bara gitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu soruma da cevap qlabilir miyim
Yahu desenize heee.
Sevgili diye anlattığı kendisi zaten.
Günün sonunda da : Kizlar işte numarasi diyecek.
Artık tutturabildigine..
Cidden bu kisinin kadın olduğuna iliskin düşüncelerimi yitirdim. 🤣

Haram haram ne demek alkollü bir yere gitmiş
İçki içmiş yarı çıplak kızlara bakmış asılmış
Burdakilerin mezhebi bayağı geniş bacım bakma sen bunlara
Sen kendine göre mutahasıp birini bul
Bu adamdan olmaz

E bu 4 Mayıs'ta yazdığınız yazı. Ne ara ayrıldınız ne ara yeni birini buldunuz da "eski iş yerindekiler arıyor herkese beni sevgilisi olarak tanıştırıyor" diyorsunuz? Biraz ufaktan mı sallasanız 🥰🥰

E bu 4 Mayıs'ta yazdığınız yazı. Ne ara ayrıldınız ne ara yeni birini buldunuz da "eski iş yerindekiler arıyor herkese beni sevgilisi olarak tanıştırıyor" diyorsunuz? Biraz ufaktan mı sallasanız 🥰🥰
Sallamıyorum sizi biseye inandırmak zorunda değilim. İnanmıyorsanız yorum yapmayın.

Tam tersi herkese sevgilisi olduğunu duyuran biri. Tüm sülalesiyle tanıştım ve her hafta isyerime gel diye beni zorlar beraber gideriz aksama kadar vakit geçiririz
4 Mayıs'ta eski sevgilii vardı şu anda daha 2 Haziran yeni birini bulup ne ara tüm sülale ile tanışıp her hafta iş yerine gittiniz ?

Ben işim yokken bile girip uğraşmam başkasının hayatından banane kendimi yormaya değmez. Mahalleci dedikoducu teyzelere benziyorsunuz
Öyleyim zaten çok severim, tül perdeyi başıma geçirdiğim gibi mahalleden geçen genç kızları keserim nerden geliyolar nereye gidiyolar

4 Mayıs'ta eski sevgilii vardı şu anda daha 2 Haziran yeni birini bulup ne ara tüm sülale ile tanışıp her hafta iş yerine gittiniz ?
E o adam işte. Bi şekilde kabullendi(!) diye kul kurban oluyo herife. Yazık ya. Üzüldüm şimdi. Eski sevgilin seni emcükledi mi diye soran herif için bu kadar anlayış.. Olmamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X