Sevgilim bara gitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de senin gibi kendi hemcinslerini materyallestiren tiplerden nefret ediyorum mesela. Bir kadın sigara istiyorsa yatmak istiyor anlamına gelmez. Bara gitmisse de aranıyor değildir. Senin gibi birinin konusuna yazmak hata ki eski mesajlarından belli ama canım sıkkındı eğlenmeye çalıştım kendimce. Cidden boş birisin. Bir erkeğe bekaretini açıklamak af dileyerek geçmişini anlatmak da ciddi anlamda eziklik belirtisidir. Ayrıca sevgilin de sandığın gibi muhteşem suleyman değil baya bildiğin aldatmaya yol ariyor seni bu kafayla çok ezer ki parmağında oynatıyor bariz haberin olsun. Bağımlı kisilik bozukluğun olabilir git yardım al.
Senin gittiğin psikologdan bana randevu al bari. Bu kadar kesin konuştuğuna göre sende ciddi ruhsal probmeler yaşadın. Bu kadar zorunuza gitmesin yaa kıyamam size 🤣🤣🤣

İnanmazsan inanma. Yeni mesajlar bölümüne tıkla ve farklı konulara bakmaya devam et sen. Kırk sat sana onu anlatıp elimi yoramam. Kim neye inanmak istiyorsa ona inansın. İstersem 1 hafta sonra yenisini bulurum kimseye ilgilendirmez
Siz şey sandınız herhalde nick değiştirince eski paylaşımlarınızı göremiyoruz. Ondan salladınız da salladınız. Siz de sevgili aklama yollarında yeni metotlar bulun lütfen çok yakışıklı kızlar peşinden ayrılmıyor KK'de pek geçerli değil

Senin gittiğin psikologdan bana randevu al bari. Bu kadar kesin konuştuğuna göre sende ciddi ruhsal probmeler yaşadın. Bu kadar zorunuza gitmesin yaa kıyamam size 🤣🤣🤣
Ben psikoloğa gitmiyorum. Ama gitmeyi de isterdim bu asagilanicak bişey değil. Senin iyiliğin için söyledim çünkü düşünce sistemin sağlıklı görünmüyor. Mutluysan bu şekilde bişey diyemem.

Siz şey sandınız herhalde nick değiştirince eski paylaşımlarınızı göremiyoruz. Ondan salladınız da salladınız. Siz de sevgili aklama yollarında yeni metotlar bulun lütfen çok yakışıklı kızlar peşinden ayrılmıyor KK'de pek geçerli değil
Der demez bi gülme geliyor. Ah bu toyluk yok mu diyorum.

Nick değiştirmek ifşalanmamak için mi? Bu kadar ne kadar salak bir düşünce. O nickimi beğenmedim değiştirdim. Mantığa bak. Kendin öyle yaptın herhalde. Salak olduğunuzu şu mesajdan daha iyi anladım. Benim bi korkum girip eski konularımada bakabilirsin ne korkacam sizden siz kimsiniz ki?

Yoo o kadar işsizsiniz ki her konuda yorumunuz var ordan farkettim. Yoksa benim için bir hiçsiniz. Sadece yorumlarınız itici geldi ve belirttim
Haydi o işsiz..
Siz,Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginda mi çalışıyorsunuz peki..
Yani millete neden kizdiginizi çözemedim ben.
Üzerine hakaretler yağdırilmis.
Mantikli sorulan her soruya da terslenmissiniz.🤔

Nick değiştirmek ifşalanmamak için mi? Bu kadar ne kadar salak bir düşünce. O nickimi beğenmedim değiştirdim. Mantığa bak. Kendin öyle yaptın herhalde. Salak olduğunuzu şu mesajdan daha iyi anladım. Benim bi korkum girip eski konularımada bakabilirsin ne korkacam sizden siz kimsiniz ki?
İfşayla alakalı bi şey demedim, element uydurup yorumlamayın :)) kullanıcı adınız farklıyken onla seviştim bunla yaptım ama anal yapmadım bile ehe deyip şimdi sevgilim bana kuduruyor bana aşık ölüyor çok da yakışıklı demeniz komik, ikisi arasında dağlar kadar fark varken ya ayırdına varamayacak şekilde gerçeklikten kopmuşsunuz demektir ya da yalan. Hangisi? :))

Çakmak istese emin ol takmam. Ama sigara isteyince bir düşündüm. Bara gidiyorsan nasıl sigarasız gidiyorsun
Ay ne alaka ne alakaaa insanlar evde telefonunu da unutuyor yolda giderken birinden rica edip telefon ediyor kesin o kişiye aşık diye telefonunu istiyor demi bu mantıkla ? Ama şarj aleti istese sorun olmazdı çünkü evden nasıl telefonsuz çıkıyorsun 🥹😂😂

İfşayla alakalı bi şey demedim, element uydurup yorumlamayın :)) kullanıcı adınız farklıyken onla seviştim bunla yaptım ama anal yapmadım bile ehe deyip şimdi sevgilim bana kuduruyor bana aşık ölüyor çok da yakışıklı demeniz komik, ikisi arasında dağlar kadar fark varken ya ayırdına varamayacak şekilde gerçeklikten kopmuşsunuz demektir ya da yalan. Hangisi? :))
Ben onları yazarken konu açmadım biri konu açmıştı ona cevap vermiştim. Bunun nickle ne alakası var bi zeki sizmisiniz? Benim korkum yok önceden açtığım konularda var bir sürü hiç birinden sonra nick değişmedim. Çünkü siz kimsiniz ki sizden çekineyim

Katip senin psikoloji gene bozulmuş herhalde eski konuna bi bakayım dedimde haplara devam et sen
İnsanları yargılamadan kendine bak her insan her ilacı kullanabilir bugün bir sorunun olmaz ama yarın kullanmak zorunda kalırsan ne olacak ? Küstahsın

İnsanları yargılamadan kendine bak her insan her ilacı kullanabilir bugün bir sorunun olmaz ama yarın kullanmak zorunda kalırsan ne olacak ? Küstahsın
Küstaha küstah olurum siz ağzınıza geleni yazacaksınız bende susacam öylemi? Yok öyle dünya. Etkiye tepki diyelim

Eyvah eyvah gene konu sahibini çıldırtmışız:KK30:
Konu sahibi bakma sen bunlara dedim
Dikate alacaktın
SAna hapis gözüktü😁

Küstaha küstah olurum siz ağzınıza geleni yazacaksınız bende susacam öylemi? Yok öyle dünya. Etkiye tepki diyelim
Saygı çerçevesinde istediğini yazabilirsin ama kadına gelip ilaçlarını kullanmaya devam et diyecek hadde sahip değilsin ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X