Sevgilim baska kizla konusmus

Bu şimdiden böyleyse ohooo
Ben de şaşırdım. Çünkü işten eve evden işe biri. Isten cikinca da kendi evine gitmiyor bile genelde benle yaşıyordu. Benden de yine ise gidiyodu. Yani hep beraberiz nerdeyse. Davranışları da gayet samimi sıcaktı hep. Neden bunu yaptı anlamadım

Yaşlarınız kac?

Bunu yapan birisi başka birisiyle flört etmek istediği için bunu yapmıştır. Belli ki kiskancsin sevgilinde 9aydir bunu öğrenmiştir. Senin kizacagini bildiği halde bunu yapıyor. Korkmuyor terkedeceginden.

Yani seni kaybetme korkusu yok seni cepte görmüş. Eğer affedeceksen iyi bir ders ver ki bı daha yapmasin

Ben 26, o 29 yaşında. Ona gore bu mesajlar aldatma kapsamına girmiyormuş. Zaten aldatma olsa salak miymis ki mesajlari silmemis. Kiza ilgi duymuyomus ve arkadaşıymış. Sanirim aldatmayı sadece fiziksel temas olarak görüyor. Ama eski sevgilim bana mesaj atiyor diye baya tartismistik. Ben ona geri guzel olumlu bi cevap vermedigim halde ne yani sana sürekli mesaj mı atacak kendimi enayi gibi hissediyorum benim bilmediğim mesajlaşmalarda olur illaki diyodu. Sonuç olarak eskisini engelledim heryerden

Em küçük bi olayinda ondan soğudugumu biliyor ama.

kendimi enayi gibi hissediyorum benim bilmediğim mesajlaşmalarda olur illaki diyodu.

Kişi kendinden bilir işi.
Valla benim bursa okuduklarim kadarıyla erkekler yatakta bile nasılsa inkar ediyor yani fizikselde olsa kabul etmemesi yüksek ihtimal

Mesele zaten onun kabul etmesi değil olan ortada yaşınız daha ufak bence ben olsam böyle bı adamla uğraşmadım eski sevgilimde de bu tarz olaylar yaşamıştım yollamistim direkt hiçte pişman olmadım. Sonradan karşıma mutlu olduğum sevdiceğim çıktı. Eğer aklınızda bununla o kadar süre geçti şimdi bunu terk edersem baskasi daha mı kötü olur diye dusunmeyin.

Çekim yasası denilen bi şey var bence. Yanlış yanlısı doğuruyor kötü olanı atınca insan bı ferahliyor bı rahatlıyor anlatamam

Son 3 gun icinde ayrılma noktasına kac kere geldim. Ama bi yandan da dusundum. Sadece bi kac mesaj diye. Yanlis dusunuyorum sanirim o zaman daha yapmicam dedi guya ama gerisi gelecekse vay halimize :))

Son 3 gun icinde ayrılma noktasına kac kere geldim. Ama bi yandan da dusundum. Sadece bi kac mesaj diye. Yanlis dusunuyorum sanirim o zaman daha yapmicam dedi guya ama gerisi gelecekse vay halimize :))

Adil yıldırım in YouTube den videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Erkekleri çok güzel anlatıyor bence . Eğer izleyecek vaktin yoksa da özet geçeyim. Diyor ki böyle bi durumda ona rest çekin ve süre verin o süredeki davranışlarına göre karar verin tabii bu süre 3 gün değil o bir ay diyor

Bakicam videolarına teşekkür ederim. Ama şöyle bi sıkıntı var. Bu sure icinde bu tarz biseyi bu sefer gizli yaparsa da anlayamazsam yine yanlış karar vermiş olurum

Sexs dediğiniz ne yani nasıl konuşuyorlar bunla ilgili

Bakicam videolarına teşekkür ederim. Ama şöyle bi sıkıntı var. Bu sure icinde bu tarz biseyi bu sefer gizli yaparsa da anlayamazsam yine yanlış karar vermiş olurum
O süreç içerisinde sizle ilgilenmesi sizin gönlünüzü tekrar kazanmaya çalışması lazım. Eğer baskalarina yogunlasirsa siz anlarsınız en azından hissedersiniz bence.
Ayrıca güvende hissetmeyeceksem ilişki içinde o ilişkide olmamak bence daha rahat ya bana bunu karşıdaki kişi sağlamalı kendim saglayamam sonucta
Hakkınızda en hayırlısı olsun

Ben o kadına katılıyorum yazık cidden size. Kendinize yazık ediyorsunuz. 5 gün sizden ayrı kalınca elin kadınıyla sex konuşan, bahanesi de ben boş bıraktın olan adama; ben senin öküz değil insan olduğunu düşündüğüm için yularından sıkı tutamadım kusura bakma, diyip tekmeyi basmayı bilemezseniz, daha çook ağlarsınız. Ha aldatma değilmiş ya sizde erkek arkadaşlarınızla sex muhabbeti çevirin bakalım ne diyecek erkek arkadaşınız. Tamam aldatılmışsınızda en azından şu saçma sapan bahanelere inanıp hemen affedip kendinizi saf yerine koydurmasaydınız. Hele kız yurt dışında ulaşamaz diye kendinizi avutmanızda beni benden aldı gerçekten.

Sexs dediğiniz ne yani nasıl konuşuyorlar bunla ilgili
Bildiğiniz flört. Ona gore bu normalmiş. Erkek arkadaşına da sorarmis bu tarz seyleri. Konuştukları da şu. Kaç kişiyle yattın. Kiz 4 ay sonra ulkeye donecekmis. Buluşursak öpüşür muyuz sevişir miyiz. Yüzde 70 opusuruz yüzde 90 sevişiriz. Yok kahvaltiya gideriz. Sevgilim olacak adi de bana diyo ki ya ne bulusmasi geyik yapiyoruz. Tabiki olmicak. En son kimle gorustun nasil gecti. Tabi benimki benden hic bahsetmiyor. Kiz sevdiği çocuğun fotosunu atmış ki o çocuğun da sevgilisi varmis o yüzden elde edemiyormus ayrılmasını bekliyomus fln filan. Zaten kızın nasil biri olduğu gerek bu anlattiklarimdan gerekse bana attığı sahte ss den belli

Geyik niyetine kimseyle böyle konuşulmaz yol yakınken ayrıl bacım sen acı çekersin kimse çekmez

Haklısınız güvensiz bi ilişki insani mutlu etmekten çok üzüyor

Bu konuşmalardan sonra nasıl miseniz kalkmıyor acaba bır de affetmişsiniz üstüne kıza yazmışsınız bana bu acizce geliyor. Kendinize değer verin başkasından değer beklemeyin bunu bir öğrenin tekmeyi basmak bu kadar zor olmamalı

Yoo ben kendimi o şekilde avutmadım. Yurt disinda bulan yurt icinde de bulur sonuçta. O kıza özel bi duygusu olduğunu sanmiyorum. Ben hala ne yazik ki bana duygusu olduğunu sanıyorum. Çünkü kız ona yavsamış gibi görünüyor. Eklemiş foto beğenmiş. Benimki bisi beğenmemiş. Ilk mesajı kim attı bilmiyorum ama. Onu eklediği andan itibaren ben surat yapmıştım. Acaba diyorum kendini gerçekleştiren kehanet gibi mı oldu bu. Belki ben bu durumu önemsemesem olmicakti. Erkeklerin sanirim şöyle bi duygusu var. Sevgilisi bi kadını kiskaniyosa o kadında bisi olmalı.

Güzel günler daha geçenlerdeydi. Gayet güzel yollamıştım. O mesajları sun an tekrar yazınca ben de tekrar sinirlendim. Kıza yazma sebebim de sevgilim uzun süre mesajları göstermedi. O çılgınlık anında yazdım. Ama haklisiniz tekmeyi basmak gerekli

Bu yazışmalar ne böyle ya leş resmen
Kendinizi sevin ya böyle adamlara kendinizi harcatmayin lutfen

İlk kim ekledi kim yazdı önemli değil konuşmuş mu iğrenç şekilde evet. Böyle biriyle evlenilmez sevgili diye koluma takmam bas tekmeyi net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…