- 26 Şubat 2020
- 24
- 3
- 36
- Konu Sahibi Feridedrnn
-
Cok güzel gaza getiriyorsunuz .Çünkü ben de su an artik tam böyle bisiler arıyorum. Ona gore olmus bitmis daha konusunu açmamalıymışız. Benim icimdeki yara umrunda değil. O yüzü çizildi diye beni suçluyorİlk kim ekledi kim yazdı önemli değil konuşmuş mu iğrenç şekilde evet. Böyle biriyle evlenilmez sevgili diye koluma takmam bas tekmeyi net
Suçlasın sen şimdi gidip onun gibi pislikten ayrılıyorsun ve sana layık birini kaliteli birini hayatına dahil ediyorsun zamanı geldiğinde.Cok güzel gaza getiriyorsunuz .Çünkü ben de su an artik tam böyle bisiler arıyorum. Ona gore olmus bitmis daha konusunu açmamalıymışız. Benim icimdeki yara umrunda değil. O yüzü çizildi diye beni suçluyor
Bence hala kendinizi avutuyorsunuz. Bakın aynı şeyi siz yapın size asılan bir adamla takipleşin mesajlaşın, mesajların içersinde erkek arkadaşınızda olduğu gibi sex muhabbetide olsun, siz adama karşılık vermesenizde niyetine rağmen konuşmaya devam etseniz ve erkek arkadaşınız, mesajları yakalayana kadarda inkar etseniz erkek arkadaşınız size ne sıfatlar yakıştırırdı, bir daha yüzünüze bakarmıydı bir düşünün. Bakın hayat görüşüme göre, kimseye size verdiği değerden fazla değer vermeyeceksiniz, size göstermeyeceği affediciği ya da anlayışı göstermeyrceksiniz yoksa mutsuz olursunz. Erkek arkadaşınız, karaktersiz olduğu için kendisine asılan kadınla görüşmeyi kesmedi yoksa bunun sizin davranışınızla bir ilgisi yok, hayatta kız arkadaşına eşine kızan tüm erkekler, başka kadınlarla yatak muhabbeti çevirmiyor haberiniz olsun. Size bir tavsiye vereyim , ilişkinde erkeğin yaptığı her hata ya da karaktersizliğe kendi davranışların yüzünden bir kulp bulur, affedersen, o yanlış bir dahaki sefere iki katı olarak geri döner. Daha dokuz aylık ilişkide başka kadına yok diyemeyen adamla boşuna vakit kaybediyorsun.Yoo ben kendimi o şekilde avutmadım. Yurt disinda bulan yurt icinde de bulur sonuçta. O kıza özel bi duygusu olduğunu sanmiyorum. Ben hala ne yazik ki bana duygusu olduğunu sanıyorum. Çünkü kız ona yavsamış gibi görünüyor. Eklemiş foto beğenmiş. Benimki bisi beğenmemiş. Ilk mesajı kim attı bilmiyorum ama. Onu eklediği andan itibaren ben surat yapmıştım. Acaba diyorum kendini gerçekleştiren kehanet gibi mı oldu bu. Belki ben bu durumu önemsemesem olmicakti. Erkeklerin sanirim şöyle bi duygusu var. Sevgilisi bi kadını kiskaniyosa o kadında bisi olmalı.
5 gün bile yokluğa dayanamıyormuş boşluğa düşmüş vay vay vayMerhaba. Erkek arkadaşım 5 gün için başka ile gitmişti. O gün instada takip ettiği yeni bi kizi gördüm. Sevgilimin iki fotosunu da beğenmiş. Ama profili kapalıy. Bu kim diye ss attım. Liseden arkadaşım tanimiyorum zaten fln dedi. Ama nasıl anladim bisey oldugunu bilmiyorum icime dert oldu. Bu yuzden sevgilim gittiği ildeyken çok nadir konuştuk. Onda da benim igneleyici laflarim oldu daha çok.
Sevgilim geri geldigi gun once isyerinde gorustuk ama full kavga ettik. Sen bi arkadas için bile bunu yapiyosan bana dedi ve daha bir suru sey. Ben sinirden agladim.
Sevgilim o aksam evime geldi. O telde oyun oynuyor ben de onu izliyodum. Sonra aynı kizin whatsapptan yazdığını gördüm. Kalbim deli gibi atmaya başladı. Ama mesajları bi türlü okutmadi. Sakinlesmemi bekliyomuş. Okutmayinca kiza instadan ondan gizli yazdim. X benim sevgilim bilmem anlatabildim mi vs diye. Biraz sonra sevgilim mesajları okutturdu. Ben okudukca geyik işte fln diyodu. Mesajlarda geyik yapmışlar tmm ama bi kismi da sex, sevişme konularıydı. O kadar çıldırdım ki anında tokat attim, istemsizce tirnagimla yüzünü cizdim. Sonra defol deyip kapıları çarparak odayı terkettim. Bunlar olurken surekli beni sakinleştirmeye sarilmaya fln calisiyordu. Çok tartıştık. Whatsapptan ve instadan kizi engellettim. Kiz da instadan bana cok kotu seyler yazmisti. Yazik sana gibi kucuk dusurucu seyler ve o senin sevgilin mi bi sorgula istersen deyip bi ss attı. Ss te sevgilim yanımda bi kız var fln demiş. Ama ss in sahte olduğunu anladim ve kizi engelledim. 3 gün bunlara benzer tartismalarla kavgalarla geçti. Ve sevgilim hala diyo ki o benim arkadaşım ama bana tanimadan şerefsiz fln demis. Kiz bana instada sevgilin serefsiz fln demişti, o da birazını okumuştu ordan biliyo. Sevgilim bana diyo ki sen bana ben baska ildeyken yazmadin. O yazdi. Beni boş bıraktın. 9 aylık bi ilişki bizimkisi. Ben şimdi napayım?
Ayrılmak için bu neden yeterli diyosunuzAyrıl tabiki çıldırdın mi sen ? Arkadaşlarımla sex sevişme su bu konuşmuyorum hiç . Kendini niye küçük düşüyorsun bu adamla devam ederek
Herşeye eyvallah ta sex konuşmak nedir yani ? Bir de sen beni yalnız bıraktın ? E sende başkasıyla fingirdeyebilirsin o zaman o şehir dışındayken , bu onun hoşuna gidecek heraldeMerhaba. Erkek arkadaşım 5 gün için başka ile gitmişti. O gün instada takip ettiği yeni bi kizi gördüm. Sevgilimin iki fotosunu da beğenmiş. Ama profili kapalıy. Bu kim diye ss attım. Liseden arkadaşım tanimiyorum zaten fln dedi. Ama nasıl anladim bisey oldugunu bilmiyorum icime dert oldu. Bu yuzden sevgilim gittiği ildeyken çok nadir konuştuk. Onda da benim igneleyici laflarim oldu daha çok.
Sevgilim geri geldigi gun once isyerinde gorustuk ama full kavga ettik. Sen bi arkadas için bile bunu yapiyosan bana dedi ve daha bir suru sey. Ben sinirden agladim.
Sevgilim o aksam evime geldi. O telde oyun oynuyor ben de onu izliyodum. Sonra aynı kizin whatsapptan yazdığını gördüm. Kalbim deli gibi atmaya başladı. Ama mesajları bi türlü okutmadi. Sakinlesmemi bekliyomuş. Okutmayinca kiza instadan ondan gizli yazdim. X benim sevgilim bilmem anlatabildim mi vs diye. Biraz sonra sevgilim mesajları okutturdu. Ben okudukca geyik işte fln diyodu. Mesajlarda geyik yapmışlar tmm ama bi kismi da sex, sevişme konularıydı. O kadar çıldırdım ki anında tokat attim, istemsizce tirnagimla yüzünü cizdim. Sonra defol deyip kapıları çarparak odayı terkettim. Bunlar olurken surekli beni sakinleştirmeye sarilmaya fln calisiyordu. Çok tartıştık. Whatsapptan ve instadan kizi engellettim. Kiz da instadan bana cok kotu seyler yazmisti. Yazik sana gibi kucuk dusurucu seyler ve o senin sevgilin mi bi sorgula istersen deyip bi ss attı. Ss te sevgilim yanımda bi kız var fln demiş. Ama ss in sahte olduğunu anladim ve kizi engelledim. 3 gün bunlara benzer tartismalarla kavgalarla geçti. Ve sevgilim hala diyo ki o benim arkadaşım ama bana tanimadan şerefsiz fln demis. Kiz bana instada sevgilin serefsiz fln demişti, o da birazını okumuştu ordan biliyo. Sevgilim bana diyo ki sen bana ben baska ildeyken yazmadin. O yazdi. Beni boş bıraktın. 9 aylık bi ilişki bizimkisi. Ben şimdi napayım?
Bi de diyo ki amacsiz boş mesajlardı. Geyikti.Herşeye eyvallah ta sex konuşmak nedir yani ? Bir de sen beni yalnız bıraktın ? E sende başkasıyla fingirdeyebilirsin o zaman o şehir dışındayken , bu onun hoşuna gidecek heralde
Bu sevgilinin ucuz karakterli olduğunu gösteriyor ne demek boş bıraktın ayrıca saçmalamış liseden arkadaşım deyip sonra boşladın bilmem ne bunlar ucuz numaralar devam etme güven sorunu yaşayacaksın ki eskisi gibi de olamazsın 9 ay bisey değil yol yakınken bırak gitsinMerhaba. Erkek arkadaşım 5 gün için başka ile gitmişti. O gün instada takip ettiği yeni bi kizi gördüm. Sevgilimin iki fotosunu da beğenmiş. Ama profili kapalıy. Bu kim diye ss attım. Liseden arkadaşım tanimiyorum zaten fln dedi. Ama nasıl anladim bisey oldugunu bilmiyorum icime dert oldu. Bu yuzden sevgilim gittiği ildeyken çok nadir konuştuk. Onda da benim igneleyici laflarim oldu daha çok.
Bu sevgilinin ucuz karakterli olduğunu gösteriyor ne demek boş bıraktın ayrıca saçmalamış liseden arkadaşım deyip sonra boşladın bilmem ne bunlar ucuz numaralar devam etme güven sorunu yaşayacaksın ki eskisi gibi de olamazsın 9 ay bisey değil yol yakınken bırak gitsin
Teşekkür ederim görüşünüz içinBu sevgilinin ucuz karakterli olduğunu gösteriyor ne demek boş bıraktın ayrıca saçmalamış liseden arkadaşım deyip sonra boşladın bilmem ne bunlar ucuz numaralar devam etme güven sorunu yaşayacaksın ki eskisi gibi de olamazsın 9 ay bisey değil yol yakınken bırak gitsin
Bos mu biraktin. Sakin haa, kaparlar hemen.. hemen git ozur dile yalvar yakar aman bos birakma. Ha bi ara da gotur kisirlastir bence, evden kacar falan kizginlik doneminde...Merhaba. Erkek arkadaşım 5 gün için başka ile gitmişti. O gün instada takip ettiği yeni bi kizi gördüm. Sevgilimin iki fotosunu da beğenmiş. Ama profili kapalıy. Bu kim diye ss attım. Liseden arkadaşım tanimiyorum zaten fln dedi. Ama nasıl anladim bisey oldugunu bilmiyorum icime dert oldu. Bu yuzden sevgilim gittiği ildeyken çok nadir konuştuk. Onda da benim igneleyici laflarim oldu daha çok.
Yani bana göre evet. Flört etmişler ama sizin icin yatakta basmak net ayrılık sebebiyse bilemem açıkçası herkesin kriteri farklı. Içinizdeki sesi dinleyin bence pişman olmayacağınız en doğru kararı verinAyrılmak için bu neden yeterli diyosunuz
Tabiki bunu sevmiyorumBöylesine seni saf yerine koyan adamla hâlâ neden? Bunu mu seviyosun gerçekten bi düşün, hayır bu mu yani? Olsun seviyorum mu diyosun nesini seviyosun bu sevilecek insan mı sence??
Sana bişey diyeyim mi böyle biri her defasında güvenini sarsar. Sana kendini değersiz hissettirir.Tabiki bunu sevmiyorumGunlerdir bıkkınlık verecek sekilde tartışıyoruz. Tüm bu tartışmalara rağmen bi daha yapmayacağına güvenmek istiyorum.
Bos mu biraktin. Sakin haa, kaparlar hemen.. hemen git ozur dile yalvar yakar aman bos birakma. Ha bi ara da gotur kisirlastir bence, evden kacar falan kizginlik doneminde...
Aynen çok pişkin ya. Tartistikca iyice bıktı. Artık konuyu açmayacakmışız. Bıkmış. SoğumuşTokadı basmakla iyi etmissin eline sağlık. Bide üste çıkıyor vay efendim boş bırakmışsın . Süründür bunu eğer affedeceksen de hep kaybetme korkusu vereceksin sakin senden emin olmasına izin verme . Suan yapman gereken beni kaybettin diyip çekip gitmek eğer ölü taklidi yaparsan seni merak eder nerde bu kız beni unuttu mu sevmiyor mu diye. Bilmiyorum ama çok pişkin. Güçlü ol sakin kendini ezdirme
Kuzum tercih senin fakat hoş bi durum olmamış açıkçası . Kimse sana ayrıl yada ayrılma diyemez karar senin . Ama ayrılırsan da bu boş yere olmazBi de diyo ki amacsiz boş mesajlardı. Geyikti.
Cok teşekkür ederim yazdıklarınıza. Gerçekten bu süreç boyunca pişkinliği beni benden aldı. Gıcıklığına fln bana, bu kadar tartışma yaşadık pişman misin onla konuştuğuna dedigimde bile hayir değilim diyor. Bu işle ilgili şakayı fln kaldıramayız diyorum anlamıyor. Bu tarz seyleri bile söylemeye devam etti. Aklı sıra şakaymış yalanmış karşılık olsun diye demiş. Şu hassas anda bile acımı anlamıyor. Demin bitirdim :)bence çok pişkin biri sen yazmadın o yazdı ne demek tamam anasını satayım yarım gün yazmasın biri bana sonra da yazan ilk x kişisine ama o yazdı diyim. olur mu la öyle şey ya valla çıldırıcam kafayı yicem 9 ay ne ya arkadaşım 11 yıllık ilişkisini düğün tarihi belliyken bitirdi çok da kasmayın bence. azıcık değerinizi bilin ya zaten el oğlu bilmemiş bari sen bil değerini kurban olayım jiletlicem kendimi bırak gitsin ya Allahım yarabbim yardım yardım çığlıkları atmak istiyorum kız valla çok gerildim. ama o yazdı ne ya şu erkeklerde ki bu pişkinliği anlamıyorum la önce bi özür dile bari yemişsin bir halt. saygısızlık ettiysem özür dilerim kızlarımızın böyle durumlarda gösterdikleri tepkilere artık ayar oluyorum zibilyon tane erkek var dışarda elbette adamına denk gelirsin. yapma aşkım yapma güzel kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?