Sevgilim ben aramadıkca aramıyor?

Gerçekten de öyle bunu ben de kendim gördüm evet gerçekten bir insan yoğun olabilir ama illaki o yemek molasında arayabilir 2 saniye bile yeterli yani araması için.

Şimdi anladım bu kişi zaten sizin ondan gidebileceğinizi düşünmediği için çok rahat ve size sevgisi yok. Siz korkularınızı yenmek için önce kendiniz üzerinde çalışmalar yapmalısınız. Öz değer ve Öz sevginin eksik olduğu yerde mutluluğu bulma imkanınız yok.( Bu kişiyle ya da bir başkasıyla) İlk birlikteliğinizi bu kişiyle yaşadığınız için mi başkaları tarafından kabul edilmeyeceğinizi düşünüyorsunuz? Bu da öz değer eksikliğinden kaynaklanıyor. Siz var olduğunuz için değerlisiniz, bakire olduğunuz için değil. Bu nedenle artık bakire olmadığınızda değersizleşmiyorsunuz. Sizin zihninizde bu düşünce mevcut ama gerçek değil. Siz değerlisiniz öncelikle bunu kabul edin. Siz kendinizi değerli gördüğünüzde size değer veren kişiler ile karşılaşırsınız. Bu asla şaşmaz.

Sabah rutin günaydın mesajları gece iyi geceler ama ben yazmadıkca yazmıyor gün içinde aramadıkca aramıyor bunun sebebi ne sizce? Evet o çalışıyor şuan ama hiç mi özlemez bi insan
Ben iletişim kurmak istemediğini düşünür yol verirdim.Hiç sabrım yoktur. O yazmıyosa ben de yazmam

Sabah rutin günaydın mesajları gece iyi geceler ama ben yazmadıkca yazmıyor gün içinde aramadıkca aramıyor bunun sebebi ne sizce? Evet o çalışıyor şuan ama hiç mi özlemez bi insan
Aradığı vardır.

Ben böyle biri ile.tanismistim.cok az konuşurdu benimle.bir gün dedim aramayım ne zaman arayacak beni bekledim tam 3 gün sürdü tabi ben dayanamadım Facebook de online olduğunu görünce neden yazmıyorsun dedim.
Ne konuşcaz ki dedi her gün hergun.dondum kaldim.yani.peki dedim bir daha da görüşmedim.bu adam.birde evlenmek istiyordu benimle yani konuşmak bile istemediğin bir kızla niye evlenmek istedi onu da hala anlamış değilim.ama şimdiki aklım olsa iki gün bile dayanamazdim ona.
Benden sana abla tavsiyesi seven erkek arar sorar peşine düşer hiç de aklına böyle sorular getirmez.
Sıkma canını.yol yakınken bitir

Sabah rutin günaydın mesajları gece iyi geceler ama ben yazmadıkca yazmıyor gün içinde aramadıkca aramıyor bunun sebebi ne sizce? Evet o çalışıyor şuan ama hiç mi özlemez bi insan?
.
Sebebi cok basit hayatım: Aklına gelmiyorsundur
Erkekler yazmak isterse yazar, aramak isterse arar, hediye vb. Almak isterse alır. Tamamen onlara bağlı bu yani. Yok iste yogun falan degil o isler. Benim sevgilim yanında önemli müşterleri varken bile haber verip 10 dakikaya aricam diyor. Bunun yılla falanda alakası yok önemsemiyor seni demekki… uzgunım ama bunlar gerçekler bence sende ona verdigin degeri yavas yavas kesmelisin

Benim eski sevgilimde böyle bir örnekti kendisi polis memuru çok yoğun diye ben pek gündüz aramıyordum o ararsa arıyordu bir gün öğlenden sonra aradım hayatım napıyorsun diye yemek yiyorum dedi banason dönemlerde vakti olmayan adamın aslında vakti vardı ama bana yoktu bunu anlamıştım. Beni arar mısın demiştim bir kere hemen aramıştı o zaman da anlamıştım aslında 2 dakikası oluyor diye.

Aramayın . Olacağına bırakın.Size verilen zaman önemli . Ömürden veriyoruz .Bu ilişki olmaz .Fikrim bu

Tabi canım canlari istemiyordu.ama işte cahillik mi dersin tecrübesizlik mi bilmiyorum. Birde saf bir tarafımız da var bence işi var da ondan aramıyor diye kendimizi inandiriyoruz.
Allah a şükür eşimle tanıştım ve her şey o kadar kolaydı ki neden aramadı niye aramadi hiç aklımda böyle sorular yoktu .

Ben de böyleydim çok yoğun evet vs ama bizjn flört donemimizde beni her gün görüntülü arardı zamanla bir baktım adam yok oldu.

Ben de böyleydim çok yoğun evet vs ama bizjn flört donemimizde beni her gün görüntülü arardı zamanla bir baktım adam yok oldu.
Adam gibi istemiyorum demeyi bile beceremiyorlar.
Aslında amaçları kafa karışıklığı yaratıp canlarının istediği takılmak.
Ex oldular gittiler zaten

Bence ,

Bağlanma Türünüz; Kaygılı

Konu: İlgisizlik
Red flag: 12 saat+
Önem düzeyi: Üst

Yaptırım; 1Hafta düşünmeye ihtiyacım var denilerek özür bile diledikten sonra asla mobil iletişime devam etmemek 1 hafta

Beklenen tepkiler;
1-Ayağınıza çiçekle gelmesi
2-Deneme amaçlı mesaj arama yapması fakat zaman dolunca mutlaka 1 hafta doldu düşündün mü diye sorması

Beklenmeyenler;
1-Kaygılı olduğunuz için kendinizi aşağılık görüp 1 hafta bile tutamayıp sözünüzde durmadığınız için (dik duruş sergilemeyip) onunda sizi aşağılık görüp sizi başkasıyla kıskandırarak, yalvartarak, ağlatarak ayrılması

İşte zamanında kimse vermedi şu akılları öğrendik ama zor yoldan hep

Temcit pilavı gibi. Sürekli aynı şeyleri yazıyorsun. Aş artık bunu unut ya inan ki çok acınası bir durum. Aş yani. Unut. Bitir kafanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…