Sevgilim ben aramadıkca aramıyor?

Çok doğru bir tane flörtüm çiğköfteciydi yoğundu, ona rağmen arardı müşteri gelse telefonu köşeye koyar hat açık şekilde 5 dk bekle der öyle çalışırdı geri alırdı konuşurduk sadece ortalığı temizlerken kapatırdı.

Peki ne yapmam gerek şuan o belki de ilgisini kaybetti gerçekten ayrılmak istemiyorum bu beni ruhen çok çökertir
O senden ayrılacak zaten.

Ruhun çökecek ve tekrar ayağa kalkacaksın.

O kadar değersizleştirmişsin ki kendini, hiç hoş değil. Hiçbir çekiciliğin kalmaz onun gözünde.

Ve seven kişi arar..

Sabah rutin günaydın mesajları gece iyi geceler ama ben yazmadıkca yazmıyor gün içinde aramadıkca aramıyor bunun sebebi ne sizce? Evet o çalışıyor şuan ama hiç mi özlemez bi insan
Ayrılmak isteyen karşı tarafın kalbini kırmak istemeyen o kelimeyi o söylesin ilişki bitsin diye bekleyen insanlar bunu yapar. Ve genelde başkasıyla da çoktan konuşmaya başlamıştır. Burda amaç sizin bu durumdan şikayetçi olmanız ve konuyu ayrılığa getirmenizi bekliyor

O senden ayrılacak zaten.

Ruhun çökecek ve tekrar ayağa kalkacaksın.

O kadar değersizleştirmişsin ki kendini, hiç hoş değil. Hiçbir çekiciliğin kalmaz onun gözünde.

Ve seven kişi arar..
Psikolojik olarak çok çöküşteyim çünkü sebebinide biliyorsunuz yazmak istemiyorum valla ben bu tarz olaylar yasayıp mutlu olan görmedim ya benim çevrem sıkıntılı belkide hep arkadaslarımın fotografları cekildi aileleriyle tehdit edildiler evlilik vaadiyle ilişki yaşayıp terk edildiler hep aynı senaryolar oyüzden yasamak istemiyorum yırtık var ama anlasılırmı nolur oda belli degil nekadar üzücü bi durum korkularım var gidemiyorum

wp instagram benim fotoğraflarım var ve ben telefonunu onun cok kurcalıyorum sanmıyorum başka biri olduğunu

Sabah rutin günaydın mesajları gece iyi geceler ama ben yazmadıkca yazmıyor gün içinde aramadıkca aramıyor bunun sebebi ne sizce? Evet o çalışıyor şuan ama hiç mi özlemez bi insan
Tam olarak eski sevgilimde böyleydi ben yazmadıkça yazmıyordu kendisi çalışıyordu ve yoğundu evet ama bir beş dakikasını ayırıp mesaj atacak vakit bile bulamıyordu ( yersen ) en son ayrıldım ve rahata erdim böyle belirsizliklerle uğraşmaktansa

Gerçekten de çok yorucu oluyor belirsizlik benimkinde bir de uzak mesafe eklenmişti buna daha da belirsiz ve yorucuydu.

Gerçekten de çok yorucu oluyor belirsizlik benimkinde bir de uzak mesafe eklenmişti buna daha da belirsiz ve yorucuydu.
Evet bizde de uzak mesafe vardı ama bi ara aynı şehirde yaşamıştık ve o zaman cidden her şey çok güzeldi sürekli beni arar sorardı buluşurduk saatlerce otururduk ne zaman ben başka memlekete taşındım araya mesafeler girdi yine aynısı oldu bende engelledim her yerden

Kendini geri çek.Kızlarımız kaçan kovalanır mantığını bi uygulasa düzelecek herşeyde.Bizim kızlar hep kovalıyor.

ben hep diyorum belkide uzak mesafe olmasaydı şu an ilişki devam ederdi gün içinde hiç konuşmasak akşam beraber yürüyüş yapsak bile yeterdi bir de örneğin karşılıklı konuşursun yüz yüze uzak mesafede bu olmuyor görüntülüde konuşsan da olmuyor çok zorlayıcı oluyor benim için yoksa uzağın yakının bir farkı gerçekten yoktu ama bir yerde tükeniyor iletişim.

Bu ilişki zaten beni yeterince yıprattı ama pislik bastırmıştı kızlık zarım yırtıldı korkularım yuzunden cekip gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…