Sevgilim ben onu bırakınca hemen başkasını bulup evlenmiş

Ayrılan taraf sizsiniz öncelikle.
3 haftada birini bulup evlenmek ! Aslında bariz belli kim 3 hafta içinde tanışıp, evlenir. Neyse konu bu değil zaten.
Adamdan ayrılmışsınız doğru yanlış oda başkasıyla evlenmiş sonra birde gelip size duygularını söylemiş. Bence ayrılık sebebini bilmiyorum ama kurtulduğunuza sevinin söylediklerine de inanmayın.

3 haftada birini bulup ha diye evlenmek kolay değil.İkinizide aynı anda idare etmiş sanırım ki senden yüz bulamayınca diğerini karısı yapmış.İş işten geçmiş artık bu konu üzerinde çok durmaması tavsiye ederim

oha

Bir insan kendisini en fazla bu kadar alçaltabilir Umarım çocuğu yoktur

Umarim buna inanmamissindir. Hangi kiz 3 haftada hazirliklari bitirir, evlenir? Kim 3 haftalik tanidigi biriyle nikah masasina oturur?
Seni aklindan birgun bile cikaramayan adam ertesi gun nasil birini bulur? Gozu senden baskasini gormeyen adam nasil baska birini gorebilmis de evlenmis? Acisini dindirnesi icin evlenmesi mi gerekiyormus? Bu hikayeye cocuklar bile inanmaz.

Nasıl yani kız? Kadın da evli mi? Evlendikten sonra devam mı etmişler nolmus tam olarak?

zaten evlendiyse nasıl size geri dönecek. zaten bana geri dönecek diye mi terk ettiniz. siz terk ettikten sonra yaşananlar sizi niye bu kadar ilgilendiriyor ki?

Okadar kısa sürede evlenicek birini bulması bide onu ikna etmesi zor bence başka bi durum var orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…