- 7 Aralık 2018
- 7.332
- 18.898
- 248
- 28
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Sizce doğru olabilirmi bu soyledikleri?
ohaAaa hem niye takıyorsunuz kız önceden var mı yok mı diye siz bu adamla kocanızı boynuzlamıştınız. Sizin eşinize yaptığınızı sevgiliniz size yapmış. Çokta şey yapmayın. Birde boşandınız mı? En son boşanmakta istemiyordunuz.
Hala berabersiniz bu durumdaBu arada benim de vardı öyle bir sevgilim.
Biz ayrılmadık ama adam gitti başkasıyla evlendi, çocuk yaptı
Hala ayrılmadık ama bende başkasıyla evlendim sjdskdl
Bir insan kendisini en fazla bu kadar alçaltabilirAaa hem niye takıyorsunuz kız önceden var mı yok mı diye siz bu adamla kocanızı boynuzlamıştınız. Sizin eşinize yaptığınızı sevgiliniz size yapmış. Çokta şey yapmayın. Birde boşandınız mı? En son boşanmakta istemiyordunuz.
Nasıl yani kız? Kadın da evli mi? Evlendikten sonra devam mı etmişler nolmus tam olarak?Aaa hem niye takıyorsunuz kız önceden var mı yok mı diye siz bu adamla kocanızı boynuzlamıştınız. Sizin eşinize yaptığınızı sevgiliniz size yapmış. Çokta şey yapmayın. Birde boşandınız mı? En son boşanmakta istemiyordunuz.
zaten evlendiyse nasıl size geri dönecek. zaten bana geri dönecek diye mi terk ettiniz. siz terk ettikten sonra yaşananlar sizi niye bu kadar ilgilendiriyor ki?Evet
Sevgilim ben onu terkedince hemen ertesi gun baska birini bulmus ve 3 haftada onla evlenmiş
Ben inanamadım buna
Bana onu terketmemden dolayı cok acı cektiği icin o acıya dayanamadıgı icin hemen baskasını bulup evlendiğini soyledi
Seni dusunmedigim 1 gun bile olmadı dedi
Ama bana da geri donmedi
Hala berabersiniz bu durumda
Ikı çocuğu varBir insan kendisini en fazla bu kadar alçaltabilirUmarım çocuğu yoktur
Okadar kısa sürede evlenicek birini bulması bide onu ikna etmesi zor bence başka bi durum var ordaEvet
Sevgilim ben onu terkedince hemen ertesi gun baska birini bulmus ve 3 haftada onla evlenmiş
Ben inanamadım buna
Bana onu terketmemden dolayı cok acı cektiği icin o acıya dayanamadıgı icin hemen baskasını bulup evlendiğini soyledi
Seni dusunmedigim 1 gun bile olmadı dedi
Ama bana da geri donmedi
Bir ara bu kişiye baya anlatmaya çalışmıştık eski konusunda ama yine aynı kafaNasıl yani kız? Kadın da evli mi? Evlendikten sonra devam mı etmişler nolmus tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?