Sevgilim ben onu bırakınca hemen başkasını bulup evlenmiş

Sence ??? Başkasının koynuna rahatlıkla giren bir kişiliksizden bahsediyorsunuz üstelik 3 haftada . Önünüze bakın ve Allah sizi böyle bir insandan kurtardığı icin sadaka verin

3 haftada kimse kimseyi bulup evlenemez, hele bu pandemide. Aldatılmışsın, hunharca.

Siz iki ay önce sizi aldatan kocanız için konu açmıyor muydunuz? Ne ara boşandınız sevgili yaptınız ondan da ayrıldınız ve o evlendi?

Evli adamdan açıklama mı beklediniz yani... Ne amaçla niye görüşüyorsunuz ben o kısmı anlamadım.
Öncesi ise siz baya ayakta uyumuşsunuz ...sizi değil diğerini tercih etmiş bu kadar basit..

belkide kız hamıle kalmıştır aceleyle 3 hafta içinde evlenmiştir.

Siz iki ay önce sizi aldatan kocanız için konu açmıyor muydunuz? Ne ara boşandınız sevgili yaptınız ondan da ayrıldınız ve o evlendi?
Oooo ne güzel ne güzel. Şimdi hatırladım. Boşanmadı tabiki de, şapşik misin? Ne farkeder ki adamın evlenmesi, böyle de takılsınlar işte, nasılsa nikah bağlayıcı değil onlar için.

Geçmiş olsun adam sizi aldatmış. Ama işin tuhaf tarafı sizin böyle biriyle iletişime geçmiş olmanız.

Mevzu bir yerden tanıdık geliyor ama çıkaramadım. Gizlemiş profilini görünmüyor
İstemiyo donmek bana oyle diyo aldattım onu affedemiyo beni

Konu sevgilim eşle durumlar karısık beraber değiliz zaten o konuyu kapatın

Hayır sadce flort onceden baskasıyla evliydim bosandık yine evlendik ayrıldık falan - eski eşle epey karısık durumlar
Ben 6 aydır suren iliskimi soruyorum suan

Oooo ne güzel ne güzel. Şimdi hatırladım. Boşanmadı tabiki de, şapşik misin? Ne farkeder ki adamın evlenmesi, böyle de takılsınlar işte, nasılsa nikah bağlayıcı değil onlar için.
Boşanmak onların kitabında yazmıyor zaten, nikah da küçük bir ayrıntı sadece. Bi imza için kim kime bağlı kalır ki. Sen de yani katipciğim.

Yav he he deseydin kısaca

aynı anda idare etmiş kesinlikle 3 haftada evlilik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…