Sevgilim ben onu bırakınca hemen başkasını bulup evlenmiş

Ben bir çocukla ölen libidoma her gün fatiha okuyorum. Millet iki çocuk, eski koca ve yeni sevgili ile uğraşıyor dert ediyor möge hanım. Çocukların tırnağı, banyosu, yemeği, dersi otu boku varken insanın dert aramaya vakti kalmıyor bir de sevgili düşünecek. Geçen yeğenlerim kaldı bende 4 gün. Bir de benim oğlan var. Bir kocam olduğunu unuttum dört günde. Ne enerji ne libido bu arkadaş. Allah bana da aynısını nasip etsin. Libidodan yalnız, ahlaktan değil.

Hayir zaten kizimizla birlikte iken evlendigi kisiyle de birlikte idi muhtemelen. Kiz hamile oldugunu soyleyince alar topar evlendiler belki de. Hamilelik uc hafta degildir. Yanlis anlasilmisim.
Ben de 3 hafta öncesinde birbirlerini tanımadıklarına inanmadığım için o şekilde yazmıştım 😊. Öncesinde de evlenme amaçlı iletişim halinde olduklarına eminim ama kanıtlayamam. Çok daha karışık saçma sapan bir konuymuş bu da 😒

Yaa kızlaar boşa konuda çene yormayalım bı olay yeni bile değil taa kasım ayında ayrılmışlar o zaman terketmiş sevgilisini 3 hafta ayrı kalmışlar konu sahibi dönmüş ama sevgilisi dönmemiş arada konuşmuşlar ama engellemiş sevgilisi bunu o konuda evlenme meselesi falan yok üstelik..yeni evlenmiş demek ki ama ayrılma kasım ayında yani ayrılıp 3 hafta sonra evlenme falan yok..bu sindiremediği için yok bana inat yaptı yok kadını internetten buldu falan diyor sevgilisinin işi yok onunla

Evet
Sevgilim ben onu terkedince hemen ertesi gun baska birini bulmus ve 3 haftada onla evlenmiş
Ben inanamadım buna
Bana onu terketmemden dolayı cok acı cektiği icin o acıya dayanamadıgı icin hemen baskasını bulup evlendiğini soyledi
Seni dusunmedigim 1 gun bile olmadı dedi
Ama bana da geri donmedi
Sizce doğru olabilirmi bu soyledikleri?
Benim de eskisi, ayrıldığımız gibi bütün eski sevgililerini eklemis. Üstelik evli eski sevgilisiyle sosyal medyada beğeniler havada ucusuyor. Kadın beni engellemis. :) Kadını da tanımıyorum(eski sevgilim bahsetmisti sadece) o beni nerden tanıyor bilmiyorum. Yani ikinizi idare etme olasılığı yüksek.

Konu baya civcivlenmiş neler olmuş burada okuyup gelmeliliyyyiiiiiiim
E96D6083-92EE-4BA5-A4E3-E2E873CB1F1F.webp

Yahu o kiz hep varmis. Sen yedekmissin. Vakti gelince seni degil onu secmis. Bu hep boyle oluyor zaten.
bir arkadasim 9 yillik sevgilisini birakip 2 ayda birini bulup evlendi. Ama zaten konusmus oncesinde onunla. Kizlarda yapiyo boyle, erkeklerde... back stage hep aldatmaya cikiyo malesef. Konusma bu adamla sil at.

Adamla konuşmasanız daha mı iyi olur acaba? Bu saatten sonra dönmesi zor görünüyor.

Beni kıskırtmak icin yazılan yorumları dikkate almıyorum bu konuya yorum yapanlara cevap vericem sadece
Tipik kk gecmis konuları arastırıp konu sahibini atese tutmaya bayılan topluluk hep hazırda bekliyo
Hepiniz terbiye timsallerisiniz mubarek
Ordan konusması kolay cocuklarla kocasız kalın sizde aile evine geri donun yasayın da gorun bakalım nasıl oluyomus
Anneliğime laf uzatanın alnını karıslarım
Kocasız kalma korkum yok, babamın evinde ne var ya, mis gibi ev. Onu da bulamayan var kıymetini bil. Terbiye timsali sayılmayız ama daha resmen evliyken sevgili bulmak aştı bizi biraz kusura bakma.

Evet
Sevgilim ben onu terkedince hemen ertesi gun baska birini bulmus ve 3 haftada onla evlenmiş
Ben inanamadım buna
Bana onu terketmemden dolayı cok acı cektiği icin o acıya dayanamadıgı icin hemen baskasını bulup evlendiğini soyledi
Ama bana da geri donmedi
Hamileydim mevsim kıştı çilek aş erdim ,eşim o hışımla cıkıp 3 dk da buldu.Mevsimi degilse de yedim yani..birdaha olsa birdaha yerdim.

O exin de aş ermis..

kendinizle çelişiyorsunuz bence. siz daha resmi olarak boşanmamışsınız ve iki çocuğunuz var ama boşanmış üç çocuklu birine kendini yamamış muamelesi yapıyorsunuz? kendinize gelin. burası da oturup sizin dedikodu yapacağınız bir mecra değil. siz boşanıp, iki çocuğunuzla başka biriyle evlendiğinizde bu muamele size yapılsın ister misiniz? adam evlenmiş. artık önünüze bakın. üç hafta mıdır üç ay mıdır sizi ilgilendirmesin. kaldı ki muhtemelen o gördüğünüz üç haftada olan bir şey değildir, he o adam gelip size evlendiği kişiyi böyle anlatıyorsa da ne olduğunu görmüşsünüzdür, hala bana da geri dönmedi diyorsunuz

Adım adım gidelim mi.?
Evlisiniz ve iki çocuğunuz var.
Bu arada sevgiliniz oluyor.
Sevgilinizin de muhtemelen başka bir sevgilisi var ve ikinizi aynı anda idare ediyor.
Sonra sizden ayrılıyor ve o kızla evleniyor.
Bence burada tek bir doğru bile yok. Kıza üzüldüm sadece.
Eğer durum böyleyse gerekçekten mide bulandırıcı 🤢

Evet
Ben inanamadım buna
Ama bana da geri donmedi
Cnm sakın inanma ,affedersin tam bir pislik gibi davranmış ,şu saaten sonra görüşseniz ne olur ,adam gitmiş başkasıyla evlenmiş ,boşver önüne bak ,görüşme artık onunla, bitmiş hadise artık

Evet
Ben inanamadım buna
Ama bana da geri donmedi
Emin ol o kız önceden de vardı. Ayni tarz bir durum başıma geldi.

Cnm sakın inanma ,affedersin tam bir pislik gibi davranmış ,şu saaten sonra görüşseniz ne olur ,adam gitmiş başkasıyla evlenmiş ,boşver önüne bak ,görüşme artık onunla, bitmiş hadise artık
pislik gibi niye davransın cnm. sonuçta onu terketmiş. adam napsaydı terketme diye yalvarsamıydı o da gidip evlenmiş. böyle hemcinslerimden neret ediyorum

Back
X