Sevgilim ben onu bırakınca hemen başkasını bulup evlenmiş

Olabilir çünkü evleneceğimiz kişiye gördüğümüz ilk an karar veririz. 3 hafta değilde 3 ay veya 3 yıl sonra evlenseydi ne değişecekti ki sizin için neticede siz bitirmişsiniz. İlişki yaşarken egomuzu (kendim içinde söylüyorum) bir kenara bıraksak ayrılık acısını daha kolay atlatabiliriz.

Olabilir çünkü evleneceğimiz kişiye gördüğümüz ilk an karar veririz. 3 hafta değilde 3 ay veya 3 yıl sonra evlenseydi ne değişecekti ki sizin için neticede siz bitirmişsiniz. İlişki yaşarken egomuzu (kendim içinde söylüyorum) bir kenara bıraksak ayrılık acısını daha kolay atlatabiliriz.
konu sahibi evli 👀

Benim bi eşim yok kagıt ustunde kalan resmi nikahtan baska hicbiseyim değil o hayatımda değil beraber değiliz benlemi yasıyosun ki bu kadar emin konusuyosun
Eski Sevgilimin evlendigi kadın kendinden yasca buyuk 3 cocuklu daha once defalarca dini nikahla farklı adamlarla olmus biriymiş
Bunu da eski sevgilim anlattı oldu mu
Kağıt üstündeymiş.
O önemsemediğin kağıdı almak için zamanında eminim kırk takla atmışsındır.
Hiç mi yasa yol yordam izan bilmiyorsunuz, o kağıt sandığınız kadar boş beleş değil
Evlisiniz nokta.

Eski sevgilinizin evlendiği kadın yaşça büyükmüş.
3 çocukluymuş.
Daha önce dini nikahlıymış
:ukala::ukala::ukala:
Size ne?
Size neeee?
Kör ölmüş badem gözlü olmuş.

Evet
Sevgilim ben onu terkedince hemen ertesi gun baska birini bulmus ve 3 haftada onla evlenmiş
Ben inanamadım buna
Bana onu terketmemden dolayı cok acı cektiği icin o acıya dayanamadıgı icin hemen baskasını bulup evlendiğini soyledi
Seni dusunmedigim 1 gun bile olmadı dedi
Ama bana da geri donmedi
Sizce doğru olabilirmi bu soyledikleri?
üzücü bir durum, söyledikleri belli ki yalan. her şey bir anda olmuş gibi değil de önceden de bu kişi varmış demek ki.

Evet
Sevgilim ben onu terkedince hemen ertesi gun baska birini bulmus ve 3 haftada onla evlenmiş
Ben inanamadım buna
Bana onu terketmemden dolayı cok acı cektiği icin o acıya dayanamadıgı icin hemen baskasını bulup evlendiğini soyledi
Seni dusunmedigim 1 gun bile olmadı dedi
Ama bana da geri donmedi
Sizce doğru olabilirmi bu soyledikleri?
Çok güzel bir kazık yemissin Allah'a havale et boşver kapat konuyu önüne bak bu yeni olan birşey değil demekki 3 kişilik bir ilişkiyi yaşıyordu pislik sen de kandirildin ayakta . Evlenmişse gerçekten Alakani kes üzülme aglama düşünme belki daha çok nefret edersin bu sayede . Kafan rahat olsun kurtuldun öyle pislikten öyle evlilikten de hayır gelmez

Çok güzel bir kazık yemissin Allah'a havale et boşver kapat konuyu önüne bak bu yeni olan birşey değil demekki 3 kişilik bir ilişkiyi yaşıyordu pislik sen de kandirildin ayakta . Evlenmişse gerçekten Alakani kes üzülme sglams düşünme belki daha çok nefret edersin bu sayede . Kafan rahat olsun kurtuldun öyle pislikten öyle evlilikten de hayır gelmez
İlişki 4 kişilik. Çocukları da sayarsak 6 hatta 😂

Back
X