- Konu Sahibi degerlim25
-
size de ne desem bilemedim.sevgilinizin annesi resmen istemiyor kadın en yumuşak haliyle dile getirmiş orda kalmanızın hoş olmadığını.siz erkek arkadaşınız rest çekti diye böbürleniyorsunuz burda.
ahh bu kızlar bir anlasa.bakalım evlendiklerinde kaç gün kalacaklar o kaynanasında
ah kızlar,sevgiliyken gidip kalmaya bu kadar meraklı olursunuz,evlenince de kaçacak delik,görüşmemek için bahaneler yaratırsınız.ailen adına çok üzüldüm.yazık onları ne duruma düşürmüşsün.anladığım kadarıyla aynı şehirdesiniz,peki nasıl bu kadar süre sevgilinin evinde kalabiliyorsun
erkek annesi olarak ben de yazayım.kızım olsa kesinlikle ben sevgilisinin evinde kalmasına izin vermem.senin gibi yapmasın diye de mutlaka gidip geldiği yerleri kontrol eder,vakitsiz baskınlar yapabilirdim
bir kaç sene önce oğlumun kız arkadaşı bize yakın yerde okul kazandı,haliyle tanışmaya geldi ve kaldı.eee tabii ilk ses çıkarmadım ama sık sık gelmeye başladı ben eşime de oğluma da rahatsızlığımı dile getirdim ama diğer oğlumda dahil ne olacak ailesinden uzakta gelsin kalsın oldu.3 kişiye karşı tek kalmıştım.oğlum için ses çıkarmadım ama gelip kalmaları iyice sıklaştı.haftanın çoğu bizdeydi.artık aileden biri olmuştu.annesinin haberi oluyordu ama abisi,babası aradığında BİNBİR yalan söylüyordu.açıkçası bu beni çok rahatsız ediyordu.açıkçası bizlere de yalan söyleyeceği,hatta söylediği şeyler olduğunu düşündürüyorduhatta küçük oğluma takılıyordum yanında,sen üniye uzağa gidersen görüntülü arayacağım diye
neyse okulu bitti gitti,devam ettiremediler,ayrıldılar.bu seferde bizi kullandığı fikrine bile kapıldım.onun için yapmadığımız kalmamıştı.
Bakın ben de sıcak bakmıyorum. Ama oğluma laf geçiremem kızıma her şeyi derim yaklaşımını iki yüzlü buluyorum. Bir toplumun ahlakı sadece tek bir cinsiyeti dizginleyerek oluşmaz. Oğluna laf geçiremeyen anne babalar da görevlerinde başarısız olmuşlardır benim için. Bir kızın rest çekmesinden neden korkmayız da erkek rest çekicek diye çekiniriz. Evlat evlattır ve ayırmamak lazımdır. Benim söylediğim bu. Evde kalmasına ailenin de müsade etmemesi gerekirdi. Eğer evinde ağırlıyorsa namusuna laf da söyletmeyecek. Erkek çocuklarımıza karşı çok ilerici çok modern olup da kız çocuklarımızı yüzyıl öncesinin kafasıyla yetiştirmek nasıl bir ikilem. İnsanın fikri zikri neyse her iki cinsiyete de fikri zikri o olmalı.
Kizin olsa, 100 kirsiye karsi tek kalmis olsaydin bile, o oglani eve almazdin fakat oglun oldugu için o kizi eve aliyorsun. Hatta hafta içi neredeyse her gün sizdeymis. Bu kadar iki yüzlülük migedemi bulandiriyor. Sen o evin sahibi degilmisin? Sen bütün aldigin kararlarda önce diger oglunami danisiyorsun? Bir anne olarak kurallar varsa, çoçuklarin buna uyumak zorundadir. Sonradadan kizin arkasinda konusup "acaba bizimi kullandi" diyorsun ya. Gerçekten hayret!
Konu sahibine gelirsek. Bende resmi birsey olmadan aileyle fazla yüz göz olma taraftari degilim. Bu konuda konu sahibi sevgilisinin ailesinde kalmak ile çok yalnis yaptigini düsünüyorum fakat sevgilisinin anneside o kizi keske eve almasaydi.
Genel olarak hem konu sahibi hem sevgilisi pek olgun olmadiklarini düsünüyorum. Insallah hemen nisan dügün düsünmezler.
Kizin olsa, 100 kirsiye karsi tek kalmis olsaydin bile, o oglani eve almazdin fakat oglun oldugu için o kizi eve aliyorsun. Hatta hafta içi neredeyse her gün sizdeymis. Bu kadar iki yüzlülük migedemi bulandiriyor. Sen o evin sahibi degilmisin? Sen bütün aldigin kararlarda önce diger oglunami danisiyorsun? Bir anne olarak kurallar varsa, çoçuklarin buna uyumak zorundadir. Sonradadan kizin arkasinda konusup "acaba bizimi kullandi" diyorsun ya. Gerçekten hayret!
Konu sahibine gelirsek. Bende resmi birsey olmadan aileyle fazla yüz göz olma taraftari degilim. Bu konuda konu sahibi sevgilisinin ailesinde kalmak ile çok yalnis yaptigini düsünüyorum fakat sevgilisinin anneside o kizi keske eve almasaydi.
Genel olarak hem konu sahibi hem sevgilisi pek olgun olmadiklarini düsünüyorum. Insallah hemen nisan dügün düsünmezler.
Bir de bir şey sormak istiyorum ;
Ailenize neden yalan söylüyorsunuz?
Madem yaptığınız yanlış değil, ailenize neden yalan söyleme gereği duyuyorsunuz ?
Açıkça söyleyin , ne var ki bunda ?
Ben gerçekten , erkek arkadaşıyla kalır insan vs vs.
Ama işin içine aile girince doğru bulmuyorum.
Benim için bu işin en uygunsuz tarafı ailenizi küçültmenizdir.
Üzüldüm. Aileniz sizi nerde bilirken, siz nerdesiniz ...
Siz hic ailenize yalan soylemediniz mi arkadasim?Aileyle cocuklarin arasinda nesil farki oldugu icin birbirlerini anlamalari genelde cok zordur.Herkes ailesi gibi olmayabilir ailesinin inandigi seylere inanmayabilir ahlak anlayisi farkli olabilir.Ailesi bunlari bilip uzulde daha mi iyi?Onlari uzmemek icin yalan soyluyor iste.
Senin o evde kalman yanlış ama sevgilinin ablasının üslubu da çok yanlış.Bir de şu var kimi yorumlarda hiç kalma demiş evet güzel. kimisi de ailesi varken kalmak olmaz hadi yalnız yaşasa neyse kal demişler Allah aşkına yalnız kalması ailesiyle kalmasından daha mı iyi diğer türlü duyulsa ne yaptıkları belli değil derler şu an göz önündeler içleri rahat.Aile varken kalma sevgili tekken kal buda bir garip bakış açısı yani
Valla belki inanmayacaksın ama ben hiç aileme yalan söylemedim arkadaşım
Baba ayrı bir otoritedir. Ama benim annem benim hakkımda her şeyi bilir.
Sıradan bir mevzu değil bu. Yarın bir gün hepsi aile olacak .
Bakın ne diyorum, erkek arkadaşı ile aynı evde kalsaydı tamam diyecektim. Ama çocuğun ailesi varken, kendi aileni küçük duruma düşürmek bence bu .
Benim sevgilim, bile annene ; babana gittiğini söyle, babana; annene gittiğini söyle bana gel derdi.
Ama güvenmediğim için ve anneme bunu söyleyemeyeceğim için asla o toplara girmedim.
O konuda haklisin ailesini sevgilisinin ailesinin gozunde kucuk duruma dusurmus biraz.Ama seni anlayan bi ailen oldugu icin cok da sanslisin cogumuz o kadar sansli degiliz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?