- Konu Sahibi degerlim25
-
Meraba kizlar herkese iyi aksamlar. uzun suredir takip edyorum bu siteyi ama hic konu acmamistim. dun aksam basimdan gecenleri anlatmak istyorum ben mi abartyorum nedir ne degildr fikirlerinizi merak edyorum.uzun bi iliskim var 5. senemize grdik allaha sukur. ailesinden herkes beni bilir tanir cddi dusunyoruz arada onlra kalmya gdyorum evli iki cocuk sahbi 27 28 yaslarinda bi ablasi var oda bu onbes tatilde orda diye iki uc gunlgne bunlara kalmaya gttim. neyse masadayiz sevglim ablasi ben yemk yiyoruz ablasi bi anda nerden actysa konuyu "eee degerlim25 kiz annesi olmak da zor desene ilerde benimde kizlar senin gbi elalemin evinde yatip kalkcak " dedi sok oldum resmen sok oldum evet patavatsiz bos konusurdu ama bu kadarina da hakki yoktu.bu arada bazen kendince kiloyu da dalgaya alip espri yaptgni sanar ama cok sinir olrum. nedendir bilmyorm agzmi acip hcbsey de soylemedim.neyse cok kirildim agladim onun yuzunden sevglme soyledim o aklinca saka yaptgni sanyo falan dedi konyu kapatti. neyse evime geldim tabki ailem bilmyo onlarda kaldgmi. neyse ben hala sevglmle telde o konunun tartismasni yapyordum nasil oldu bilmyorm benim dediklermi duymus. sanirim kapiyi dinledi sevglim telde konusurken gece sessliginden duydu galiba. dun gece beni aradi saatin 3 unde. acmadim msj attm bse mi oldu ..abla ddm evet iste bana salak manyak dicek kadar zehir kuscak kdar bse yapmadim ben falan dedi. Bnde hic blmyorm belki ona dedim o sozleri belki sevglme sinirle cikmstr agzmdan cunki hic hatrlamyorm suan. neyse dedim buyugumsun ablamsin ben dedgmi hatrlamyorm ama dedysem de ozur dilerim ama cok kirildim dedim.falan baya mesajlastik dun gece. sonra bu sabah sevglimn calstgi yere gttim ablan bunlari nerden duydu dye sordum oda kapiyi dinlemistr o yapar oyle falan dedi. sonra ben yine sinirlenip aglayinca dayanamadi aldi telni elne ben ona gostercem gununu dedi. bende benim yuzumden aralari kotu olsun istemedgimden teli zorla elinden aldim.bi baktim mesaj atmis. kardesim degerlim25 in telinden benim msjlari ve birlikte cekildgmz resimleri sil. gordukce hirs yapyrm demis. sonra iste bokum kadar cocugun soyledklerne bak falan demis. sevglimde biraz cikisti sen onu bosver gerekirse silerim onu sen onemlsn benim icn sen uzulme yeter vs hep boyle konustu bana ama ablasinin o sozlerii sizce yenilip yutulcak bsey mi yani haksiz myim napmalyim lutfen bseler soyleyin. bu arada yasim21.
Ailesi sizi ısrarla çağırmış olsa bile kalmaya gitmemeliydiniz, ki büyük ihtimalle gel bizde kal diyen erkek arkadaşınızdır, ailesi değildir, sözlünüz, nişanlınız bile olsa gitmeniz yanlış olur, istediğiniz kadar ciddi düşünün, burası Türkiye, Türk aile yapısının kalıpları bellidir ve değişmez, yarın evlenseniz bile bir küçük kavgada flört ederken evlerinde kaldığınız yüzünüze vurulur, ablasına kızmışsınız, söyledikleri kaba olmuş, üslubu nahoş ama aslında doğru bir noktaya temas etmiş, şu da var, belki de aile içinde sizin orda kalmanızdan duyulan rahatsızlık konuşuluyordu, erkek arkadaşınızın annesi kalmanızı istemiyordu belki, anne söylerse oğluyla arası açılır düşüncesiyle söyleme görevi ablaya verilmiş olabilir.
Bence artık kalmaya gitmeyin, hatta şu anda o aile sizin hiçbirşeyiniz değil, oturmaya bile gitmemelisiniz.
Yapma Mune. Bir kızın sevgilisinin evinde kalması Türk aile yapısına uymuyor da, bir Türk ailesinin bekar bir kızı evlerinde ağırlaması uyuyor mu bize? Ne demek oğullarına söz geçirememek. Kız erkek arkadaşım bizde kalacak dese o kıza nasıl söz geçer ama. Oğlan ne yapacak dövecek mi de söz geçmiyor oğullara. Evinde ağırlamaya razı olduğun kızın namusuna laf söylemek en kibar tabiri ile terbiyesizliktir. Eğer bekar bir kızın evinde kalmasını istemiyorsan müsade etmeyeceksin. Burda konu sahibi kadar o aile de hatalı. Ortada bir yanlış varsa (evde kalma ile ilgili) hem aile hem konu sahibinde bu yanlış. Bu konularda bir arpa boyu yol gidememişiz ya hala ben ona yanıyorum. Hala kadın-erkek ayrımı var. Hani sevişmeli konularda biraz aşabilmişiz kendimizi ama o da tam aşmış sayılmayız aşmış gibi gösteriyoruz sadece. (Aşmışız derken sevişsin herkes değil, kadına da erkeğe de yanlış olduğunu kabul etme durumu) konunun rengi azıcık değişsin hooop en başa. Oğlumdur bir şey diyemem ama kıza lafım geçer.
Yapma Mune. Bir kızın sevgilisinin evinde kalması Türk aile yapısına uymuyor da, bir Türk ailesinin bekar bir kızı evlerinde ağırlaması uyuyor mu bize? Ne demek oğullarına söz geçirememek. Kız erkek arkadaşım bizde kalacak dese o kıza nasıl söz geçer ama. Oğlan ne yapacak dövecek mi de söz geçmiyor oğullara. Evinde ağırlamaya razı olduğun kızın namusuna laf söylemek en kibar tabiri ile terbiyesizliktir. Eğer bekar bir kızın evinde kalmasını istemiyorsan müsade etmeyeceksin. Burda konu sahibi kadar o aile de hatalı. Ortada bir yanlış varsa (evde kalma ile ilgili) hem aile hem konu sahibinde bu yanlış. Bu konularda bir arpa boyu yol gidememişiz ya hala ben ona yanıyorum. Hala kadın-erkek ayrımı var. Hani sevişmeli konularda biraz aşabilmişiz kendimizi ama o da tam aşmış sayılmayız aşmış gibi gösteriyoruz sadece. (Aşmışız derken sevişsin herkes değil, kadına da erkeğe de yanlış olduğunu kabul etme durumu) konunun rengi azıcık değişsin hooop en başa. Oğlumdur bir şey diyemem ama kıza lafım geçer.
Bana ithaf etmemişsiniz ama kendimce yorumlama gereği duydum, zira bende kızın kalmasının uygun olmadığını düşünenlerdenim.
Erkek arkadaşı bu tartışma sonucunda bile hemen ablamı silerim v.s. demeye başlamış.
Belkide ailesi oğlunun vereceği tepkiyi bildiğinden ve rest çekmesinden korktukları için ses etmemiş olabilirler.
Bence abla da gayet kibar bir şekilde serzenişte bulunmuş, sonraki atışmayı saymıyorum.
Yorumu tam okumamışsınız, yazımda oğullarına söz geçirememek diye birşey var mı tekrar okuyun isterseniz, anne oğlumla aram bozulur diye düşünmüş olabilir, ki bu benim varsayımım, farazi konuşuyorum ve yine bir Türkiye gerçeğidir, erkek çocukları sırtı sıvazlanarak, aslan oğlum denerek büyütülür ve büyüyüp kız arkadaş edindiğinde dışarda gezip eve getirmediği sürece gurur duyulur, eve getirdiğinde rahatsız olunur, bu benim değil ülkemizin gerçeğidir malesef.
Aile konusuna gelince evet kız veya erkek çocuk sevgilisini eve kalmaya getirdiğinde aile rahatsız oluyorsa bunu söylemeliler, yine farkındaysanız yorumumda konu sahibesine en ufak tepkim yok, yazım ailelerin genel düşüncesiyle alakalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?