- 1 Şubat 2008
- 559
- 4
- 318
- Konu Sahibi yesildiyar
Merhaba Kızlar çok uzun zamandır siteye üyeyım ama ılk defa bir sorunumu sızlerle paylaşacagım . konu erkek arkadaşım kendisiyle tanışalı yaklaşık iki ay olacak dgs sınavı vasıtasıyla tanıştık ve kendısı çok değer veren beni önemseyen biri .Ben geçen yıl yerleşip okulu bıraktım ve bu yıl tekrar hazırlandım kendısı de bu yıl sınava gırdı ve yerleştı . ikimiz ayrı illerde ben balıkesırlıyım o mardınlı , şehirlerimizin arasında 30 saat mesafe var en önemlısı ben evın tek kızıyım aılem açısından onu mardınlı olması sorun olacak bundan % 100 emınım farklı kültürlere sahıbız . Aılemi üzmek ıstemıyorum , annem ınanın hasta olur o kadar uzaklara gelın olacagımı ögrense .ayrılmayı denedım ama istemıyor . Bana aşık oldugunu söyluyor ben bu kadar kısa zamanda nasıl bu kadar aşık olursun diyorum kişiliğimin ve davranışlarımın onu etkıledıgını , istedıgı eş adayı olduğumu söyluyor. Ve evlilik hayallerını anlatıyor herşeyı benımle hayal etmiş , Ben kavga çıkarsam alttan alıyor benı düşünüyor.Şuan çalışıyorum ve çok yogun ve streslı bi işim var .Çalışıp çalışmama konusu konuşmuştuk herhangı bır mahzur görmüyor ama yoruldugum için onu ihmal etmememı ıstıyor.Eger evlılıık nasip olursa çok erken ama oralarda yaşayamayacağımı söyledim lütfen yanlış anlamayın tek sebebı benım bütün aılem dostlarım arkadaslarım akrabalarım balıkesirde ve ben çok uzaklarda yaşayamam .O ise başka bı yerı düşünebılırız diyor ama mardinden ayrılmak ıstemıyor aılesıne onem verıyor . çok karısıgım ilişkimiz ilerlemeden herşeyın bıtmesı daha mı dogru olur karar veremıyorum belkı sıze aptalca ve onemsız bır konu gıbı gelebılır ama benım için önemli o yüzden aklım çok karışık ...