Aklıma bir anım geldi. Orta sonda okurken lisede okuyan bir sevgilim vardı. Diş teknisyenliği okuyordu sağlık. Oldukça yakışıklı her şey var. 2 sene beraber olduk. Ben o zamanlar gözlerine bakamam. Telefon yok, msn yok. Uzaktan bakışmalar vs. Herif çok oynaktı. 2 sene içinde 17 kişiyle aldatıldım. Aldatmasına rağmen bırakmıyordu. Her neyse liseye hazırlanma zamanlarımda Güzel sanatları çok çok istiyordum. Bizim burada güzel sanatlar oldukça popüler sayılan zor kazanılan bir lise. Bu beni sürekli aşağılıyordu ''Sen kazanamazsın orayı kız mesleğe git. Hem o kadar herifin içinde seni yerler'' demeler.. Nasıl gururum yerle bir oluyordu görsen. Sınav sabahına kadar deli gibi çizim yaptım 6 olarak okulu kazandım.
Buna da güzel bir kapak koydum. Çok çektim bundan kıyafetime karışmalar, yolda bana şiddet uygulamalar.. neler neler.
Bu lise sona gelmeden tıp, tıp diyordu. Tıpı kazandı Marmara diş hekimliği. Nasıl hava atıyor.
Bir gece mesaj attı ''Gidiyorum ben, hakkını helal et.'' diye.
''E cehennemin dibine git. Oradan eşşek gibi sonraki dönem döneceksin. Fiziğinde saçında başında mahvolacak'' dedim.
Bu bana güldü. Ne kadar kıskançsın diye. Oysa bunun kıskançlıkla alakası yok.
Aylar birbirini kovaladı derken dediğim gibi sonraki dönem okula devam etmedi. Gidemedi yani yapamadı. Saçları neredeyse azalmış. Şişmanlamış göbeği çıkmış. Twitter üzerinden bölüme küfürler savuruyor.
Okulumun önünden bile geçemedi yıllardır.
Şu günlerinizin kıymetini bilin yahu. Dünya bunların etrafında dönmüyor. Mutsıız oldukça, acı çektiğinizi gösterdikçe adamlar resmen ''Ohhh'' diyorlar. Şöyle 5 para etmeyen heriflere ömrünüzü heba etmeyin. İnsanlar doğruları anlayabilmek için yanlış yapmak zorundadır. Her bir yanlışta tecrübe vardır.
Millet ''cici kız'' diyerek her kapak sözünde bunu yazar oldu. Ergenler gibi resmen.
Sen sakın ona ait bir şeyler yazma, yazarsan resmen kendisiyle ilgilendiğini düşünür ve seviyesine inersin. ''Umursamamazlık'' diye bir kavram var ilaç gibi.
Yeni Hayat, Yeni Sayfa....