- 19 Nisan 2014
- 4.557
- 13.490
- 498
Kizlar iyi geceler.Benim 6 senelik bir iliskim var.Iyi kotu bugunlere geldik.Ben üni. okuyorum , sevgilimin sanayide dükkani vardi.Cok isteyerek acmisti ama yurutemedi bugun satmis.E tabi bir suru borc harc var.Dukkanin parasi bir kismini karsilamis ama bitirmemis borcu.Demin telefnda konusurken beni yanlis anlamazsan bir sey söylicem dedi soyle dedim sende varsa bna 300 lira borc verir misin dedi bende de yok ki dedim annenden filan bulamaz misin bir hafta icinde geri verirm dedi benmde annem sevmez boyle seyleri annemdn nasil istiyim onu dedm hem evi düzenliyoruz bizde de yok dedim.Ben yazin burs aliyorum herhalde ona guvenerek sordu.Ama bursla ust bas aldim.Sonra ben bozulunca anladi ozur dilerim dusunemdm bi an dedi bende tamam diyip gecistirdm ama gercekten bozuldum kizlar hani bendn istemesi sorun degl ama annendn bulamazmisin demesi itti beni.Hatasini anladi sonra gonlumu almaya ugrasti ama neyse demek istedgm siz boyle bi durumda olsaniz nasil dusunurdunuz?
3.bin istese ne olcak kardeşim yeri geliyor yedi yabancıya destek olmuyormuyuzneye bozuldunuz allasen ? 6 senelik ilişki bu yani görende 3.000 istemiş sancak
benım esım annemden cok üstündür para konusunda oylekı bazen annemden borç ısterşahsen bu maddi konularda aşırı hassasım. elimde olmadan karşı tarafın karizması çiziliyor gözümde. hadi seni geçtim, annenden bulamaz mısın demesi çok daha itici olmuş. ben hak verdim sana. bir de erkekler bizim gibi değil ki. gider bulaşık yıkar bir şey yapar bir şekilde bulur para. benim bir arkadaşım zor durumdaydı 1000-2000 tl'ye ihtiyacı vardı gidip ek iş yaptı tamamladı.
benım esım annemden cok üstündür para konusunda oylekı bazen annemden borç ısterbunlar ınsanlık hali. annem emekli eşim muteahıt ama kımın ne olcagı bellı degıl normal seyler bunlar neden karızması cızılsınkı abartmayın ya. cok ayıp
Sevgilinizin en yakını siz değil misiniz? Ordan burdan niye istesin siz varken? Ben böyle ilişkilerde samimiyete inanmıyorum.benim yetiştiğim kültürde böyle ama. erkek demek güç demektir bizde ve kadına her türlü sahip çıkar. çok zor durum olur hayati mesele olur neyse de normal bir koşulda hele de 300 tl için karşı tarafın benimle bu duruma gelmesi bana hoş gelmiyor "yetiştiğim kültür gereği". hani en son çare olmalıdır.
Sevgilinizin en yakını siz değil misiniz? Ordan burdan niye istesin siz varken? Ben böyle ilişkilerde samimiyete inanmıyorum.
biz kültürsüzmüyüz artı eşim müteahit dıyorum annem emekli dıyorum borç ınsanlık hali tövbe estafurullah ya. borç istemek kültürsüzlükmü bu kültür değil arkadaşın dedıği tahammulsuzluk samimiyetsizlikbenim yetiştiğim kültürde böyle ama. erkek demek güç demektir bizde ve kadına her türlü sahip çıkar. çok zor durum olur hayati mesele olur neyse de normal bir koşulda hele de 300 tl için karşı tarafın benimle bu duruma gelmesi bana hoş gelmiyor "yetiştiğim kültür gereği". hani en son çare olmalıdır.
Sevgilinizin en yakını siz değil misiniz? Ordan burdan niye istesin siz varken? Ben böyle ilişkilerde samimiyete inanmıyorum.
Kendini maddi olarak kullandırmakla ihtiyacı olduğunda yardımcı olmak çok farklı şeyler bence.bu yeni nesil bakış açısı sanırım. sonra da erkekler rahata alışıp sırtlarını kadınlara yaslıyorlar. çevremde çok örneğini gördüm, kendim de yaşadım. ben de bayandan maddi beklenti içine girilmiş ilişkilerin samimiyetine inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?