Sevgilim benden borç istedi.

şahsen bu maddi konularda aşırı hassasım. elimde olmadan karşı tarafın karizması çiziliyor gözümde. hadi seni geçtim, annenden bulamaz mısın demesi çok daha itici olmuş. ben hak verdim sana. bir de erkekler bizim gibi değil ki. gider bulaşık yıkar bir şey yapar bir şekilde bulur para. benim bir arkadaşım zor durumdaydı 1000-2000 tl'ye ihtiyacı vardı gidip ek iş yaptı tamamladı.

aşka ve akrabalığa maddiyat girmemeli
bende hoş karşılamazdım
çünki vermek istemesemde
kendimi zorunlu hissederdim
6 sene uzun zaman
ama yinede olmamamlı

benım esım annemden cok üstündür para konusunda oylekı bazen annemden borç ıster bunlar ınsanlık hali. annem emekli eşim muteahıt ama kımın ne olcagı bellı degıl normal seyler bunlar neden karızması cızılsınkı abartmayın ya. cok ayıp

benim yetiştiğim kültürde böyle ama. erkek demek güç demektir bizde ve kadına her türlü sahip çıkar. çok zor durum olur hayati mesele olur neyse de normal bir koşulda hele de 300 tl için karşı tarafın benimle bu duruma gelmesi bana hoş gelmiyor "yetiştiğim kültür gereği". hani en son çare olmalıdır.

6 senelik ilişkiden bahsediyorsunuz. Çok ihtiyacı var ki annenden alamaz mısın dedi. Bence annenizle konuşun verin. Yarın bir gün sizin de ihtiyacınız olabilir.

Sevgilinizin en yakını siz değil misiniz? Ordan burdan niye istesin siz varken? Ben böyle ilişkilerde samimiyete inanmıyorum.

Sevgilinizin en yakını siz değil misiniz? Ordan burdan niye istesin siz varken? Ben böyle ilişkilerde samimiyete inanmıyorum.
biz kültürsüzmüyüz artı eşim müteahit dıyorum annem emekli dıyorum borç ınsanlık hali tövbe estafurullah ya. borç istemek kültürsüzlükmü bu kültür değil arkadaşın dedıği tahammulsuzluk samimiyetsizlik

bu yeni nesil bakış açısı sanırım. sonra da erkekler rahata alışıp sırtlarını kadınlara yaslıyorlar. çevremde çok örneğini gördüm, kendim de yaşadım. ben de bayandan maddi beklenti içine girilmiş ilişkilerin samimiyetine inanmıyorum.

iyi kötü 6 yılınız geçmiş birlikte sizden istemeyecekte kimden isteyecek diyesim geldi şu anda :)
Ama annenden bulamaz mısın demesi seni itmiş sanırım bu da gösteriyor ki gerçekten zor durumda ki böyle bir şey söyleyebilmiş

Kendini maddi olarak kullandırmakla ihtiyacı olduğunda yardımcı olmak çok farklı şeyler bence.

6 ay olsa neysede 6 senelik ilşkide çok doğal bnce zor durumda kalmasa zaten annenden isteyemez misin dye sormazdı.

öğrenciymişsiniz dolayısıyla geliriniz olmadığı için ailenizden ve burlsardan geçiyodur elinize para.annenden falan istemeyemezmisin demesi normal yani.zor durumda belli ki.sizin değil onun bozulması gerek halbuki.

Ay üzüldüm çocuğa ya. Hem 300 tl isteyebilcek kadar zor duruma düşmüş, hemde sonra özürler dilemiş. Cnm 6 senelik ilişki diyorsun o paranın lafı bile olmaz. Yoksa vermezsin ama bu kadar içerlemeye gerek yok. Aynı duruma düşsen o ne yapardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…