Sevgilim benden borç istedi.

Ben bu konuşmadan sonra tek düşüneceğim şey ben ona yardımcı olamadım acaba 300 tlyi nereden buldu kimden istedi ne yaptı ? diye düşünmek olurdu
Benim sevgi anlayışım biraz farklı sanırım.
SEvdiğim insan zor durumda ise onun kadar bende sıkıntıda olurum.Tek dert ortağı ben olmak isterdim.
Hep iyi günün de beni gezdirsin yedirsin ama kötü günde ne sıkıntısından ne maddi konulardan bahsetmesin.
Ben asıl bu durumu sevgime,ilişkime yakıştıramam.

bır yıllık arkadaşıma veririm 300 lira borç istese,
6 yıllık ilişkide senden istemesi gayet normal, buna bozulduğuna göre muhtemelen erkeğin kıza hesap ödetmesine afallayanlardan olmalısın.
anneni araya katması da gayet normal, annenden senin para istemeni söylemiş sonuçta sevgilime para lazım diyeceğini düşünmemistir, kendi adına istesen sorun olmazdı.

Biz daha iki aylık sevgiliyken iki kere 800 tl kredi kartını ödedim sevgilimin hemde geriye almamak şartıyla, sonra o bana 3.500 tl gönderdi dükkanımın tadilatı için, sonra baktık nişanlanmışız ve benim dükkanımda birlikte iş yapmaya başlamışız. Kazandığımız parayı düğün için harcadık ama hiç birbirimize para hesabı sormadık. sonra evlendik eşim mesleğini aldı eline ve dükkanımı devretmemi istedi artık bebeğimizi büyüt sen dedi. sözüm ona yüreğini açtığın gibi cebinide açacaksın sevdiğine ama hak ediyorsa tabi. Yanlış yapmışsın ben erkek arkadaşının yerinde olsam senin verdiğin tepkiye karşı soğurdum senden. Çünkü çok samimiyetsiz geldin bana ve yeterince sevmediğin belli. Hakkınızda hayırlısı artık....

bence gayet normal yadırganacak bir durum göremiyorum ben. 6 senenin sonunda mevzusunu bile yapmam ben olsam

6 senedir birlikteymişsiniz borç istemesi normal değil mi? en yakınındaki insan sizsiniz yani erkek arkadaşım benden borç istese elimden geldiğince bulmaya çalışırım bulamasam da ona kendini suçlu hissettirmem borç istediği için..
o şuan annenden iste lafına takılmamıştır sizden borç istediği için kendini ezilmiş görüyodur. kompleks yaptırırsınız valla insana

konuyu nasıl o şekilde anladınız ben size kültürsüzsünüz demedim. sizin yetiştiğiniz kültür ayrı benimkisi ayrı dedim. benim ortamımda bu şekilde. bunu nasıl çekebildiniz bence de tövbe estağfurullah. borç insanlık hali olabilir. ama ben sevgilim olacak kişinin benden istemesini hiç doğru bulmuyorum. bu benim fikrim. benim doğrum.

Sevgilinize çok üzüldüm bi erkek icin sevgilisinden borc para istemek çok zordur eminimki. Kimbilir nekadar utana sıkıla sordu size ama siz de destek olacaginiza köstek olmussunuz alinmissiniz sogumussunuz falan.. ben olsam boyle gunde yanimda olmayanla hicbir zaman beraber olmazdim

Çok şaşırdım tepkinize ne düşüneceğim ayol cocuk zorda kalmış sizden aman dilemiş
istediği parada 300 tl yani 30 bin felan olsa anlarım.
Ben hiç düşünmeden durumum varsa verirdi hemde 300 tl değil 30 bin tl verirdim.
durumunuz yoksa bişey diyemem ama bunun neresi tuhaf anlamadım .

Herkes ayni seyi tekrar tekrar yazmis, konu sahibini ayiplayip kinayanlar olmus.

Herkesin dogrusu kendine derler ya iliskisi de kendine.

Bu konuda rahat olanlar karsisindaki insandan bu rahatligi almis olabilir.

Konu sahibi rahatsiz olmus paylasmis.

Belki karakteri oyle belki kendisi de o durumda kalsa borc istemekten utanacagi icin bunu garip buldu.

Burada yazdiklariyla konu sahibi erkek parasini yiyen, aslinda sevmeyen ya da guvenilmez biri olarak yaftalamak onun o parayi bulup sevgilisine vermemesinden daha cirkin bence...

çevresi vardır bu çocuğun illa ki. kıza annenden bul demeyi biliyor. kendi çevresinden bulsun. çok gördüm ben böyle örnekleri. sonu da hiç iyi olmuyor.
Kendi çevresinden bulsun mu? İlerde evlenirseniz napıcaksınız siz onu merak ettim ben. Hiçbir ilişkiniz de samimi olmayacak gibi görünüyor üzüldüm.

Ben asil sizi tuhaf buldum. Sevgilim darda olsa ona yardimci olmak icin bulabildigim herkesten borc isterdim sirf yardimci olabilmek adina. Ne var ki bunda. 6 senrlik iliskide bu tarz para mevzularini yenememis olusunuz cok garip.

Kendi çevresinden bulsun mu? İlerde evlenirseniz napıcaksınız siz onu merak ettim ben. Hiçbir ilişkiniz de samimi olmayacak gibi görünüyor üzüldüm.

bence de sizin ilişkiniz samimi değil. ben de size üzüldüm. hatta eve oturtup siz bakarsınız eşinize daha fazla samimi olur.

kesinliklee. aldığım maaşı eve veriyorum mesela. ben bayan halimle kendi maaşımdan annemden harçlık isterken yerin dibine geçiyorum gururuma yediremiyorum. artı üniversite çağlarım boyunca ailemden harçlık almama adına her tatilde çalışıp harçlığımı çıkardım. babam başımda olsa isterdim ama annem bir kadın. ben bayan olarak bir kadından para isteyemiyorum. benim için bu konu hassas. şimdi kalkıp bu durumda erkek arkadaşım benden istese tuhaf karşılarım. hele bi de annenden iste dese çok daha tuhaf karşılarım.

çevremde de zaten var böyle örnekler. "annenden borç al babandan borç al" deyip alıştırmışlar kızı, sonra adam bakmış ailesi nasılsa arkasında kızın diye asalak olmuş çalışmayıp evde karısının parasını yiyor. var böyleleri. haliyle ben konu sahibini haklı buldum. ama arkadaşların çevresi farklı heralde.

Bir erkeğin sevgilisinden borç istemesi hoş durmuyor ilk bakışta evet.
Ama şahsen ben sevdiğim adamın zor durumda olduğunu bilsem o istemeden bulur, zorla veririm rahatlasın biraz diye.
İmkanım varsa elbette.
6 yıllık ilişkide ilk kez oluyor bu belli ki.
2 aylık ilişkide sevgilisinden kontör isteyen herifler var.
Çok zorda kalmış, yakınlığınıza güvenerek istemiş.
Bunda kötü bir şey yok. Allah yardımcısı olsun, kimseye muhtaç bırakmasın. Amin..

nasıl bir çevreniz varmış öyle ne kadar art niyetli pısırık tipler yerleşmiş değiştirin hemen o çevreyi.. kadın erkeğin parasını yerken sorun yok da erkek 300 lira istedi diye ne asalaklığı kaldı ne başka şeyi sizden eş falan olmaz böyle zihniyetle yuva kurulmaz ilişki yaşanmaz.
adamı hemen evde yayılıp para yiyecek konuma soktunuz peki kadın evde oturup para yerken ne oluyor ? erkek demiyormu paranı ben veriyorum her istediğimi yapacaksın diye? ne kadar yanlış fikirler bunlar böyle umarım ciddi bir para sorununuz olur da anlarsınız böyle şeylerin önemini yazık.

Arkadaşım sonuçta sen bu adamla 6 yıldır evli de olabilirdin. Ki ben eşime sevgiliyken çok borç verdim. Neden başkasından istesin ki ben dururken. Ayrıca sen bu adamla 6 yıldır birlikteysen zor zamanda olduğunu çok iyi biliyor olmalısın samimiyetine güvenmiş ve bence seni yakın görmüşde istemiş. Ben olsam hiç sakınmazdım.

Siz ogrencisiniz ve yazin aldiginiz bursa takmış birisi gördüm karsinizda. Bana göre bi erkek 2 gun calissa o 300 lirayi bulabilir. Bana göre erkek bulabilmeli de zaten. Kalkip da bir öğrenciden, bakon sevgili demiyorum, bir ogrenciden sirf burs aliyo diye de para istemek bana hoş gelmiyor. Ha bi dr işin içine anneyi karıştırmak hic ama hic hoş değil. Eşimin iş yerine calismak icin insanlar geliyor. 3 gün çalışıp 3 günlük paralarını alip gidiyorlar, daha da gelmiyorlar. Yani dedigim gibi insan istedikten sonra bulabilir bence..
Tabi Allah kimseyi de dusurmesin. Bana böyle seyler cok itici geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…