:) Ek olarak şunu da yazayım.
O beni seviyor, ve bunu açık açık belli ediyor. Ben topuklu giymeyince ve o yüksek kundura giyince boylarımız aynı oluyor. Veya ben 1 cm. kadar uzun oluyorum.
Ben de çok hoşlanıyorum ama dediğim gibi, bu biraz sorun gibi geliyor bana. Sanırım asıl sorun benim. :)
Bir de sizce onun boyu kısa mı?
tek derdin bu olsun be arkadaşım
bırak kısa olsun çok mu önemli
bırak boyu kıt olsun aklı kıt olmaktansa zemuszemus
:) Ek olarak şunu da yazayım.
O beni seviyor, ve bunu açık açık belli ediyor. Ben topuklu giymeyince ve o yüksek kundura giyince boylarımız aynı oluyor. Veya ben 1 cm. kadar uzun oluyorum.
Ben de çok hoşlanıyorum ama dediğim gibi, bu biraz sorun gibi geliyor bana. Sanırım asıl sorun benim. :)
Bir de sizce onun boyu kısa mı?
:) Hepinize teşekkür ediyorum.
Kendisi çok kültürlü. Çok anlayışlı ve çok da hümanist biri. Ama gerçekten tek dert ettiğim sorun boyu.
Lütfen yazarken moral vermek yerine gerçekleri yazınız..
neye göre kısa mı?
sana göre kısaopuyorumnanaktan
bana göre uzunakannehir
genele göre normal:lepi:
dert etme görünüşü beyne bak,ne düşündüğünekaydirigubbakcemile5
:) :) :) Yani onunla ilgili tek derdim buydu fakat bu konuda içimi rahatlattınız. Ne bileyim, millet diyor, erkek uzun olmalı, kız asla erkekten uzun olmamalı vs. Bir de size danışmak istedim. :) :) :) :)
Sanat dünyasında da bunun birçok örneği var ama onların çoğu farklı amaçlarla beraber oldukları için pek inandırıcı gelmiyor bana. :) Oysa bizim birbirimizden hiçbir çıkarımız yok. :) O halde bir sorun da yok ortada. :) :) :)
Bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?