Benim eşimde benden kısa canım ben 1.80 im eşim 1.78 erkekler biraz daha kısa duruo zaten ama bazen rahatsız oluosun şimdi olmuorum diyen yalan söyler ve evet heeep topuksuz giymen gerek:)))aşk varsa hiç bişiyigözün görmüo mutluysan sorun yok:)
canım yaaaa..
bunu çok dert etme uzun olsaymış fena olmazmış ama onun suçu değil ki bu.sonradan değiştirlcek bi fiizksel özellk de değil.Allah vergisi.
sen nerde kimle nasıl mutluysan orda kal..:Saruboceq:
boyum 176 falan sanirim tam bilmiyoruma ma olcturucem. Erkek arkimin de 172-173 arasi olsa gerek neyse ben uzunum haliyle ay cok sinir bi durum durup dusununce. topuklu ayakkabi al giy de diyemiyorsun ki ama bazen internette erkek icin topuklu ayakkabilar ararken buluyorum kendimi. simdiye kadar boyu 7 cm kadar uzatan ayakkabi buldum disardan normal gorunuyor tek sorun bunu erkek arkime nasil soylerim al diye
bende topuklu ayakkabı giymeyi seven biriyim.boyum çok uzun değil 1.62.yeni biriyle tanıştım ciddi düşünüyoruz şuan benim için tek sorun boyu.çünkü aynı boydayız ben düz ayakkabı giyersem neysede....çoğu zaman acaba dışardan nasıl gözüküyoruz diye düşünüyorum.kilolu olsa çaresi var zayıflar ama boy bu bu saatten sonra uzamayacağına göre bazen dert ediyorum bunu.herşey tam olduktan sonra tek sorun bu olsun deyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum işte.
bende topuklu ayakkabı giymeyi seven biriyim.boyum çok uzun değil 1.62.yeni biriyle tanıştım ciddi düşünüyoruz şuan benim için tek sorun boyu.çünkü aynı boydayız ben düz ayakkabı giyersem neysede....çoğu zaman acaba dışardan nasıl gözüküyoruz diye düşünüyorum.kilolu olsa çaresi var zayıflar ama boy bu bu saatten sonra uzamayacağına göre bazen dert ediyorum bunu.herşey tam olduktan sonra tek sorun bu olsun deyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum işte.
Canım benim de eski erkek arkadaşım benle aynı boydaydı hemen hemen, en fazla 3 cm uzundur. Benim boyum 1.66-1.67 falan. En başta umursamamıştım etkilendiğim başka şeyler vardı ama daha sonra çok gözüme batmaya başladı. Evet fiziksel özellikler her şey değil ama bence önemli. Eğer aşıksan böyle şeyleri önemsemezsin ama aşk da belli şeyler sana çekici geldikçe oluyor :) Sonuç olarak biz ayrıldık tabii ki boyu kısa diye değil ama boyunun kısa oluşu bana itici gelen bir özellikti yani, ayrılmak istememde hiç etkisi olmadı diyemem. İnşallah siz ayrılmazsınız :)
ya aynı dertten bende mustaribim bn zaten uzun değilim 155 cm boyundayım topukluyla 165 felan oluyorum.. erkek arkadaşım 160 cm boyunda ne yapsam bılmıyorum kı..
benimde boyum 169 sevgilimin 171 civarı. ama son 1 haftadır ben ondan uzunmuşum gibi geliyor uzadım mı ne yaptım anlamadım hiç de dert değil benim için ben hep cem yılmazla cansu dere gibi oluruz ne var diyorum anlaştıktan birbirini sevdikten sonra boymuş kiloymuş bunlar boş.
Erkek arkadaşım 185 bense 160 .. topuklu da giyebilirim ama giymiyorum ben. o da bu durumdan rahatsız değil ben de... önemli olan anlaşmanızdır..Bence hiç takma böyle bir şeyi..bunlar sadece bir rakam.kimin ne düşündüğünü önemseme. mutlu olmaya bak
benimde sevgilimle aramda 6 cm var ilk zmnlar bnde sorun yaptım eleştirnler çok oldu ama zmnla herkes alıştı çok mutluyuz önemli günlerde erkekler için görünmeyen topuklu ayakkabılar flan var onlarla tüm sorun ortadan kalkıyo bnce havalı bile erkeğimin güçlü olduğunu gösterir bu bkaç klo fzlam vardı verdim manken gbi salınıyorum ynında bnim boyum 178 bnce 172den uzun kzlar topuklu gyince manken bile olsalar kazulet gbi oluyolar bnu farkedince tpuklu giymktende bunu sorun yapmaktanda vazgeçtim dha önce 190lık sevgililerimde oldu ama hiçbirini bu kdar sevmedim hiçbiride her yönden tırnağı olamazlar bzim aramzda da espri knusu haline dnüştü bu hafif ayaklarını kaldırıyo ay aşkım çok yağuşuklu oldun bna bşi oluyo gzlerim kamaşıyo dyorum vya yrüyen merdivnlerde bi bsamk aşşada duruyorum böyle dha yakışıklısın dyorum dzlüğe yaklaşınca kötü son geliyo flan dyorum bn braz sorun ypardım ama onun umrunda deil sonuçta her erkek taşıyamaz böyle gösterişli kızları