Sevgilim benden ksa

:) Hepinize teşekkür ediyorum.

Kendisi çok kültürlü. Çok anlayışlı ve çok da hümanist biri. Ama gerçekten tek dert ettiğim sorun boyu.
Lütfen yazarken moral vermek yerine gerçekleri yazınız..

gerçek ıstıyorsan yazayım,
moral verırdım aslında sana ama bence kız erkekten uzun durdu mu
zagayla eski sevgılısı cansu gıbı duruyorlar yani taammen ıtıcı hıc yakısmıyorlar,
ben cok abest göruyorum kız erkekten uzun oldu mu
cok sevımsız gelıyor gözüme.

benım boyum hıc cok uzun olmadı bılemıyorum ama topuk gıydıgımde de kısa erkeklerı cekıcı bulmuyorum hatta kendıme denk goremıyorum cok yakısıklı ya da cok komık vsvsvs bıle olsalar. nasıl ki cok uzun cok ıyı olmaz kısa da ıyı olmaz

ama hani tanıdıgım bır cıft vardı cok sekerdı evet kız uzundu. ama onlar ıstısnaydı ılgınc tıplerdı. metalci hıpopcu tarzı.

senı bılemem gercekler benım ıcın boyle :kedi:

Son düzenleme:
Eli falan boşver sen yaaa :mymeka:
Eğer gerçek aşkı onda bulmuşsan,elini tuttuğunda için titriyorsa,anlaşabiliyorsanız,geleceğiniz iyi olacaksa afedersin ama El'e de p...h yemek düşerr zemuszemus

ben de bunu düşünüyorum, cıkarken farketmemiş mi :çok üzgünüm:

:) :) Ama benim yazımda "çıkıyoruz" gibi bir şey yazmadım. Sevdiğini açıkça belli ediyor ve ben de hoşlanıyorum gibi şeyler yazdım. "Çıksam" abest kaçar mı diye sordum. :)
Cevaplarınız için çok teşekkürler. Yorumların çoğu olumlu. :) Hee bana soracak olursanız bence de erkeğin mutlaka kızdan uzun olması gerekir. :)

bende tam henuz cıkmamıs oldugunuza sevınıyordum ki olumlu falan demıssınız,
kendınız bılırsınız abuk bı göruntu olusturuyor bu garıp cıftler
:sinifsinif:

Benim hoşuma gitmez benden kısa olan erkekler..
Topuklu ayakkabı giymeyi çok seviyorum ben..:asigim:

Bence o kadar önemli değil. Eğer seviyorsan başkasının ne dediği önemli değil..
O kadar çok örneği var ki!
Sadece duygularını dinleyeceksin..

canım bence hiç dert etme çünkü benim bir arkadaşım var eşiyle arasındaki boy farkını görmelisin.ama o kadar mutlular ki anlatamam çok iyi anlaşıyorlar bence önemli olan boy değil sevgi,saygı

ee çocuk kısaysa elınden ne gelır sen kendı boyunu uzatabılımsın Allahın yarattığı kula laf söylemekte nedir anlamıyorum.hadı şişman desen anlarım da bu cok normal olan bırsey.

bence var :S topuklu hastası biri olaraktan var bana göre tatlım .. tabiki bu benım şahsi fikrim :)

canım ilerde başkalarının ne dediğinden etkilenmessen
bence sorun olmaz

Cevap veriyorum: Milletin dediğine kulak asarsan herşeyi takarsan 'sorun' dediğin şey.
Ama bence değil, ben ilk erkek arkadaşımla aynı boydaydım nolacak ki?
Yani çok az bişey bile giysen uzun oluyordum. Ama bunu umursamıyordum. Önemli olan ruhlar uyuşsun boşver gerisini.
:asigim:

heyy allahımmmm dert ettıgıne bakkk..sevgı bu kadar yuzeysel bıseymı ya??? lmaz: sengılı olmadan görmedınmı cıcım de sımdı dert edıon..alemsın

ben de sevgilimden kısayım hiç kompleks yapmıom ama lülülülülülülülülülülülü

bence onun bunu sorun yapabileceğini veya sorun edip sana çaktırmamaya çalıştığını düşünüyor ve endişeleniyor olabilirsin eğer onun sorun etmeyeceğinden TAM olarak emin olsan sen de dert etmezsin.

ama bana kalırsa çok bir fark yok, abartılı bir durum değil. seviyorsanız birbirinizi umaursama derim ben.alkisalkisalkis

vallahı cnm sen takmışsın bu boy konusunukı konu bıle açmışsın...
şahsı fıkrım benım herkesın bır olmaz fıkırlerı
bana gore erkek uzun boylu olmalı
dışardan bakılınca senın uzun olduğun anlaşılıyomu
anlaşılmöıyosa sorun etme ama 3 4 cm fark anlaşılır bence
bıde topuku gıyecen ıyıce..
ne dıyebılırım bılmıyom benım fıkırlerım bunlar..

bana da hep abest gelmiştir bu durum
ama bu toplumun bize empoze ettiği bişey heralde hep erkeğin uzun olması gerektiği
eğer seviyosan bu senin için sorun olmaz bence..

bana da hep abest gelmiştir bu durum
ama bu toplumun bize empoze ettiği bişey heralde hep erkeğin uzun olması gerektiği
eğer seviyosan bu senin için sorun olmaz bence..

Aynı düşüncedeyim...
Neymiş erkek kadından uzun olmalıymış.
Neymiş erkek kadından yaşça birkaç yaş büyük olmalıymış ( Hatta 10 yaş olmalı diyen bile duydum.)
...
Fasa fiso.
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…