Bence cok guzel:)) nedense cok sevimli buldum bu durumu. Bu kez tam tersi olmus. Citiri bulmussunuz daha ne istiyorsunuz :))
:))) ben de çok sevimli buluyorum da...ama'lar var işte. çıtır iyidir tabii de, fazla sanki biraz yaş farkı. eski eşim o kadar ağır bir insandı ki, içimi karartıyordu onun bu olgunluğu. bense kıpır kıpır bir insanım. kendimden küçük biri de olabilir diyordum hep. zaten son zamanlarda karşıma hep birkaç yaş küçük insanlar çıktı ama 9 olmamıştı hiç :) acı çekmekten korkuyorum sanki. bilmem ki.
Yasi sorun etme.esim bende 3yas kucuk.sizinde aranizda ucurum yok neticede.
Simdi evlenin bence, beklemeyin okulu
konularını biliyorum canım atlatmana çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inşallah
bukadar güzel şeyler yaşamanada çok sevindim senin adına mutluluğu hakediyosun
yaş farkına gelince epey bi fark var bide bayanlar daha erken yaşlanıyo derler ama önemli olan anlaşmak mutlu olmakbenim akrabalarımda çok vardır bu şekilde evlilik yapan ama onlar eski toprak denen türden 50 60 yaşlarında insanlar. şimdi insanlar ve evliliğe bakış açısı çok değişti en doğru kararı yine sen vereceksin dilerim bu sefer herşey çokgüzel olur
di mi? zaten bizim aramızda şu anda hiç yok. benim patronum da 40 yaşında ve 30 yaşında bir adamla evlenmişti. bunu sevgilime söyleyince "ayyy gerçekten miiiii?? onlar evlendiyse biz de evlenebiliriz? :))" deyip mutlu oluyor. uçurum değil evet de ilerde sorun olur mu... müslüm gürses de eşinden 17 yaş küçüktü ve son ana kadar büyük aşk yaşadılar sonuçta. olunca oluyor demek ki.
Erkegin kucugune de buyugune de cok kapilmamak lazim bence tabi o konuda haklisiniz :) ben de cok canliyimdir sizi tahmin edebiliyorum o yuzden problem olmaz gibi toplumu dusunmeyin bile onlar kendine baksin yani benim esimle 15 yas vardi aramda buyuktu bu durumda ben de kendime bakayimsaka bi yana bence duygular gercekse denemekte fayda var !:)
Yasta sorun yok ve bence okulu bitirmesini beklemenize gerekte yok.
ona kalsa zaten hemen evlenebiliriz. evi var mesela şu anda. evinde yaşıyor. arabası da var. ama beni düşünüyor o daha çok. "ilerde bir gün biri gelip de sana bu yaş farkı yüzünden seni incitecek bir şey söyler de sen üzülürsen ben kahrolurum" falan diyor.
canım evet biliyorum seni. çok teşekkür ederim. inşallah iyi şeyler olur artık hayatımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?