Sevgilim benden küçük...

esaskedi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
566
202
333
1yıllık bir evliliğim olmuştu. Konularımı takip edenler bilir. Eşimle cnsel hayatımız yoktu. Çözüm aramadı. Psikolojik şiddete maruz kaldım. Evliliğimi kurtarmak için çok uğraştım ama aynı çabanın onda birini bile göremedim eşimden. Zaten hayata bakış açılarımız ve beklentilerimiz de çok farklıydı, bunu o süreçte çok daha iyi anladım ve boşandık.
boşanalı üçsene oldu. o günden sonra karşıma birçok insan çıktı ama tam istediğim gibi birisi asla olmadı. içime sinmedi. bir şeyler hep eksik kaldı. şimdi tam olarak istediğim enerjiyi yakaladığım, hayata bakış açılarımızın, beklentilerimizin neredeyse aynı olduğu, saatlerce sohbet etsek sıkılmayacağım, bana kendimi ilk defa bu kadar özel ve değerli hissettiren, beni benden çok düşünen, çok seven, hastalansam uyuyamayan, dertlerimi dinleyen bir dost-sırdaş, iş hayatında sıkıntı yaşasam bile benden çok daha fazla üzülen biri çıktı karşıma. öncelikle arkadaş olarak başladı ilişkimiz. çok iyi arkadaş olduk. maalesef başka şehirlerdeyiz aynı zamanda da. telefon ve mesajlarla çok konuştuk öncelikle. sonrasında görüştük ve aynı enerji çok daha güzel bir şekilde yan yanayken de devam etti. birbirimizden hep etkilendik ama aramızdaki engellerden dolayı hep kaçtık aslında bir yandan da. birbirimize çok iyi gelmeye başladık. o benimle, kendinde kötü görüp rahatsız olduğu şeyleri aşmaya başladı. ben de onunla mutluyum. uzun süredir ilk defa mutlu oldum bu kadar. kendime güvenim arttı resmen. konuşacak, eğlenecek, dertleşecek, paylaşacak bir şeyler mutlaka buluyoruz.
boşandığımı biliyordu ama kendi konumdan hiç bahsetmemiştim ona. zaten biriyle, özellikle de bir erkekle bunu konuşmak çok zor, çok ağır bir durum benim için. ama bana karşı, bu konuyu bile bilmeden çok nazik davrandı hep. sonra ben konumu anlattım. çok zor bi durumdu benim için ama anlattım. tahminimden çok daha ince davrandı. dinledi beni, destek oldu. o günleri anlatırken aynı stresi yaşıyorum zaten hep. çok ağladım hatta. ama bir yandan da çok huzur buldum onunla konuşurken. çok enteresan bir gündü benim için. ben ağlarken sarıldı ve dinledi beni. saatlerce konuştuk. zaten hep can kulağıyla dinler beni. her zaman.

ileler henüz bilmiyor. henüz erken diye yansıtmak istemedik. daha çok yeni. annem biliyor sadece ve diyor ki "sen mutlu ol yeter ki. kafa yapılarınız uysun ve değer bilen bir insan olsun. yaş farkının hiçbir önemi yok" diyor.
tip olarak uyumluyuz. olgunluk anlamında gerçekten olgun bir insan. öyle çocukça hareketleri olan biri değil. kendi aramızda bu yaş farkı hiç problem olmuyor. ama korkuyorum tabii. yeniden hata yapmaktan korkuyorum.
benden çok daha fazla ağzında evlilik kelimesi var. sevgisini güvenini hissediyorum ama korkuyorum da bir yandan.

Son düzenleme:
Bence cok guzel:)) nedense cok sevimli buldum bu durumu. Bu kez tam tersi olmus. Citiri bulmussunuz daha ne istiyorsunuz :))

:))) ben de çok sevimli buluyorum da... ama'lar var işte. çıtır iyidir tabii de, fazla sanki biraz yaş farkı. eski eşim o kadar ağır bir insandı ki, içimi karartıyordu onun bu olgunluğu. bense kıpır kıpır bir insanım. kendimden küçük biri de olabilir diyordum hep. zaten son zamanlarda karşıma hep birkaç yaş küçük insanlar çıktı ama 9 olmamıştı hiç :) acı çekmekten korkuyorum sanki. bilmem ki.

konularını biliyorum canım atlatmana çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inşallah
bukadar güzel şeyler yaşamanada çok sevindim senin adına mutluluğu hakediyosun
yaş farkına gelince epey bi fark var bide bayanlar daha erken yaşlanıyo derler ama önemli olan anlaşmak mutlu olmakbenim akrabalarımda çok vardır bu şekilde evlilik yapan ama onlar eski toprak denen türden 50 60 yaşlarında insanlar. şimdi insanlar ve evliliğe bakış açısı çok değişti en doğru kararı yine sen vereceksin dilerim bu sefer herşey çokgüzel olur

Erkegin kucugune de buyugune de cok kapilmamak lazim bence tabi o konuda haklisiniz :) ben de cok canliyimdir sizi tahmin edebiliyorum o yuzden problem olmaz gibi toplumu dusunmeyin bile onlar kendine baksin yani benim esimle 15 yas vardi aramda buyuktu bu durumda ben de kendime bakayim saka bi yana bence duygular gercekse denemekte fayda var !:)

Yasta sorun yok ve bence okulu bitirmesini beklemenize gerekte yok.

Son düzenleme:
Yasi sorun etme.esim bende 3yas kucuk.sizinde aranizda ucurum yok neticede.

di mi? zaten bizim aramızda şu anda hiç yok. benim patronum da 40 yaşında ve 30 yaşında bir adamla evlenmişti. bunu sevgilime söyleyince "ayyy gerçekten miiiii?? onlar evlendiyse biz de evlenebiliriz? :))" deyip mutlu oluyor. uçurum değil evet de ilerde sorun olur mu... müslüm gürses de eşinden 17 yaş küçüktü ve son ana kadar büyük aşk yaşadılar sonuçta. olunca oluyor demek ki.

Simdi evlenin bence, beklemeyin okulu

ona kalsa zaten hemen evlenebiliriz. evi var mesela şu anda. evinde yaşıyor. arabası da var. ama beni düşünüyor o daha çok. "ilerde bir gün biri gelip de sana bu yaş farkı yüzünden seni incitecek bir şey söyler de sen üzülürsen ben kahrolurum" falan diyor.

canım evet biliyorum seni. çok teşekkür ederim. inşallah iyi şeyler olur artık hayatımda.

çok yaş farkında karşı biriyim aslında..
Ama okurken aşk pıtırcığı oldum vesselam..
ilerde ikiniz içinde sorun olmaz..
inşallah mutlu olursunuz.. :123:

Hakkinizda en hayirlisi olsun insallah.

Iki aylik bir iliski icin evlilik dusuncesi cok hizli bir gelisme bence, gelecege dair plan yapmadan once biraz daha taniyin derim.
Yas farkinizdan ziyade ben su hususa takildim : "çok fazla şey yaşamış kadınlar konusunda. tek gecelik ya da uzun süreli. ama bana karşı, bu konuyu bile bilmeden çok nazik davrandı hep. elimi tutmayı çok istemiş mesela bi keresinde. onda bile çekinmiş hep, incitmeyeyim diye" demissiniz. Bu cocuk sadece 24 yasinda, ne zamandir aktif bir cinsel hayati varda, bir suru kadin gecmis yasamindan, birde uzun iliskiler.... Hovarda bir tipse, kalbinizi kirmasin...

.

Bunu baska bir konuda yine yazdim.dogdugumuz tarih biz im tercihimiz degil .Karsidaki insani seviyorsan yasinin ne onemi varki.benimde tanidigim bir bayan var esinden 12yas buyukmus.evlilikleri cok uzun yillardir devam ediyor

toplum zaten incitmek istese mutlaka bir yolunu bulur. elalemin lafına bakıp yaşamaya çalışırsak onlar bizim sahibimiz gibi oluyor.

evet ben de şimdi ölçme tartma aşamasındayım. şu anda mutluyum ve neden denemeyeyim dedim kendi kendime. eskiden olsa "zaten olmaz" deyip kestirip atardım ama şimdi böyle bir mutluluğu yakalamışken deneyeyim dedim. uzun yıllardır böyle mutlu olmadım çünkü. hayırlısı bakalım

Yani o 28 , siz 37de evlenirseniz millet daha cok konusur bence, gidip 40lik kadinla evlendi bibibiibi derler . Eger milletin konusmasi derdinizse bence bugunlerde evlenmek daha iyi olabilir, 33 milletin gozune batacak bir yas degil cunku.

Madem seviyor, siz de seviyorsunuz, verin olurunuzu gitsin

Ismini gorunce hemen konunu okumak istedim. Gecmisi gecmiste biraktigin icin cok sevindim oncelikle onu belirtiyim. Simdiki iliskine gelecek olursak bence biraz heycana kapilip hizli hareket ediyor olabilirsiniz. Iliskiler baslarda zaten hep cok guzeldir zamanla cikar acisi tatlisi. Karsinizdaki gercekten olgunlugunu almis biri mi yoksa vakit mi geciriyor emin olmaniz lazim. Bu arada adamin cinsel sorunu olmamasi beni sevindirdi ne yalam soliyim :) acele etmeyin zamanla emin oldugunuz kesinlesirse de evlenin gitsin bi kere geliyoruz dunyaya. Ayrica yedi duvelin de bilmesi gerekmiyor yas farkini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…