Sevgilim benden küçük...

Ben 24 yaşındaki bir erkeğin olgunluğu ne kadar olabilir ki konusundayım açıkcası bence ciddi adımlar atın bakalım nolcak

haklısınız 24 yaş olgunluk konusunda düşündürücü olabiliyor. ama erkekler şaşırtabiliyor işte. 35 yaşındaki eski eşimin de çocuk gibi hareketleri olabiliyordu. zaten biraz erken henüz karar verebilmek için. dediğiniz gibi ciddi adımlarda da bakmak lazım.

Ben hiçbir zaman kadınların büyük olmasına karşı olmamışımdır. Sanki böyle bir kural varmış gibi, insanların birbirlerine 'aaaa erkek büyük olmalı' demelerinide anlayamam. Gerçi kadınlar erkeklere göre daha erken çöker ama siz daha bi bakımlı olduktan sonra sıkıntı olmaz bence

Yıllar sonra karar veripte okumasına bende sevindim, okumak iyidir ama bunun yanında yaptığı bir iş kazandığı bir para varsa sorun olmaz bence, okulu beklemeden evlenebilirsiniz gibi :26:

Ben sizi tanımıyorum ama yazdıklarınızı okurken mutlu olduğunuzu hissettim ve inanın mutlu oldum . Aşk çok güzel bir duygu ve bence sizde onu yakalamışken kaçırmayın derim ben
Ayrıca yaşa da takılmayın bence önemli olan beraber mutlu olmanız değil mi ? Hem evlendikten sonra biraz fazla konuşup saça beyazı düşürdünüz mü kimse çakmaz onun sizden küçük olduğunu

Evet zaten zaman lazım. İyice ölçüp tartmam lazım.

kadınlar konusunda: 20 yaşındayken 2 sene sevgilisiyle aynı evde yaşamış. ailesinin haberi yokmuş tabii. tek yaşıyor biliyorlar. onun dışında da çok çapkın biriymiş. birkaç aylık başka ilişkiler bir de kısa süreli -tek gecelik durumlar. ama fazla hızlı yaşadığı için de bıkmış artık o hayattan. ben bu konunun beni korkuttuğunu ona her zaman söylüyorum. "ben hiçbir kadında bulamadığım huzuru ve sevgiyi sende buldum" diyor. beni kaybetmekten çok korkan biri. ben de güvenin benim hayatımda çok fazla önemli olduğunu her fırsatta dile getiren biriyim. haklısınız dikkat çekmeye çalıştığınız konuda. dürüstlük konusunda bir sıkıntısı yok. "eğer öyle bir şeyler hissedersen-yaşamak istersen bunu bana açıkça söyle ki ben de ona göre hayatından çıkayım" diyorum.

güzel bir aşk yaşıyorsun ama gerçekleri de gözardı etmemek lazım. aranızda ciddi yaş farkı var.

9 yaş erkek bile büyük olsa bana çok gelirdi ki 24 yaşında bir de erkek ne kadar olgun olabilir.

şimdi aşıkken tamam da yıllar geçtikçe bu 9 yaş farkı cidden göze batar.

kendi adıma ben benden 9 yaş küçük bir erkekle evlenmeye cesaret edemezdim. ayrıca ailesinin sıcak bakmayacağı kesin.

biriyle ilişki düşünürken ben hep bunları düşünürüm denk miyiz uyumlu muyuz diye?

birbirinizi de daha çok tanımıyorsunuz.

şimdi bir aşkla heves ediyor ama daha bir erkek için yaşı bile küçük.

sonradan kaldırabilecek mi?

ben bunları bir dış göz olarak yazıyorum. o kişiyi tanımadan 24 yaşında bir erkeği düşünerek.

gerçek düşüncelerimi yazdım umarım kusura bakmazsın. en iyi sen bilirsin tabi.

evlen gitsin canım ne düşüncen milletin lafını. Modaya uydum dersin bak madonna, jennifer lopez vs. Gencecik sevgili işte

şu anda yaptığı bir iş yok, okuluna devam ediyor. ama işler ciddiye binerse o zaman daha sağlıklı kararlar verilebilir belki bu konuda. okuduğu bölüm de okurken de çalışabileceği bir bölüm.

dediğiniz şeye ben de takılırdım hep: sanki erkeğin büyük olması normal de kadınınki değilmiş gibi. ben minyon tipliyim ve anneme benziyor tipim. annem de asla yaşını göstermiyor. oradan yırtabilirim sanki

Mutlu olmana çok sevindim canım öncelikle.
9 yaş aslında ciddi bir fark ama hayat ve mutluluk
kurallar içinde yaşanmıyor, kendinden büyük biriyle evlendin mutlu olamadın,
küçük biriyle mutlu olacaksın belki kimbilir.
Bence yaşın çok geç değil, hayırlı işte acele etmek lazım ama senin
iyi düşünmen lazım, mutluluğu hakediyorsun, bence biraz daha bekle,
zaman verin birbirinize, okulunu bitirsin, yuvasına bakacak duruma gelsin,
ayakları daha da yere bassın, bu arada daha da iyi tanırsınız birbirinizi.
Rabbim hakettiğin mutluluğu yaşatsın sana inş,
Hakkında hayırlı ise nasip etsin bu kişiyi, değilse nasip etmesin.

Birine ilgi duymak, heyecanlanmak, anlaşıp eğlendiğini görmek güzel duygulardır hele ki karşılıklı olduğunu görüp hissediyorsan. Bilmiyorum ama kızmayın lütfen, ben erkek arkadaşınızın bu kadar samimi olmasına inanamadım; siz ona farklı geldiniz ve o bunun heyecanında. Ciddi olup olmadığını anlamanız için sizi istemeye gelmelerini söyleyin, sonra herşey kendiliğinden gelişir zaten. 40 yaşında anne olmak istemezsiniz herhalde..

ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim dediğiniz gibi aşkı yakalamak kolay değil. farkındayım ve yakalamışken kaybetmemek lazım diye düşünüyorum.

dediğiniz gibi önemli olan mutlu olmak

Buklelikedi Senin Konuna Çok Yorum Yapmışımdır Ben Severim Seni Ama Ben Bu İlişkini Onaylayamayacam Malesef 9 Yaş Küçük Senden,Üniversite Okuyor,Hayatına Çok Kadın Girmiş,Kadınlar Konusunda Tecrübeli Fakat Hayat Konusunda Değil Ve Sen 4 Kere Düşünmen Gerek Artık Hemen Ciddiye Binmemeli

cok fazla bence yas farki, bu kadar yas farki erkek buyuk oldugunda bile sorun olabiliyorken kaldi ki kadin buyukse sorun olabilir. ama bu demek degildir ki denemeyin. ama yavastan alin.
ayrica 24 yasinda olmasina ragmen herturlu kadinla birlikte olmus tecrubeli bir erkek biraz gozumu korkutmadi degil. ben istemezdim hayatimda gecmisi karisik birini.

eşimle aramda 5 yaş var ben çok memnunum tavsiye ederim yaşa takılmayın anlaştıktan sonra erkekler 10 15 yaş büyük olunca bişey olmuyor sen 9 yaş büyük olsan ne olur

haklısın. ben de bunları düşünüyorum zaten kara kara. evlilik zaten kumar gibi bir şey. ne olur ne biter bilemiyoruz maalesef bazı durumlarda. şu anda ciddi anlamda konuşmak için erken zaten. çok fazla erken. belki daha sonra farklı düşünürüm. işin içinden çıkamadığım için de buraya yazdım. teşekkürler yorumun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…