sevgilim benden sıkılmış olabilir mi ?

soguklarkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
334
15
118
yaklasık 4 aylık bır ılıskım var.sevgılımle mesajlasırken her defasında uyuyakalıyor.cıkmadan once boyle değildi sabaha kadar konusmak ıstıyordu hatta uyumamı bıle ıstemıyordu konusmak ıcın.simdi ise gece 12 olmadan uyuyakalıyor ses cıkarmıyorum ama bu durum benı rahatsız etmeye basladı ne yapmalıyım ?

her ilişkide zamanla olabilen bi durum ama bu mesaj olayı pek abartılmamamlı bence hersey mesaj olmus bu devirde :S ama gunduzki yorulma derecesi uyuyaklmasına sebep olabilir

Adam çalışıyor olabilir mı? Ilk aylarda ki heyecanı beklemeniz yanlış tabi ama eger çalışmıyorsa uyanık ve baska kişilerle konusurken sizinle konuşmuyorsa 4 aylık sure icin sıkılmış olma ihtimalinden dolayı bence ideal erkek degıl kendisi. Umarım ilk ihtimal cikar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

her ilişkide zamanla olabilen bi durum ama bu mesaj olayı pek abartılmamamlı bence hersey mesaj olmus bu devirde :S ama gunduzki yorulma derecesi uyuyaklmasına sebep olabilir
sadece mesaj olayı değil yanı ben oyle hıssedıyorum tepkı vermekte ıstemıyorum ma en azından ben uyuyorum demesını beklıyorum

şuan calısmıyor baska kısılerle konusup konusmadıgını da anlamam zor suan ıcın

Ramazandir bayramdir yorucu gunler gecirmistir. Bu durum 1 hafta daha devam ederse yavastan acarsin konuyu bir sıkıntın mı var diye. Belki tamamen baska bir seyi kafasina takiyor ve sana yansitiyor. Konusmadan bilemezsin.

bizde eşimle sevgililik ve nişanlılık döneminde çok mesajlaşırdık.10 bin sms paketi alırdık kafayı yemişler gibi ama güzel günlerdi çokta aşk heyecan dolu anılar bence mesajlaşırken işi dolayısıyla yorulur uyuya kalırdı aniden.iyi geceler demeden uyuyuverirdi.ben ne kadar yorgun olsamda aniden uyuyamadığım için bazen bi iyi geceler der insan derdim ama evlendikten sonra gerçekten gördümki eşim başını yastığa koyduğu an uyuyor.erkekler yorulmasalar bile yapıları gereği kafaya pek fazla bişey takmadıkları için aniden uykuya dalıveriyorlar.eskiden daha uzun mesajlaşırdı diyorsun ya kendini çok tutmuştur direnmiştir uyumamak için şimdi dayanamıyordur artık

Ramazandir bayramdir yorucu gunler gecirmistir. Bu durum 1 hafta daha devam ederse yavastan acarsin konuyu bir sıkıntın mı var diye. Belki tamamen baska bir seyi kafasina takiyor ve sana yansitiyor. Konusmadan bilemezsin.

yaklasık bı haftadır boyle zaten yanı genel olarak bır sey soruyor cevap verıyorum mesela bı daha mesaj yok tekar mesaj atıyorum cevap yok ben de uyudugunu dusunuyorum

Ona konuyu acmanin zamani gelmis o zaman. Sorun sadece mesajlasirken uyuyakalmasi degil anladigim kadariyla. Benim de 6 yillik bir iliskim var. Zaman zaman boyle cikmazlara girdigimiz oldu. Acik acik konusmadigimizda sonu hep kavga oldu. O yuzden icinden ne geciyosa konus. Sor. Cevabini al :)

neden onunla konusmayı denemiyosun
bı keresınde denedım basımı koydugum gıbı uyumusum demıstı.sonra ben yakın takıbe aldım onu bı keresınde tekrar uyuyakaldı aradan bı kac saat gectı sabaha karsı facee falan gırmıs ertesıı gun sordum ben oyle arada uyanırım uyanınca uyuyamadım facee twıttera falan gırdım dedı bana sonra ben suphelenmeye basladım yıne uyuyakaldıgı bı kac kez sabaha karsı mesaj attı uyumusum dıye

o zaman ilgisiz oldugu hakkındaki şikayetlerini de söyle. :44:

Sanmiyorum. Benim de sabaha karsi uyanip şöyle bir face e baktigim oluyo. Suphelenmek icin erken. Ama sikayetlerini anlatmanin tam zamani.

şükür et haline.. benim nişanlım tanidim tanıyalı oturdugu yerde bile uyuyakalır. dokunmazsan sabaha kadar koltukta sandalye tepesinde uyuyabilir. doktora gideceğiz biz o bile rahatsız bu halden .
senin için diyebileceğim tek şey başta uyumuyor diyosn şimdi uyuyor bence senin gönlünü alabilmek için sabretms uyumamis belki ilk heyecan olabilir ama sonradan herşey basitleşiyor bence otur konuş. üzerine dusmezsen sonradan her konuda böyle olmaya devam eder.

Çok canınızı sıkmayın bence,sıkılmamıştır ama daha yakın olduğunuz için artık problem etmiyordurBizde öyleydik başlarda ben geç yatardım uykum gelmezdi o da benimle kalırdı uyuklaya uyuklaya,sevgili olunca biraz zaman sonra habersiz uyuyakalmaya başladı bende alınıyordum başlarda,pek anlayışsızmışım yahuKıyamıyorum şimdi uykusu olduğunu anlayınca her an hazırda uyuyacak diye düşünüyorum,alınganlık yapmıyorum,benim de içim sıkılmıyor,onu da bunaltmıyorum.

Canım yaa o da bişey mi.ben telefonda gece konuşurken uyuyakalıyorum:))) sevmediğimden mi, hayır tabiki.insan gündüz yoruluyor, gece de yatakta uyku moduna geçiliyo tabii

Yarama tuz bastin. Benim sevgilim tam cilvelesme donemimizde uyuya kalirdi

Hani muhabbet ilerlese sevgili olucaz, adini koyucaz adam tam romantik bi'sey yazardi heyecanla 10dakika ne yazsam diye dusunur yollardim mesaji, sonrasi malum adam ruya alemine dalmis coktan.

Sıkınti yok ben bu adamla uc yildir birlikteysem, adamin sadece yorgun oldugunu dusunebiliriz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…