Sevgilim beni aldatiyor, ne yapmaliyim?

Hayir hic yan yana gelmedik.
Sizin ilişkiniz olmadığının farkındasınız değil mi ? Siz 2 senedir sanaldan; kim olduğu, ne olduğu bilinmeyen biriyle konuşuyorsunuz. 2 yıldır konuşup, görüşmediğiniz adamla hayatınızı beraber geçirmeyi mi umut ediyorsunuz ?

Ayrıl diyeceğim de siz zaten hiç adamla birlikte olmamışsınız ki. Liseli flörtler gibi sanaldan konuşmuşsunuz oldu olacak msn'den titreşim yollayın. Jest ve mimiklerini görmediğiniz,kokusunu içine çekmediğiniz, etraftaki garsonlara, hizmet sektöründe çalışan insanlara davranışlarını bilmediğiniz insanla nasıl bunca zaman sevgili oldunuz? Yahu yürüyüşünü bile bilmiyorsunuz. Belki 1 saat oturup konuşsanız siz soğuyacaksınız. Don Kişot gibi kafanızda hayali bir karakter oluşturuyorsunuz ve onu seviyorsunuz. Yüz yüze görüşmediğiniz adamdan ancak bu kadar bağlılık oluyor maalesef. Sosyal medyadan tanışırsınız benim de tanışıp, görüştüklerim oluyor. 2,3 kez en azından görmek lazım. Lütfen bir daha buluşmadan bir ilişki yaşamayın
Dogru dediniz. Tesekkur ederim.

Başlığa cevap veriyorum. Ayrıntısı ilgilendirmiyor. Basitçe ayrilmalisin.

Sizin ilişkiniz olmadığının farkındasınız değil mi ? Siz 2 senedir sanaldan; kim olduğu, ne olduğu bilinmeyen biriyle konuşuyorsunuz. 2 yıldır konuşup, görüşmediğiniz adamla hayatınızı beraber geçirmeyi mi umut ediyorsunuz ?
Kim oldugunu biliyorum. Is hayati dolayisiyla kimligi herkese acik biri. Sosyal medya hesaplari vs. Ama tabiki gercek karakterini bilmek zor. Haklisiniz.

Başka birini buldum, yakında evleneceğiz artık görüşmeyelim yazın 😄 Bunlar siz pür pak olunca suçunu anlayıp pişman olmaz veya ben başka birini buldum deyince oh bende konuşuyordum iyi bari demez. En iyisi kendi değerini düşürüp kendi tuzağına çekmek 😇
acikcasi bende ona gidip sen sunu yaptin seni su sitede gordum demek istemiyorum. nasilsa inkar edecek ve pisman da olmayacak. tesekkur ederim.

Kim oldugunu biliyorum. Is hayati dolayisiyla kimligi herkese acik biri. Sosyal medya hesaplari vs. Ama tabiki gercek karakterini bilmek zor. Haklisiniz.
Adamla hiç yüz yüze görüşmemiş, buluşmamışsınız. Belki de adamın bilgileriyle açılmış sahte bir profille konuşuyorsunuz.

40 yaşını aşmış yetişkin insanlarsınız. Neden siz adamın yanına gitmediniz veya adam yanınıza gelmedi ?

İçeriği okudum. 😁😁
Bravo size tanışma sitelerini kontrol etmek nereden aklınıza geldi.

cok buyuk bir tesaduf aslinda. bir arkadasim sevgilisini o sitede yakaliyor. bende acaba diye bakiyorum ve goruyorum. yani buyuk bir tesaduf.
Valla Allah düşürmüş önünüze yalnız ayrılırken diğer profilden bahsetmeyin o zaman. Çirkefliğe döküp senin orada ne işin vardı diyebilir.

Bence çok doluysanız kin kusabilirsiniz ancak hiçbir şey demeden ortadan kaybolmak onu daha çok rahatsız edecektir. Belirsizlik daha kötü her zaman. Ancak bu durumda sizin içiniz rahatlamış olur mu orasını bilemem.

Bence çok doluysanız kin kusabilirsiniz ancak hiçbir şey demeden ortadan kaybolmak onu daha çok rahatsız edecektir. Belirsizlik daha kötü her zaman. Ancak bu durumda sizin içiniz rahatlamış olur mu orasını bilemem.
Kin kusmak istemiyorum. Ona bu zevki yasatmicam. Belirsizlik bence de daha iyi. Dusunsun dursun neden gittim diye.Tesekkur ederim

Back
X