- 28 Şubat 2015
- 258
- 376
- 53
- Konu Sahibi kahveinsani
-
Orda zor durumdayken ben düğün nasıl isteyebilirim düşüncesizlik olur bu nasılo içimiz rahat uyuruz yoksaSiz de ucuz bir evlilik yapıverin. Mesela anlı şanlı bir düğün olmasın, showroom'a benzer bir ev kurmayıverin. Hem ailesinden size ne ki evi o geçindirmeyecek mi? Ev kuracak kadar ayakta duramıyorsanız neden üniversite okudunuz? Diplomanızı ne için aldınız? Yani biraz daha büyük gibi davranmanız gerekmez mi?
Siz de ucuz bir evlilik yapıverin. Mesela anlı şanlı bir düğün olmasın, showroom'a benzer bir ev kurmayıverin. Hem ailesinden size ne ki evi o geçindirmeyecek mi? Ev kuracak kadar ayakta duramıyorsanız neden üniversite okudunuz? Diplomanızı ne için aldınız? Yani biraz daha büyük gibi davranmanız gerekmez mi?
Önceden rahatlıkla cevap verdiği tele şimdi cevap vermiyor nasıl oluyor bende onu anlayamadım işteKonuyu direkt aldatmaya nasıl bağladınız? Aranızda sorun olduğu ortada ama ne alaka şimdi aldatmak.
İlk aklıma gelen kıskanç biri olduğunuz oldu bu yüzden.
Acaba çok fazla arayıp bunaltmış olabilir misiniz karşı tarafı? Müsait olmadığı zamanlar zırt pırt aradıysanız meşgule atabilir.
Hayır erkek eğer evlenmek istemezse bu işin sonu olmadığını görecekler bilmem anlatabildim m?Ne evliliği yangından mal kaçırır gibi. Önce aldatıp aldatmadığından emin olsun. Problemlerini evlenerek mi çözecekler?
En son martta görüştük o zamn böle değildi zatenEe 8 aydir hic gorusme olmadi mi?
İzmir'in kızları güzel diye böyle düşünmüşKonuyu direkt aldatmaya nasıl bağladınız? Aranızda sorun olduğu ortada ama ne alaka şimdi aldatmak.
İlk aklıma gelen kıskanç biri olduğunuz oldu bu yüzden.
Acaba çok fazla arayıp bunaltmış olabilir misiniz karşı tarafı? Müsait olmadığı zamanlar zırt pırt aradıysanız meşgule atabilir.
sizce ayrılmalımıyım?Bulmus bi izmirli iste. Bal gibi de biri var. Kesin konuşuyorum cunku belirtiler bunu gösteriyor.
Konuştuk bende diyorum az da olsa ilgi çalışıorum çok yoruluyorum diyo Bende başka bir sıkıntısımı var diye düşünüyorum bana diyemediğiHiç konuştunuz mu bu konuyu, soğukluğu?? Bahaneleri neymiş ? Ben de bunu kabul edemiyorum işte insan seviyosa bi şekilde imkan bulup açacak o telefonu, ilgilenecek...
Gayet iyiydik benim gönlümden hiç ırak olmadı hep ona vakit ayırmaya çalıştımYazıldı mı bilmiyorum ama gözden uzak olan gönülden de ırak oluyor.
Ne yazık ki çok ciddi , oturmuş bir ilişkiniz yoksa uzaklıklar ayrılığa götürüyor.
26 yaşındayımyaş kaç?
Sen öylesin ama karşındaki öyle değil. Çeki düzen vermesi için konuş yok vermiyorsa da zamanını harcamadan kapıyı göster bence.Gayet iyiydik benim gönlümden hiç ırak olmadı hep ona vakit ayırmaya çalıştım
Telefonla konusurken cokmu soguk.. ve mart cok uzun sure hafta sonlarida mi gelmiyo yada siz gidemiyomusunz.En son martta görüştük o zamn böle değildi zaten
Telefonla konuşurken yorgunum gibi konuşuyor kapatmak için bende tamam diyorum mecbur Benim ailem biraz tutucu gidemiyorum gitmek istiyorum ama hatta ilk zamanlar sen gel diyordu banaTelefonla konusurken cokmu soguk.. ve mart cok uzun sure hafta sonlarida mi gelmiyo yada siz gidemiyomusunz.
Yanina gelicem vs diyin bakalim ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?