Sevgilim beni aldatıyor sanırım...:(

Konuyu direkt aldatmaya nasıl bağladınız? Aranızda sorun olduğu ortada ama ne alaka şimdi aldatmak.
İlk aklıma gelen kıskanç biri olduğunuz oldu bu yüzden.
Acaba çok fazla arayıp bunaltmış olabilir misiniz karşı tarafı? Müsait olmadığı zamanlar zırt pırt aradıysanız meşgule atabilir.

Orda zor durumdayken ben düğün nasıl isteyebilirim düşüncesizlik olur bu nasılo içimiz rahat uyuruz yoksa

Ne evliliği yangından mal kaçırır gibi. Önce aldatıp aldatmadığından emin olsun. Problemlerini evlenerek mi çözecekler?

Önceden rahatlıkla cevap verdiği tele şimdi cevap vermiyor nasıl oluyor bende onu anlayamadım işte

İzmir'in kızları güzel diye böyle düşünmüş
Bende sordum da

Bulmus bi izmirli iste. Bal gibi de biri var. Kesin konuşuyorum cunku belirtiler bunu gösteriyor.

Hiç konuştunuz mu bu konuyu, soğukluğu?? Bahaneleri neymiş ? Ben de bunu kabul edemiyorum işte insan seviyosa bi şekilde imkan bulup açacak o telefonu, ilgilenecek...

Hiç konuştunuz mu bu konuyu, soğukluğu?? Bahaneleri neymiş ? Ben de bunu kabul edemiyorum işte insan seviyosa bi şekilde imkan bulup açacak o telefonu, ilgilenecek...
Konuştuk bende diyorum az da olsa ilgi çalışıorum çok yoruluyorum diyo Bende başka bir sıkıntısımı var diye düşünüyorum bana diyemediği

Yazıldı mı bilmiyorum ama gözden uzak olan gönülden de ırak oluyor.
Ne yazık ki çok ciddi , oturmuş bir ilişkiniz yoksa uzaklıklar ayrılığa götürüyor.

Telefonla konusurken cokmu soguk.. ve mart cok uzun sure hafta sonlarida mi gelmiyo yada siz gidemiyomusunz.

Yanina gelicem vs diyin bakalim ne dicek
Telefonla konuşurken yorgunum gibi konuşuyor kapatmak için bende tamam diyorum mecbur Benim ailem biraz tutucu gidemiyorum gitmek istiyorum ama hatta ilk zamanlar sen gel diyordu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…