Sevgilim beni aldatıyor sanırım...:(

Gözden Irak olan gönülden de Irak olur..

Yavaş yavaş kendinden soğutma havaları.
Iyi bilirim.
Seni bezdirecek ve dayanamayip bitsin diyeceksin.
Sonra da sen istedin diyecek çıkacak işin içinden.
Pislikler, hepsi mi aynı olur?

aldattığından emin değilsin.. bence sen bunu pek arama sorma bir onun aramasını bekle özlet kendini kaçan kovalanır misali ararsa niye aramadın felan derse meşguldüm felan de bahane uydur akıllıca yada ona seni rahatsız etmek istemedim de alttan alttan ver yanii lafı. ne rahatsızlığı ne demeye çalışıyon felan derse bişey dediğimden değil seni aradığımda meşgule atıyodun meşgulsun rahatsız etmim diye aramadım dersin yaa ne bilim onu sen tanıyon en iyi. ama kaçan kovalanır dediğimi bir yap bence arama sen bunu o seni arasın seni fark etcekmi? etmiyorsa ne diyim uzatma bence konuş onla sorun ne felan diye medeni bir şekilde arkadaş gibi konuşun konuyu :)

İlk erkek arkadaşım bu durumda ne yapacagımı bilmiyorum
bırakıcaksın yoluna bakıcaksın bu kadar basıttt ay bu kızlar ne cok duygusal yaa ne cok da sevıyorumlarr ufff

sen aramayı kesersen ya hatasını anlayıp gerı gelecektır ya tumden bıtecektır baska yapacagın bısey yok cunku aramakla olmuyor gordun

Hiç değilse onu düşündüğümü anlar böylelikle inşallah farkına varır

Bence de İzmir'in kızları güzel diye beni aldattığına vardım kanaati saçma
Değişik bi kızcağız
Bi de ne yapmalıyım diyo
Biri beni aramasa bende onu aramam, sebebinin çok ta önemi yoktur

Artık whatsup falan var baksana ordan çevirimiçi falanmı diye. Az çok başkası ile ilgilenen adam belli eder canım. Zor durumlar, zamana bırak. Hatta belirsizlik seni zorluyorsa önüne bak. bol şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…