Sevgilim beni aldatıyor :(

bu konunun düzelcek neyi var ve neyi bekliyorsun hala ona anlam veremedim

Arkadaslar herseyi yazmis yazilabilecek ama madem fikir istiorsunuz,ben de ayni seyleri soyleyecegim.

O soyledigi laflarin bence hic bir kabul edilebilir aciklamasi olamaz. Bir erkegi ne kadar severseniz sevin,asla kendinize sayginizi kaybettirecek kadar bagimli olmayin. Bunu kendinize yapmayin. Hayatinizi guvenilmez bir insanla suphe icinde gecirip geleceginizi mahvetmeyin..

Neden,ne için soruları senin soruların olmamalı canım,üzerinde konuşcak bir şey yok bence,bitirmelisin,acı çekmekten korkma yokdsa çok daha fazlasını ileri de çekeceksin..

Canım bence o kadının eşiyle irtibata geç adam kandırılmasın,en azından çocukların velayetini alır belki kadın para cezasına çartptırılır.Seni mutsuz ettilerse bence sen de onları üzmelisin.

Sevgilinden ayrıl. Hiç düşünme kafanda ölçüp tartma bile ayrıl.
Şimdi ayrılırsan, bir kere üzüleceksin.
Ama devam edersen, hergün üzüleceksin.
Toparlanabilir miyim falan diye düşünme hiç
10 ay önce nasıl yaşıyordun?
Yine yaşarsın.
Dünyada erkek mi kalmadı.
Eğer sen ondan ayrılmazsan er ya da geç o senden ayrılacak zaten.
Sen ayrıl, sonra unutmaya bak.
Ayrıyeten kadınlar ayrıldıktan sonra acı çekeceklerini düşündüklerinden dolayı ayrılamıyorlar.
Sen ayrılık kararını ver ayrıl. Ayrıldıktan sonrası daha kolay.
Ya aldatılmışsın işte, düşünmene gerek mi var?

Evli olup eğitimi, elinde mesleği, düzgün bir işi ve arkasında sağlam bir ailesi olmayan kadınların dışında sırf seviyorum diye karaktersiz saçma sapan erkekleri affeden kadınları hiç bir zaman anlamadım anlamaycağım da .

Canın Yanacak Diye Ayrılmıyorsun..?? En Derin Yaralar Bile Kabuk Bağlar..

Peki Sana Hayatının Her Alanında Lazım Olacak Olan Onurun, Gururun Ne Alemde ?

Şahsen benim adıma benim sevgilim birine hele ki eski sevgilisine ki bu kadın evli barklı ilşkimizin iyi gitmediğini ve bugün yarın ayrılacağımızı söyleseydi gözünün yaşına bakmazdım.

Bu nasıl bi kendine güven şeklidir iki yüzlülüktür.

Allah aşkına lütfen kendinizi yıpratmayın böyle riyakar biri için.

Kimse vazgeçilmez değildir,ve bu hayattaki en değerli şey KENDİNSİN.

Duygularınla davranmayı bırak ve mantığını devreye sok hemen.

Canım bence o kadının eşiyle irtibata geç adam kandırılmasın,en azından çocukların velayetini alır belki kadın para cezasına çartptırılır.Seni mutsuz ettilerse bence sen de onları üzmelisin.

bence sadece ayrıl diğer şeyleri hayatın akışı halletsin, eşler falan karışırsa seninde başın boş yere ağrır, ne sıkacan canını

zaten demiş ayrılalım, haklısın de anlaşamıyoruz falan tamam kabul deyincede X (ex sevgilisi) ede selam söyle dersin kapak olur.

canım benım anlamadıgım ,sen neden bu mesajları gordukten sonra

hıc bırsey olmamıs gıbı davranıp ona herzamanki halınden daha

ılımlı konustun bunu gercekten anlamadım .adam resmen aldatıyor

sen ıse ,adamı tebrık eder gıbı tel gorusmesın de canımlı cıcımlı konusmaktan

bahsedıyorsun .haa eger ıntıkam alacaksan guzel bı taktık .onu uyandırmadan

ortalıgı karıstırabılırsın .ben olsam ,onun facesınden kadının esıne mesaj atardım.

ortalıgı bı guzel karıstırırdım .sonra da koseme cekılırdım .bırakırdım herkes bırbırını

yesın.

eğer eskı sevgılısının eşi ile facebook aracılıgı ıle irtibata gececekseniz dikkatli olun çünkü bayan kocasının şifresini biliyor olabilir ve kocası görmeden imha edebilir mesajlarınızı...

not: sadece ilk mesajınızı okudum...

suan kendımı senın yerıne koydumda ..

canım cok yandı.. suan ne hısstegnı anlayabılıorum .ama guzelım daha neyı beklıosun ?
Lütfen ayrıl.

sevgilin belki eski sevgilisinden intikam alıyor diye düşünüyorsun. yani evli barklı kadınla yuvasını yıkma pahasına kırıştıracak, sen de bunu mazur mu göreceksin?

bu adamın elle tutulur yanı var mı?

kendine nasıl yazık ediyosun şuan... o pisliğin hayatında olduğu her dakika ziyan sana

İnsanlar ufacık sebeplerden nikahlı kocasından boşanıyor, çocuklarını tek başına büyütüyor, yeni bir hayata başlıyor sahip oldukları gurur için. 10 aylık bir ilişki(!) Ve daha ancak 2 ay görmüşsün adamı toplasan. Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya?

Dun aksam bir konu acip, bu sabah, 8 civari gibi gelip, yazan arkadaslara bir cevap bile yazmaya zahmetinde bulunmayan yorumum budur arkadasim kusura bakma (?)

neyi sorguluyorsun adam şimdiden rengini belli etmiş yol ver gitsin okuyunca sinirlerim zıpladı.evli değilsin çocuğun yok niye böyle bir adama katlanasın ki gencecik kızsın daha iyisi mutlaka karşına çıkacaktır kendine değer ver bu adamdan hayır gelmez ayrıl kurtul

Sen istemesen de sevgilinin senden ayrılacağı belli.Karşı tarafı garantiye alamadığı için senden ayrılamıyor.Sen onu sevdiğini zannediyorsun ama sadece ihanete uğradığına inanmak istemediğin için kendini kandırıyorsun.İntikam almak, karşı tarafın kocasını haberdar etmek de boş işler.Sana birşey kazandırmaz.Kendini basitleştirirsin.Zorla güzellik olmuyor yani.Yıprandığınla kalırsın.

10 aydır berabermişssiniz.. cok yenı.. seneler suren beraberlıkler oluor.. ve atlatılıor.. omrun boyunca bu aklında olcak...aldaltılmayı kımse ıstemez.. bence ayrıl sevgılınden.. cunku o karsı tarafı saglama aldıgında senden ayrılan olucaktır...

arkadaşlar tüm yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Fikirleriniz gerçekten kendimi toparlamamı ve daha doğru şekilde düşünmemi sağladı. Hepinizin de hemfikir olduğu gibi onunla devam etmeyi bende düşünmüyorum ama yanına bırakmakta istemiyorum. Ki ben aldatılma ve yalan konusunda bu kadar hassas bir insanken ve ben onu böylesine hesapsız, yalansız, dolansız, safça severken bunu bana yapmasını hazmedemeyeceğim. Gelişmeleri yazacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…