Sevgilim beni aldatıyor :(

tienen adlı arkadaşa katılıyorum belli etme erkek arkadaşına izlemede ol muhabbetleri takip et bi süre ve bunları kaydet.sen ayrılıp bıraktığın gün onun seni yaktığı ggbi sende onlara bi hatıra bırak ki bu saçma ilişkileri bitsin.evli bir bayan ve hiç birşeyden haberi olmayan bir eş var ailelerin içini bilemeyiz mutlu yada mutsuz ama aldatılmayı kimse haketmiyor.eşinede göster bunları erkek arkadaşındanda ayrılmalısın benim düşüncem.

Bu durumu farkettikten sonraki birkaç gün için de o bayanın ve eşinin iletişim bilgilerini edindim. Bugün de konuşmalarının hepsini kopyaladım. O kadına ve sevgilim olacak şahsa da mesaj gönderdim. Sevgilim şu saatte uyuyordur. Henüz okumamıştır. Ama Kadın mesajı okumuş olacak ki eşinin facebook hesabından beni engellemiş.

Evet kimsenin kendini seven, güvenen birine ihanet etmeye hakkı yok ama hala eşini durumdan haberdar edip etmemekte kararsızım. Sonuçta eşinin nasıl yapıda biri olduğunu bilmiyorum. Sonuçlarının tahmin ettiğimden kötü olmasından da korkmuyor değilim...

Ayrıca bugün sevgilimin hesabında diğer erkek arkadaşlarıyla olan konuşmalarını da okudum. Bizimkinin asıl buraya gelme nedeni; daha önce esrarla yakalandığından mahkemesi olduğuymuş...

Ve yine arkadaşlarıyla konuşmalarında geçen yurtdışında bir bayanın kendisinden hamile kaldığı. Ve bebeği aldırdıkları... Her mesajda ayrı bir iğrençlik, burada yazamadığım üsluptaki konuşmalar...

Şimdi tüm bunları düşündüğümde; aslında karşılaştığım bu durum beni üzecek bir şey değil, aksine öğrendiğim her şey benim şanslı olduğumu düşünmemi gerektiriyor.

Yine de hayal kırıklığım çok fazla...

bence mutlaka konuş onunla tatlımmmm... de niye bana böyle böyle yaptın de

Ben konuşmasına konuşurum ama bu kadar şeyi öğrendikten sonra o ne cevap verebilir ki? Ya da verdiği cevapların bende ne değeri olur ki artık?

O kadınla konuşmalarında; benim ona ne kadar güvendiğimden, onu ne kadar çok sevdiğimden bahsetmiş. Ve hayatta aklıma başka birinin olduğunun gelmeyeceğini söylemiş. Kadında bu söylediklerine "hahaha gülerim ben buna!!!" diye cevap veriyor! Gülsün ama yine de kendimi aptal yerine koyulmuş hissetmiyorum. Ben çok sevdim, o kadar uzun zaman yüzünü bile görmediğim halde başka birini asla aklıma bile getirmedim, ona ne söylediysem hepsi gerçekti, en ufak bir yalanım hiç bir zaman olmadı, her zaman ona ve ilişkime karşı dürüsttüm. Haketmedim o ayrı bir konu ama doğru olan benim yaptığımdı...

maaleseef bu adam underground isler ceviriyo :) şanslı bir insansınki yüzünü erkenden görebildin 3-4 senelik bir iliski olabilirdi hatta evlendikten sonra bile öğrenebilirdin hayırlısı olsun :)

Sonucun ne olacağını düşünmesi gereken o kadın değil mi canım.
Boşver ne hali varsa görsün.Ben olsam adama haber verirdim heralde.Ama tabi bilemiyoruz arsız mı,yüzsüz mü nasıl insanlar.
Sana zara vermeye de çalışabilirler sonra..

Arkadasim benzer seyleri ben de yasadim, uzaktayken aldatildigimi sonradan ogrendim, ben de cok guveniyodum ve haliyle hayal kirikligina ugradim. Ama uzulmem 1 hafta surdu,sonrasinda tamamen sogudum,boyle igrenc bir insani niye seveyim dedim. 1 yil sonra cok daha duzgun biri cikti karsima ve 1.5yildir da beraberiz,guvenimi sarsacak en ufak bir olay gormedim. Allaha sukrediyorum ki bunlari bana evlenmeden once gosterdi. Basimiza gelen herseyin bir sebebi var bunu unutma.

Bence hic ugrasma bundan sonra,birak ne halleri varsa gorsunler..ben olsam kadinin esiyle falan da konusmazdim,is doner dolasir sana zarar verir. Bir an once hayatindan tamamen sil su adami da olaylari da.

o kadın güzellik yönünden senin yanından geçebilmiş hatta sevgiline yalan söyletmiş hatta ve hatta sevgilin onun için seni ezmiş...
sen hala yok güzellik yok profil yok intikam fln diyosun....
adam niyeti bozmuş önce sen ayrıl bence...

kadının kocasına söylemek adama ıyılık etmek olur hem de yanına kalmaz kadının... ama bunuu mantıklı bır sekıl de delillerinle falan yapmak lazım... tabı bır de şu risk var sana bilenmeleri :S

neler yazmışsın böyle sevgilin bir kadından çocuk aldırmış esrarla yakalanmış şimdi de evli bir kadınla seni aldatıyorcanım Allahın sevdiği kulusun bence ki bunları evlenmeden önce öğrendin kimseye de birşey söyleme boşver hiç uğraşma sevgilini de o kadını da Allaha havale et yanlarına kalmaz emin ol kendi pisliklerinde boğulurlar sen bir an önce bu insandan uzaklaş canım

Senin adına sevindim arkadaşım...
Bende Allah'ın bir gün beni hakettiğim gibi insanlarla karşılaştıracağına çok inanmak istiyorum ama böyle olaylarla karşı karşıya gelince birilerine tekrar güvenebilmek gerçekten daha da zorlaşıyor...

tatlım konuş derken şöyle ayrılmayı kafana koyduysan nedenini yani bildiğin şeyleri ona anlat ve affedemeyeceğini dile getir ve bitir. daha şimdiden bunu yapan ileride neler yapar... aklında hep şey olacak barışsan bile acaba konuşuyor mu onunla yine telefonu var mı ki kızın vsvsvs.. çok iyi düşün kuzum

ya arkadaşlar ben şok üstüne şok yaşıyorum! gülsem mi ağlasam mı bilemedim! bana o ilk verdiği şifreyle msn ini açmayı denedim. Msn şifresini değiştirmemiş. Açıldı. Maillerine baktım. Gelip giden mailler çok ilginç. Bir jigolo sitesine üyeliği var. Gelen tekliflere, ücretlerine olur ya da olmaz gibi maille cevaplar vermiş. Bazılarına telefon numarasını direkt vermiş. Kimisine senden ücret almam demiş...

Ya ben nasıl bir insanla berabermişim

bugün itibariyle benim için herşey bitmiştir.

elimi nereye atsam başka bir pisliği çıkıyor adamın. ne biçim insanmış, ne kadar karaktersizmiş...
artık onunla konuşmayı, yüzüne bakmayı bile midem kaldırmaz...

cnmm sen hala nasıl devam edebiliyorsun......
evli bile değilsiniz daha şimdiden böyle ve sen geçici birşy midir... kızım görüştüğü eski sevgilisi ve evli sence bu geçici olabilir mi evlensenizde o kadının etkisi üzerinizde olacak demektir

tatlım seninle birlikte ben de yaşadım o şoku yok artık yaaa.... tatlım artık konuşma bile bence değmezzz ... ne hali varsa görsün

iğrenç gercekten.hakikaten elini nereye atsan bir pisligi çıkıyor olamaz yaaa sonki hepsindednde iğrencti bence muhattap dahi olma çok korkunç bir kişiymiş beterin beteri var daha kötü olamaz deme belki başka bişeyleri dahada çıkar allah kolaylık versin sana

konunu okudukça bende seninle birlikte şok geçiriyorumyuh yani bu adamla konuştuğuna bile değmez
açıklama bile yapmadan bitir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…