- Konu Sahibi yalanciyarim
-
bence mutlaka konuş onunla tatlımmmm... de niye bana böyle böyle yaptın de
Bu durumu farkettikten sonraki birkaç gün için de o bayanın ve eşinin iletişim bilgilerini edindim. Bugün de konuşmalarının hepsini kopyaladım. O kadına ve sevgilim olacak şahsa da mesaj gönderdim. Sevgilim şu saatte uyuyordur. Henüz okumamıştır. Ama Kadın mesajı okumuş olacak ki eşinin facebook hesabından beni engellemiş.
Evet kimsenin kendini seven, güvenen birine ihanet etmeye hakkı yok ama hala eşini durumdan haberdar edip etmemekte kararsızım. Sonuçta eşinin nasıl yapıda biri olduğunu bilmiyorum. Sonuçlarının tahmin ettiğimden kötü olmasından da korkmuyor değilim...
Ayrıca bugün sevgilimin hesabında diğer erkek arkadaşlarıyla olan konuşmalarını da okudum. Bizimkinin asıl buraya gelme nedeni; daha önce esrarla yakalandığından mahkemesi olduğuymuş...
Ve yine arkadaşlarıyla konuşmalarında geçen yurtdışında bir bayanın kendisinden hamile kaldığı. Ve bebeği aldırdıkları... Her mesajda ayrı bir iğrençlik, burada yazamadığım üsluptaki konuşmalar...
Şimdi tüm bunları düşündüğümde; aslında karşılaştığım bu durum beni üzecek bir şey değil, aksine öğrendiğim her şey benim şanslı olduğumu düşünmemi gerektiriyor.
Yine de hayal kırıklığım çok fazla...
Bu durumu farkettikten sonraki birkaç gün için de o bayanın ve eşinin iletişim bilgilerini edindim. Bugün de konuşmalarının hepsini kopyaladım. O kadına ve sevgilim olacak şahsa da mesaj gönderdim. Sevgilim şu saatte uyuyordur. Henüz okumamıştır. Ama Kadın mesajı okumuş olacak ki eşinin facebook hesabından beni engellemiş.
Evet kimsenin kendini seven, güvenen birine ihanet etmeye hakkı yok ama hala eşini durumdan haberdar edip etmemekte kararsızım. Sonuçta eşinin nasıl yapıda biri olduğunu bilmiyorum. Sonuçlarının tahmin ettiğimden kötü olmasından da korkmuyor değilim...
Ayrıca bugün sevgilimin hesabında diğer erkek arkadaşlarıyla olan konuşmalarını da okudum. Bizimkinin asıl buraya gelme nedeni; daha önce esrarla yakalandığından mahkemesi olduğuymuş...
Ve yine arkadaşlarıyla konuşmalarında geçen yurtdışında bir bayanın kendisinden hamile kaldığı. Ve bebeği aldırdıkları... Her mesajda ayrı bir iğrençlik, burada yazamadığım üsluptaki konuşmalar...
Şimdi tüm bunları düşündüğümde; aslında karşılaştığım bu durum beni üzecek bir şey değil, aksine öğrendiğim her şey benim şanslı olduğumu düşünmemi gerektiriyor.
Yine de hayal kırıklığım çok fazla...
Arkadasim benzer seyleri ben de yasadim, uzaktayken aldatildigimi sonradan ogrendim, ben de cok guveniyodum ve haliyle hayal kirikligina ugradim. Ama uzulmem 1 hafta surdu,sonrasinda tamamen sogudum,boyle igrenc bir insani niye seveyim dedim. 1 yil sonra cok daha duzgun biri cikti karsima ve 1.5yildir da beraberiz,guvenimi sarsacak en ufak bir olay gormedim. Allaha sukrediyorum ki bunlari bana evlenmeden once gosterdi. Basimiza gelen herseyin bir sebebi var bunu unutma.
Bence hic ugrasma bundan sonra,birak ne halleri varsa gorsunler..ben olsam kadinin esiyle falan da konusmazdim,is doner dolasir sana zarar verir. Bir an once hayatindan tamamen sil su adami da olaylari da.
ayyy çok zor ya(
tatlım konuş derken şöyle ayrılmayı kafana koyduysan nedenini yani bildiğin şeyleri ona anlat ve affedemeyeceğini dile getir ve bitir. daha şimdiden bunu yapan ileride neler yapar... aklında hep şey olacak barışsan bile acaba konuşuyor mu onunla yine telefonu var mı ki kızın vsvsvs.. çok iyi düşün kuzum
bugün itibariyle benim için herşey bitmiştir.
elimi nereye atsam başka bir pisliği çıkıyor adamın. ne biçim insanmış, ne kadar karaktersizmiş...
artık onunla konuşmayı, yüzüne bakmayı bile midem kaldırmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?