Sevgilim beni aldatıyor :(

hiç düşünme kaççççç ! telefonu falanda değiştir... muhattap bile olmaa bu ne yaa

ben olsam o yazıları kaydeder o sürtk karının kocasına postalardım bır dost dıye.bu serefsze de yuzune tolat gıbı vururdum mail atardım konusmaların aynısını hiç hesap sormadan konusmadan telımı kapatırdım yada yenı hat alırdım bana ulasmasını engellerdım.kudursunlar

vay be neymiş bu herif esrar +jigolo +çapkın= şrfsiz elindeki kozları kullan elindeki herşey dök karıştır onları sonra çekil kenara değiştr numaranı da.zaten kadının kocasıyla uğraşmaktan sana zamanı kalmaz.

Yol ver arkadaşım, yol veeeeeeeeeeeeeerrrr.....

Biliyorum kolay değil zira seviyorsun ama o sevgili müsveddesinin de bu gerçekleri çarp suratına! Ne münasebet eski sevgiliymiş, ayrılıyorummuş, onu istiyorummuş....

diğer konuyu açınca buraya son durumu ve yaptıklarımı yazmadığımı farkettim.

bir akşam kadını aradım. eşi çıktı telefona kadının ismini söyleyip telefona istedim. ismimi söyleyince eşi de yanında olduğu için sanırım telefonu nasıl kapatacağını şaşırdı. :) daha sonra bir sürü mesaj gönderdi. epey bir korkmuş. o da sevgilim olacak şahsı suçlayıp durdu. çocukları olduğunu, eşinden ayrılamayacağını, eşine söyleyipte elime ne geçecekmiş, hep bunları söyledi. kendisi bir şey yapmamış, sevgilime bunun yanlış olduğunu her defasında söylemiş falan filan işte. ama ben yazışmalarının hepsini okuduğum için her ikisinin de ne yazdığını çok iyi biliyordum. eşine konuyu açmaktan vazgeçmiştim zaten. daha öncede söylediğim gibi sonuçların beklediğimden daha kötü olmasını istemezdim... bu kadar korku da o kadına yetti de arttı zaten...

sevgilime gelince olayın üzerinden neredeyse 2 ay geçmesine rağmen hala beni arıyor. görüşmek için yalvarıyor. herkes ikinci bir şansı hakeder gibi şeyler söylüyor. o kadın içinde; o beni rahatsız ediyordu, benim onunla işim olmaz, yüzyüze hiç görüşmedik, ben ona ders olsun diye öyle konuştum diyor. :) beni çok seviyormuş, kimseye vermediği değeri bana veriyormuş, çok aşıkmış bana :) ne istiyorsan söyle yapayım diyor... ama artık hiç umrumda değill...

bu konuda bana olan destekleriniz için de hepinize teşekkür ederim... gerçekten ne yapmam gerektiğini bilemez durumdaydım, çok yardımcı oldunuz... :)

ne gerek var annem böyle bir erkeğe, madem heyecan arıyor sal gitsin..Neden bu kadar hayatınızın merkezine oturtuyorsunuz bu gereksizleri, neden kafanızı bukadar meşgul ediyor nasıl zamanınızı alabiliyor hayret..yapmayın yüz verirsin eşşeğe alnına değer .. töbe töbe:))

4 yillik konu

Sevgilim artık bana eskisi gibi davranmıyor onun kiminle olduğunu nerede olduğunu bilmiyorum benimle eskisi kadar fazla konuşmuyor bayramda mesela benimle sadece 1 saat kadar buluştu onuda öylesine yolumun üstündeydin uğradım gibilerinden bir dahada konuşmadı benimle ve ben buluşmak istediğimi söyledim bana azdın mı daha dün birlikteydik dedi ve bugün sırf arkadaşlarıyla buluşmak için geldi geziyorlar sabahlara kadar içiyorlar beni hiçbir türlü aramıyor çok acı çekiyorum ben mesaj atarsam cevap veriyor sevdiğini söylüyor ama ben inanmıyorum sizce beni aldatıyor mu?

aldatmış o seni ve aldatmaya devam da ediyor ayrıl bence bir an evvel kurtul bu adamdan ve hayatında sadece birkaç kere gördüğün biri senin nasıl sevgilin olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…