- 13 Ağustos 2023
- 168
- -311
- 11
Benim eşim yok. Ayrıca evleneceğim sevgilim eğer bu sözüme alınıp annemi kıskanırsa (ki yapmadı) onu hayatımdan çıkartırım. Hiç gelemem aileler yüzünden çıkan gerginliklere, kavgalara. Ayrıca benim annem benim gözümde herkesten değerli.Daha değerli değil çünkü DAHA ifadesini kullanacak bir kıyaslama yapmam. Annemin yeri ayrıdır eşimin yeri ayrıdır, 40 tane eş bulunur deyip eşimi durup dururken satmam. Sizin eşiniz duysa bence sizi boşardı 40 tane buluyorsun madem hadi git bul derdi
Hayırdır başka işin yok stalk mu yapmaya başladın?Daha değerli değil çünkü DAHA ifadesini kullanacak bir kıyaslama yapmam. Annemin yeri ayrıdır eşimin yeri ayrıdır, 40 tane eş bulunur deyip eşimi durup dururken satmam. Sizin eşiniz duysa bence sizi boşardı 40 tane buluyorsun madem hadi git bul derdi
Koltuktan önce ailesinin bu kadar tutucu olması ileride ciddi sıkıntı. Tutucu bir aileniz yoksa böyle bir aileyle muhattap olmayın.Ailelerinde sanki sevgililik günah gibi. Beni herkes biliyor ama birkez bile yanımda telefon konuşurken benle olduğunu söylemedi. O yüzden kardeşi sorduğunda sen bilirsin bile demesi kafiydi benim için. Çok da bir beklentim yoktu. Kardeşi de bir tuhaf gerçekten siz söyleyince oraya da takıldım. Bu soru neden sorulur ki. Sen de yakında birinin sevgilisi olacaksın. Senin de sevgilinin kardeşi ailesi olacak. Ben hep bu bakış açısıyla yaklaştım abimin sevgilisine. napıcam bilmiyorum birkaç kez daha aile konusunda test etmek istiyorum. Ama nasıl yapacağım bilmiyorum
Üstüne gitme babaannesi emzirirken bir şeyleri bozmuş belli ki. Bu üye babaannesinin onu emzirmesini de normal görüyor. Kafa değişik çalışıyorİmdat, Bu üye erkek olabilir mi 40 tane eş bulunur bir tane anne bulunmaz sözü tam bir ana kuzusu kızılcık şerbo fatih sözü çünkü
Sen ne laflar ettin söyle biraz da seni linçleyelim.Maalesef o laftan önce benim ettiğim laflardan dolayı haklı konumdan haksız konuma düştüm. O lafa da özür diledi sonradan falan. Yoksa o lafın sinirini hala içimden atabilmiş değilim
Iyyy neeeeeeÜstüne gitme babaannesi emzirirken bir şeyleri bozmuş belli ki. Bu üye babaannesinin onu emzirmesini de normal görüyor. Kafa değişik çalışıyor
Soyledigi soz koltuk mevzusundan daha kirici,bence ona takilin koltuk mevzusuna degil.Arkadaşlar selam. Belki bu konu hepinize basit ve saçma gelecek ama benim kalbim yaşadığım günden beri çok kırık. Sevgilimin kız kardeşi geldi Samsun’dan İstanbula ziyarete. O geldiğinden beri görüşmelerimiz azaldı biraz tutucu bir aile çünkü kardeşi varken erkenden eve gidiyor falan. Neyse ramazandan önceki son pazar gün sabah hep beraber şileye kahvaltıya gidelim diye konuştuk. Daha önceden tanışıyoruz. Yolumuz 1 1.5 saat arası sürecekti. Bizim bahçeye geldiler beni beklerken oturdular biraz. Selamlaştık falan. Sonra arabaya doğru gittik. Kız abisine ben arkaya mı geçeyim dedi. O da yok yok sen öne bin dedi. Arkadaşlar şok oldum. Öyle kalakaldım kapıda arkaya geçtim. Benim de abim var asla sevgilisi varken böyle bir şey sormam. O da bana çok değer vermesine rağmen bana sen arkaya geç abicim der zaten. Bu olaya neden bu kadar taktım bilmiyorum ama normal gelmedi. O andan itibaren moralim bozuldu biraz. Sevgilimin bana değer vermediğini düşünmeye başladım. Sizce bu ne oluyor? Normal mi bu davranış? Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Ona bunu söyledim bu salak mevzulara kafanı takacak kadar basit birisin dedi bana. Çok içerledim çok.
Beğenmiyorsaniz, kendisini ve ailesini ayrılın. Bana şu lafları edecek sevgiliden anından ayrılırım. Sevgilinizin ettiği laf bunların yanında basit kalıyor kusura bakmayın.Ondan önce ben ona ananın evine git Samsun’a ordan bi’ kız bulsun sana ön koltuk mevzusu yapmayacak. Sorun koltukta değil senin zihniyetinde değer vermiyorsun ailenden korkuyorsun. Muhafazakar aile modeli ne beklersin gibi gibi bir sürü şeyler söyledim. Hatta sonradan pişman olduğum birkaç laf da ettim. O yüzden pek takılmamıştım. Sinir anından benim de sağım solum belli olmuyor çünkü. Çok mu abarttım bilmiyorum. Ama o laf şu an siz üstüne basınca iyice zoruma gitti. Bu ön koltuk mevzusunda haksız mıyım peki? Ben de kız kardeşim ben de anlıyorum.
Arkadaşlar selam. Belki bu konu hepinize basit ve saçma gelecek ama benim kalbim yaşadığım günden beri çok kırık. Sevgilimin kız kardeşi geldi Samsun’dan İstanbula ziyarete. O geldiğinden beri görüşmelerimiz azaldı biraz tutucu bir aile çünkü kardeşi varken erkenden eve gidiyor falan. Neyse ramazandan önceki son pazar gün sabah hep beraber şileye kahvaltıya gidelim diye konuştuk. Daha önceden tanışıyoruz. Yolumuz 1 1.5 saat arası sürecekti. Bizim bahçeye geldiler beni beklerken oturdular biraz. Selamlaştık falan. Sonra arabaya doğru gittik. Kız abisine ben arkaya mı geçeyim dedi. O da yok yok sen öne bin dedi. Arkadaşlar şok oldum. Öyle kalakaldım kapıda arkaya geçtim. Benim de abim var asla sevgilisi varken böyle bir şey sormam. O da bana çok değer vermesine rağmen bana sen arkaya geç abicim der zaten. Bu olaya neden bu kadar taktım bilmiyorum ama normal gelmedi. O andan itibaren moralim bozuldu biraz. Sevgilimin bana değer vermediğini düşünmeye başladım. Sizce bu ne oluyor? Normal mi bu davranış? Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Ona bunu söyledim bu salak mevzulara kafanı takacak kadar basit birisin dedi bana. Çok içerledim çok.
Hala ön koltuk diyorsunuz. Adam size değer verseydi yanına oturturdu benim sevgilim bana arkaya geç deseydi ayrılırdım. Üstelik basit birisin demiş ben buna daha çok takardım. İleride daha çok üzüleceğinizi düşünüyorum en iyisi ayrılmak.Ondan önce ben ona ananın evine git Samsun’a ordan bi’ kız bulsun sana ön koltuk mevzusu yapmayacak. Sorun koltukta değil senin zihniyetinde değer vermiyorsun ailenden korkuyorsun. Muhafazakar aile modeli ne beklersin gibi gibi bir sürü şeyler söyledim. Hatta sonradan pişman olduğum birkaç laf da ettim. O yüzden pek takılmamıştım. Sinir anından benim de sağım solum belli olmuyor çünkü. Çok mu abarttım bilmiyorum. Ama o laf şu an siz üstüne basınca iyice zoruma gitti. Bu ön koltuk mevzusunda haksız mıyım peki? Ben de kız kardeşim ben de anlıyorum.
Kızın sorması da garip. Ben böyle bir durumda direk arka koltuğa yöneliyorum bir görümce olarak. Ne işim var kardeşimin yanında sevgilisi-eşi varken çok saçma.Arkadaşlar selam. Belki bu konu hepinize basit ve saçma gelecek ama benim kalbim yaşadığım günden beri çok kırık. Sevgilimin kız kardeşi geldi Samsun’dan İstanbula ziyarete. O geldiğinden beri görüşmelerimiz azaldı biraz tutucu bir aile çünkü kardeşi varken erkenden eve gidiyor falan. Neyse ramazandan önceki son pazar gün sabah hep beraber şileye kahvaltıya gidelim diye konuştuk. Daha önceden tanışıyoruz. Yolumuz 1 1.5 saat arası sürecekti. Bizim bahçeye geldiler beni beklerken oturdular biraz. Selamlaştık falan. Sonra arabaya doğru gittik. Kız abisine ben arkaya mı geçeyim dedi. O da yok yok sen öne bin dedi. Arkadaşlar şok oldum. Öyle kalakaldım kapıda arkaya geçtim. Benim de abim var asla sevgilisi varken böyle bir şey sormam. O da bana çok değer vermesine rağmen bana sen arkaya geç abicim der zaten. Bu olaya neden bu kadar taktım bilmiyorum ama normal gelmedi. O andan itibaren moralim bozuldu biraz. Sevgilimin bana değer vermediğini düşünmeye başladım. Sizce bu ne oluyor? Normal mi bu davranış? Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Ona bunu söyledim bu salak mevzulara kafanı takacak kadar basit birisin dedi bana. Çok içerledim çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?