seni gerçekten seven insan seni başkalarıyla kıyaslamazdı.Merhaba arkadaslar bu benim ilk konum olacak araniza katilmaya karar verdim :) sorunuma gelicek olursak sevgilimin beni eskisi kadar begenmemesi . Yani eskiden beni gorunce gozunun ici gulerdi harikasin derdi . Fakat son zamanlarda tarzimi surekli elestirir oldu. Baska kizlari gosterip bak ne guzel tarzi var sende boyle seyler giysene kendini cok saldin diyor. Begenmeyen gozlerle bakiyo her gun . Ve gozu disari kaymis gibi hissediyorum hep baska kizlari begeniyo cunku. Bu arada iliskimiz 3 yillik ve bu yil bizim universiteye geldi. Sanirim buradaki kizlari gorunce beni begenmemeye basladi. Cunku cok guzel kizlar var tarzlari falan cok farkli. Kizlar yardim edin lutfen nasil eskisi gibi olabiliriz. Ne yapmam lazim ? Yoksa bana karsi heyecani bitmis de yeni heyecanlar mi ariyor?
Sen kendini saldigini dusunuyor musun?bak ne guzel tarzi var sende boyle seyler giysene kendini cok saldin diyor.
Bırak ne hali varsa görsün ...Merhaba arkadaslar bu benim ilk konum olacak araniza katilmaya karar verdim :) sorunuma gelicek olursak sevgilimin beni eskisi kadar begenmemesi . Yani eskiden beni gorunce gozunun ici gulerdi harikasin derdi . Fakat son zamanlarda tarzimi surekli elestirir oldu. Baska kizlari gosterip bak ne guzel tarzi var sende boyle seyler giysene kendini cok saldin diyor. Begenmeyen gozlerle bakiyo her gun . Ve gozu disari kaymis gibi hissediyorum hep baska kizlari begeniyo cunku. Bu arada iliskimiz 3 yillik ve bu yil bizim universiteye geldi. Sanirim buradaki kizlari gorunce beni begenmemeye basladi. Cunku cok guzel kizlar var tarzlari falan cok farkli. Kizlar yardim edin lutfen nasil eskisi gibi olabiliriz. Ne yapmam lazim ? Yoksa bana karsi heyecani bitmis de yeni heyecanlar mi ariyor?
Eskiden her gun gorusmezdik suan mecbur her gun birlikteyiz ayni okulda oldugumuz icin . İnsan her gun mukemmel olamiyo okula gidiyoruz sonucta. Bulusmalara giderken biraz ozenirdim yani simdi eskisi kadar olmasa da salmis sayilmam her sabah 1 saat hazirlaniyorum sacim basim temizdir biraz makyaj da yaparimGerçekten saldın mı peki kendini? Yani pek çok kadin ilişkinin rehavetine kaptirinca bunu yapar da, o yüzden soruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?