Sevgilim beni artik begenmiyor

Merve-ss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
60
35
3
Merhaba arkadaslar bu benim ilk konum olacak araniza katilmaya karar verdim :) sorunuma gelicek olursak sevgilimin beni eskisi kadar begenmemesi . Yani eskiden beni gorunce gozunun ici gulerdi harikasin derdi . Fakat son zamanlarda tarzimi surekli elestirir oldu. Baska kizlari gosterip bak ne guzel tarzi var sende boyle seyler giysene kendini cok saldin diyor. Begenmeyen gozlerle bakiyo her gun . Ve gozu disari kaymis gibi hissediyorum hep baska kizlari begeniyo cunku. Bu arada iliskimiz 3 yillik ve bu yil bizim universiteye geldi. Sanirim buradaki kizlari gorunce beni begenmemeye basladi. Cunku cok guzel kizlar var tarzlari falan cok farkli. Kizlar yardim edin lutfen nasil eskisi gibi olabiliriz. Ne yapmam lazim ? Yoksa bana karsi heyecani bitmis de yeni heyecanlar mi ariyor?

Bu evlilik değil ki heyecanı bitsin inan ayrılman en iyisi sen onu hala beğeniyorsın da o mu seni beğenmiyor hıhh

seni gerçekten seven insan seni başkalarıyla kıyaslamazdı.

uğraşmaya değmez böyle birisi için değişeceksen kendin için değiş.

Neden ona kendini beğendirmeye çalışıyorsun sende onu eleştir değişmesi gereken tek sen misin o eskimedi mi sence 3 yılda... Çok beğeniyosa dışardaki hatunları yol ver gitsin daha çıkarken böyleyse evlenince ne olur düşün..

bak ne guzel tarzi var sende boyle seyler giysene kendini cok saldin diyor.
Sen kendini saldigini dusunuyor musun?
Baskasina yakisan tarz sana yakismayabilir ayrica onlar gibi oldan kasti tam olarak nedir bunu ogrenmek lazim.

Ayrica baskasi gibi olmami isteyen adama ben yol verirdim.

Sende gözüne beğenilcek , tarz sahibi erkekler kestir
Aha sende böyle olursan bende gösterdiğin kızlar gibi olurum de
Sonrada sana bakışının bile değiştiğine inandığın bir adam için tasalanmayı bırak

Yol ver gitsin hiç uğraşma bu tiple zaten senle alakası kalmamış zira bakımsız vs olduğuna inanmıyorum eskiden neysen osundur değil mi ?

Gerçekten saldın mı peki kendini? Yani pek çok kadin ilişkinin rehavetine kaptirinca bunu yapar da, o yüzden soruyorum..

Eğer sen hala ayniysan, değişmediysen, erkek arkadaşina biraz hareketlilik gelmiş gibi.

Bana kalirsa yol ver gitsin... Sende onu olumsuz bi sekilde elestr nasil canini skiyorsa sende sk canini ama ben derim ki hic takma kafana oluruna birak herseyi Bundada bi hayir vardr de

Kendin değişeceğine sevgilini değiştir bence
şimdiden böyleyse sakın evlenme bu adamla

Bırak ne hali varsa görsün ...

erkek arkadasin tarzını mi seviyor yoksa seni m? seni seviyorsa her halinle sever bence

Gerçekten saldın mı peki kendini? Yani pek çok kadin ilişkinin rehavetine kaptirinca bunu yapar da, o yüzden soruyorum..
Eskiden her gun gorusmezdik suan mecbur her gun birlikteyiz ayni okulda oldugumuz icin . İnsan her gun mukemmel olamiyo okula gidiyoruz sonucta. Bulusmalara giderken biraz ozenirdim yani simdi eskisi kadar olmasa da salmis sayilmam her sabah 1 saat hazirlaniyorum sacim basim temizdir biraz makyaj da yaparim

O zaman çok çok kafana takmadan gözle bir süre. Sonuçta 3 yillik ilişkide taraflarin bu tarz eleştiriler yapmasi çok da anormal değil. Sırf burdan yola çıkarak ilişkinin tamamini sorgulama bence, bir şey yoksa boşuna yipratirsin çünkü.

size boyle saygisizlik eden bi erkek icin parmaginizi oynatmaniza degmez.
guzel yuze 40 gunde doyulur
guzel huya 40 yilda doyulmaz...hersey gorsellik degildir olmamali !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…