- Konu Sahibi PrincessOfwales
-
yagmurunelleri malesef projeler şirket üzerine.
öyle bir getirisi yok yani..
abartmasa çok güzel ama bu bana haksızlık.
mühendislerin vasfı çalışma şekilleri o işyerinin yöneticisi gibidir. yönetici vasfıyla çalıştıkları içinde çoğu mühendis mesai parası vs. almaz. gerçekten işi yüzünden çıkamıyorsa öyledir. işkolikle alakası yoktur canım. çıkmak isteseler garip karşılanırlar. benim arkadaşlarımda öyle gece 11 e kadar çoğu zaman çalışıyorlar. tek kuruş ek para almadan. haftasonu çalışıyorlar. malesef mühendislerin çoğunun işi böyle. büyük firmalarda da küçük çaplı olanlarda da. zaten kafa bir dünya oluyor sorun çözmekten bir de sen böyle yapıp daha da sıkma. değerli vakitlerinizin bir araya geldiğiniz vakitlerin kıymetini bilin. senin yanında huzur bulsun.
bizim çocuklardan biri mi yoksa sevgilin
malesef işleri bitmeden iş yüklüyorlar üstlerine. gece yarılarına kadar çalışıyorlar. napsınlar yapamayız demek kapı önüne konulmak demek. mühendis sevgililer böyle oluyor :)) iş yerinde çalışıyor adam onu düşün. malesef iş temposu hep böyle olacak. doktor olsa gece nöbetleri 24 saat nöbet tutmalar vs. bazı iş kolları böyle. beraberliğinizin devamı için bunları göz önünde bulundurman lazım:) burda aldatılan çok rahat vakti olup da sevgililerine vakit ayırmayan insanlar var onları gözönünde tut. ben daha fazla dayanamam dersen sen bilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?