sevgilim beni bıktırdı artık!

PrincessOfwales

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
537
6
68
Karaman
selam bayanlar.
az önce acayip sinirlendim. erkek arkadaşım mühendis. ben öğrenciyim.
3 yıllık birlikteliğimizin ilk 1.5 yılı dışında işi yüzünden beni hep 2. plana attı. elinin altındayım ya.

pazar günü işe gitmek için bana hafta içi 7de çıkar, sana gelirim diye söz verdi. 2 gündür nerdesin çıktın mı diye aradığımda bana yoğun olduğunu, yanında arkadaşı olduğu için kapatması gerektiğini söylüyor.

Son düzenleme:
canım sonuc da sevgılınız keyfıye sızı ıhmal etmıyor kı ,ısı ıcın ıhmal edıyor .

adam ne guzel calısan ısın de gucun de bırı .bence dert etmeyın bunu .

ama canım hep böyle yapıyor. bir tek bu.
arkadaşımız var evlenecek, aynı ofisteler. çocuk öğlenden çıkıyor hazırlıklar var diye.
o da diyor ki, ben hayatta çıkmam, sen her şeyi halledersin.
adama bak ya!

Aynı benim eşim ,(sırf bu nedenler 4yıl evlenme teklifini kabul etmedim)... işkolik.. hele ben öğretmen olunca saatlerce bekliyorsun işten gelmesini.arkadaşların eşleriyle yemeğini yer ev gezmelerine gider. biz ise geç vakit yemek yeyip sonra yatış...çık artık diye aradığımda az işim daha kaldı diyor, yarına bırakmak istemiyor. saat 8 de eve gelince surat asıp , bağırıp ağladım bazen..

ama bunlar olumsuz şeyler değil. çalışmayı seven insan iyidir.yükselir, kariyeri maaşı artar ...bize kalan az vakti bile aşkla dolu dolu geçiriyoruz.bir çok eş var karısını bırakıp kahveye giden, arkadaşalarıyla görüşen...aslında 7 çok geç değil. insanlar vardiyeli yada farklı şehirleri gezerek çalışıyor.

İnsan illa ki ilgi ister ama erkek arkadışınız işinde gücünde
Buna sevinmelisin hatta
Mühendislik işleri nasıldır bilemem ama o projelerde ismi oldukça daha değerli bir mühendis olur sanırım
Amelelik olsa yapmaz diye düşünüyorum

7de çıkmıyor ki normalde, 11den aşağı çıkmıyor zaten.
7de çıkcam demesi bana lütuftu yani. onu bile yapmıyor.
sanırım benimde mutlu olabileceğim insan o değil. kafam çok karışık! maaşının iyi olması bir şeyi değiştirmiyor ki.
vakit geçiremiyoruz.

Muhendislerden koca secince isiyle de kuma olacaksin bu kacinilmaz.Ilerde bebek olunca da tum sorumluluk uzerinde olacak ama maddi olarak cocugunun gelecegi acisindan cok iyi ama romantiklik sifir.Degismez hatta artarak devam eder yogunluk

beni aradı az önce, saat olmuş 9. 'çıkayım mı? sana yemek ısmarlarım dedi. çıkma kakıl kal orda. saat 9 olmuş, yemek mi kalır bu saate? yedim ben. dedim.
hırsımı atamıyorum bir türlü!

bende aynı durumdan sıkıntılıyım.. bu yüzden de sürekli kavga ediyoruz.. nedense suçlu, düşüncesiz hep ben oluyorum..

mühendislerin vasfı çalışma şekilleri o işyerinin yöneticisi gibidir. yönetici vasfıyla çalıştıkları içinde çoğu mühendis mesai parası vs. almaz. gerçekten işi yüzünden çıkamıyorsa öyledir. işkolikle alakası yoktur canım. çıkmak isteseler garip karşılanırlar. benim arkadaşlarımda öyle gece 11 e kadar çoğu zaman çalışıyorlar. tek kuruş ek para almadan. haftasonu çalışıyorlar. malesef mühendislerin çoğunun işi böyle. büyük firmalarda da küçük çaplı olanlarda da. zaten kafa bir dünya oluyor sorun çözmekten bir de sen böyle yapıp daha da sıkma. değerli vakitlerinizin bir araya geldiğiniz vakitlerin kıymetini bilin. senin yanında huzur bulsun.

iş tanımı, sektörü ne bilmiyorum ama o projelerin işyerinin devamlılığı için bitmesi lazım. projeler bitmeden fabrika üretim yapamaz. bir hata çıkar o hata düzeltilmezse üretim yaptıkları firmalar iş yapamaz bu böyle devam eder gider. o yüzden onu anlayışla karşılamalısın canım. kendi işi olsa işkolik de hadi. sabırla ol biraz :)

yazılım işi yapıyorlar canım. 7-8 yıldır bitmeyen projeleri hep kendine kakalattırdı.
ben artık sabredemiyorum ne yazıkki. başında onlarca iş varken belki bencilce ama artık ofiste fazladan kaldığı her saat benim sinir katsayımı yükseltiyor.

tr'nin en iyi üniversitesinde okuyup, gencecik yaşta mezun olup sabah 8 akşam 11 çalışması benim zoruma gidiyor.
o bana sadece huzursuzluk sıkıntı verirken ben ona huzur veremiyorum

bizim çocuklardan biri mi yoksa sevgilin

malesef işleri bitmeden iş yüklüyorlar üstlerine. gece yarılarına kadar çalışıyorlar. napsınlar yapamayız demek kapı önüne konulmak demek. mühendis sevgililer böyle oluyor :)) iş yerinde çalışıyor adam onu düşün. malesef iş temposu hep böyle olacak. doktor olsa gece nöbetleri 24 saat nöbet tutmalar vs. bazı iş kolları böyle. beraberliğinizin devamı için bunları göz önünde bulundurman lazım:) burda aldatılan çok rahat vakti olup da sevgililerine vakit ayırmayan insanlar var onları gözönünde tut. ben daha fazla dayanamam dersen sen bilirsin canım.

sizin çocuklardan biri ...de çalışıyorsa olabilir canım
sanırım katlanamayacağım. ama nasıl ayrılırım, çok yaralanırım bunlar hep beni düşündürüyor.
ofiste hep bunu biliyorum ama.. kaldıramıyorum artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…