sevgilim beni bıktırdı artık!

yok değilmiş :)) umarım üzülmezsin, sağduyulu bir şekilde karar verirsin. insan sevdiğine doyamadığı zaman boğuluyor bilirim. hakkında hayırlısı olsun canım :)

bence erkek ne kadar meşgul olursa olsun istedikten sonra kadını ihmal etmemenin yolunu bulur...iş güç tamam çok geçerli bi mazaaret ama sevgilisini ihmal etmek için bahane değil!

beni aradı az önce, saat olmuş 9. 'çıkayım mı? sana yemek ısmarlarım dedi. çıkma kakıl kal orda. saat 9 olmuş, yemek mi kalır bu saate? yedim ben. dedim.
hırsımı atamıyorum bir türlü!

bide psikolog olcaksin:)tehsisi koymussun iste sevgilin iskolik:)bu durumda sen degilde karsinda bi bayan olsaydi esim bole bol deseydi vs vs sen ne derdin hastana:)bide ole dusun

yok değilmiş :)) umarım üzülmezsin, sağduyulu bir şekilde karar verirsin. insan sevdiğine doyamadığı zaman boğuluyor bilirim. hakkında hayırlısı olsun canım :)

çok teşekkür ederim. ayrılmayı hiç istemem ama böyle süreceğini bildiğim için kaçınılmaz son sanırım.
yada çok fazla şey bekliyorum, bencilim.
bilmiyorum.

bide psikolog olcaksin:)tehsisi koymussun iste sevgilin iskolik:)bu durumda sen degilde karsinda bi bayan olsaydi esim bole bol deseydi vs vs sen ne derdin hastana:)bide ole dusun

hastama söyleyebilcek çok sözüm var ama mum dibine ışık vermezmiş :))
psikolog olarak yüzyüze konuşup çözüm üretmeyi önerirdim ama benim adam ne yazık ki değişmez.
beni çok üzüyor işyerini yakıp bilgisayarını kafasında parçalamak istiyorum ama sabır sabırr

hahaa bilgisayarini kiskanacak kdr mi kafayi yedin sen deli kiz anliyorum cnm ben seni...kadinlarla erkekler cok zit yaratiklariz...biz ilgi isteriz durmadan veren olmaz:) erkekler ise ilgiden kacar

ne yani 11 kdr calismasi sart mi?

evet şart. öyle elini kolunu sallaya sallaya çıkamazlar. çıksa bile telefonu sürekli çalar müdahale etmeleri vs. istenir. yazılım işi adam sürekli pc ekranında rakamlara yazılara bakıyor. küçücük bir noktalama işaretinin sebep olduğu sorunu yüzlerce sayfa kodun arasından okumaya çalışıyor. o projenin x günde bitmesi lazımdır o yüzden onu tamamlamaya çalışıyordur. o kadar sıkıcı olabilecek ve stresli işte kimse keyfi için çalışmaz, o işi yaptığı için zevkinden uçmuyordur.

Son düzenleme:

demek oluyorki bi yerlere gelebilmesi icin cok calismasi lazim...bide onun penceresinden bakarsan cnm bencede keyfinden yapmiordur ama sonucta o bolumu bitirmis ve is bulmus o kdr issiz varki bence elindeki firsati iyi degerlendiriyor...ileride daha bi oturdu mu isi belki daha farkli olcak hersey?sana ve kuracaginiz aileye daha ck zmn ayirir...

hahaa bilgisayarini kiskanacak kdr mi kafayi yedin sen deli kiz anliyorum cnm ben seni...kadinlarla erkekler cok zit yaratiklariz...biz ilgi isteriz durmadan veren olmaz:) erkekler ise ilgiden kacar

aynen öyle. evet bilgisayarını kıskancak duruma geldim.

evet o çalan telefonlar zaten ayrı bir sinir olma sebebi. yanılmıyorsun, haklısın ama benim erkek arkadaşım yaptığı işten anlamsızca müthiş zevk alıyor ve proje üstüne proje istiyor

attığım çok sert bi mail vardı, simdi sizin yazdıklarınızdan sonra o okumadan girdim mailine sildim.
bu kk çok faydalı bi yer

yuzde yuz katiliyorum:)

malesef okumuş, okunmadı olarak işaretlemiş ve cevap yazmış,

Cevap versem nolcak.
Biktim bunlari tartismaktan.
Nasil istiyosan oyle olsun.

ben de,

sözlerimi tutamıyorum ama tutmaya çalışıcam, seni kırmıcam üzmicem demiyorsunda bıktım bunları tartışmaktan diyorsun.
pes!!
ben sana bunları anlatmaktan bıktım asıl.
hem suçlu hem güçlüsün bunu bil.
bi özür bile dilemiyorsun!
doğru yoldasın, aferin.

yazdım.

:)) ilk işiyse tecrübe kazanması lazım ondandır. tecrübe=para. merak etme bir yerden sonra çok çalışma hevesi olsa bile kafası kaldırmayacak. birazcık daha sabır canım

tuh ya :)) ama bisey soyleyim mi cok sekersiniz:)

loremcim sende mi mühendissin?

ben yarı mühendisim diyelim :)) ama yazılım firmasında mühendislerle beraber çalışıyorum. biz vakit bulup 5 dk muhabbet bile edemiyoruz aynı ortamda. bişi soracak oluyorum bakıyorum işiyle ilgileniyorlarsa susuyorum. arada kontrol edip ona göre soruyorum. ben de en az senin kadar bir ilişki yaşıyorum sayılır 6 tane yazılım mühendisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…