- Konu Sahibi SalakSacma
Bence seviyorsun ve heran yanımda olsun istiyorsun.no da istiyordur arada derede kaldığından aşağıda bekle beni diyor.
O teklif de etse sen senin ailen akrabaların var sadece ben yokum hayatında onların da gönlünü almalısın diyebilmeliydin
Kafası doludur onun şimdi ve askere giden adamla tartışılmaz kusulmez bizim geleneğimizde
Keşke bu kadar ağır konusmasaydın . Saygi sınırını ne sen aş ne de karşındakinin aşmasına fırsat ver
Ozurdileyebilirsin
O teklif de etse sen senin ailen akrabaların var sadece ben yokum hayatında onların da gönlünü almalısın diyebilmeliydin
Kafası doludur onun şimdi ve askere giden adamla tartışılmaz kusulmez bizim geleneğimizde
Keşke bu kadar ağır konusmasaydın . Saygi sınırını ne sen aş ne de karşındakinin aşmasına fırsat ver
Ozurdileyebilirsin
İkincisi teyzesi gelmiş hani askere gidecek ya görmeye hemen kalkarsa anormal olur yoldan onu görmeye 10 dakika için mi geldiler? Yahu bir saat yeter demişsiniz öncesinde bir saat takılmışsınız misafir gelmiş gitmiş neyin tasası bu? Üstüne saçma sapan ergen ergen laflar söylüyorsunuz. Neymiş benim ailem misafiri abime göre ağırlardı bu ne ya sizden izin mi alacaklar? Ne sıfatla? Dur evime oğlumu görmek isteyen teyzesi için oğlumun sevgilisi için arayıp icazet alayım? Komik. Biri benim aileme anneme bu tarz sözler söylese bu kapı buda sapı der yol veririm