- 24 Eylül 2013
- 9.838
- 32.206
- 748
- Konu Sahibi StarryNightzzz
-
Yazdığınız cevaplar da konu da safa yatma yöntemiyle yapıldığı için hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz ne hikmetseNe alaka ben bu sitede üye bile değildim.
Dövmüyor 5 yıldır şiddet uygulamıyor. 6 sene oldu o olay gerçekleşeliÜzüldüğünü döverek belli ediyor yani. Hmm ne güzel.
çok doğru, düzelmezler.en ufak bir kriz anında geriye dönüş başlar.bizzat yakınım aileden birinden biliyorumDüzelmez onlar. Benim eski eş kişisi gibi rol yaparlar. İnsanları kandırıp sonra aynı eve girince hayatı 3-5 ayda zindan ederler.
Kazanmanın yolu cumhurbaşkanı olsam çözerim :)))) İlla evlenip çocuk yapmak zorunda değiller ülkesine daha yararlı olabileceği alanlar yaratmak gerek. Mesela öfke problemi mi var. Ver eline çapa, kazma, kürek, arazi, tohum eksin diksin. Faydası olsun. Çok ütopik olmakla beraber olsa iyi olur ya toplum düzelir en azından.
Vicdanlı iyi kalpli bir insan olsa bile mi? 19 20 yaşlarında iken insan hata yapamaz mı ama gerçekten çok pişman olup iyileşmek isteuemez miçok doğru, düzelmezler.en ufak bir kriz anında geriye dönüş başlar.bizzat yakınım aileden birinden biliyorum
O 5 yıldır vurmayıp sesini yükseltmeyişi ilaçların onu mal yapmasındandır.Lütfen sonuna kadar okuyun. Ben 25 yaşındayım, sevgilim benden bir yaş büyük. 6 yıllık bir ilişkimiz var. İlişkimizin ilk aylarında yani bundan yaklaşık 6 yıl kadar önce sevgilim beni dövdü. Bu olaydan sonra bir ay hiç konuşmadık. Erkek arkadaşım çok pişman olduğunu ama kendini kontrol edemediğini söyledi. Ben de onu affettim. Kısa bir süre sonra sevgilim psikolojik tedavi görmeye başladı. Hem ilaç kullanıyor hem de psikologa gidiyor. Ve tedavi olmaya başladıktan sonra çok değişti. 5 yıldır bana değil vurmak sesini bile yükseltmiyor. Hiç kavga etmiyoruz. Tartışsak bile çok sakin ve kibar bir şekilde fikirlerini söylüyor. Yakında nişanlanacağız ama bizim geçmişimizi bilen yakın dostlarım bana "o adama sakın güvenme, ayrıl, evlenirseniz seni yine döver" diyorlar. Ama gerçekten o kötü birisi değil. Sadece psikolojik problemleri vardı ve şu an halen terapiye gidiyor. Asla şiddet yanlısı bir insan değil. Fakat çok yakın bir dostum eğer ondan ayrılmazsam sevgilimin beni dövme olayını anneme anlatacağını söylüyor. Annem hiçbir şey bilmiyor eğer duyarsa çok üzülür.
Ne alaka ben bu sitede üye bile değildim.
Canım benim, bırak da 5 yılın sonunda iki haftaya düşürsünler. Sen bunu hiç sorgulamadın mı? Hadi 1,5-2 yıl ama 5 yıl boyunca bu kadar sıkı bi tedavi? Bunu bi sorgula lütfen kör olma bütün geleceğini mahvedebilirsin yanlış bir karar ileBu sene 2 haftada bire düşürdü seansları doktor
vicdanla ya da iyi kalplilikle bunun bi alakası yok ne yazık ki ,ya da gerçekten çok pişman olmaya da bakmıyor.sorsan her katil pişman ama giden geri gelir mi?önemli olan o pişmanlığı yaşatacak kadar büyük şeyin olmaması. bahsettiğim o senelerce ilaç tedavisi+ terapi alan aile üyesinin iyiki bebeği evde yoktu o an o kadar söylüyorum.bunun tedavi gördüm tamam iyileştim artık normalimi yok, kriz anında samanın parlaması gibi tetikleniyorlar ve hooop en başa dönüyor o an.sen bugün ilaçla vs aa çok iyiyizi görüyosun ama aç bu bir derdim var'ı oku, ne sakin normal insanlar sinir krizleri geçiriyor psikolojileri bozuluyo, en basit kriz çocuğun doğumuyla gelecek olan düzensizlikler mesela , nasıl yaklaştığını anlamadığın o tehlike, bu çocun niye zırıl zırıl ağlıyo diye cinnet geçirince napıcaksın? Ya da kavga anında bu bahaneyle vurucak sana yine , bu derecede psikolojik sorunu olmayan hatta sakin yapılı adamlardan "dayak yemiş" kaç kadın var burda aç oku konuları. Tedavim bitti gitmiycem artık iyiyim diye gitmeyecek de, aksatacak iyi hissettiğini zannedecek, normal bi terapi falan da değil onunki.Sana Şu an her şey güllük gülistan, aman annem öğrenmesin (çünkü annen seni ateşe atmak isteyecek son kişi) ben de hemen evleniyim modundasın ama kötü olasılıkları düşünmek zorundasın.Biz senin kötülüğüne uyarmıyoruz bize ne? hayat senin hayatın bize bir şey olmayacak ki.uyarıları dikkate al, her şeyi düşün , annenle muhakkak paylaş asla ve kesinlikle saklama bak çok büyük hatan olur saklamak.hayat her zaman sevgililikteki gibi güllük gülistanlık falan değil.ne olduğunu anlamadan tepe taklak olursun.dikkatli olVicdanlı iyi kalpli bir insan olsa bile mi? 19 20 yaşlarında iken insan hata yapamaz mı ama gerçekten çok pişman olup iyileşmek isteuemez mi
Sen ona çantada keklik olduğunu, ondan başka bir seçeneğin olmadığını, artık ölsen bırakmayacağını hissettir; sonra yine gel buraya.Ben sevgilimin beni döveceğini düşünmüyorum
Kaç sene geçmiş affetmissiniz zaten,Çünkü çok pişman oldu ve ben ona aşıktım
Siz bilirsiniz.Sevgilinizi taniyan sizsiniz.Ama size şunu söyleyeyim esimle 2 yila yakın ayril barış flörtumuz oldu adam babasından dolayı şiddete karşı Karısına el kaldıran acizdir diyen hatta bana bir kere salak bile demeyen adamdi.Cok hararetli tartışmamızda ağzından küfürde duydum bana el de kaldırıldı.Siz düşünün artik bekarken yapan adam evliyken rahatlarsa nasılsa benimle artik diye tekrar yapabilirLütfen sonuna kadar okuyun. Ben 25 yaşındayım, sevgilim benden bir yaş büyük. 6 yıllık bir ilişkimiz var. İlişkimizin ilk aylarında yani bundan yaklaşık 6 yıl kadar önce sevgilim beni dövdü. Bu olaydan sonra bir ay hiç konuşmadık. Erkek arkadaşım çok pişman olduğunu ama kendini kontrol edemediğini söyledi. Ben de onu affettim. Kısa bir süre sonra sevgilim psikolojik tedavi görmeye başladı. Hem ilaç kullanıyor hem de psikologa gidiyor. Ve tedavi olmaya başladıktan sonra çok değişti. 5 yıldır bana değil vurmak sesini bile yükseltmiyor. Hiç kavga etmiyoruz. Tartışsak bile çok sakin ve kibar bir şekilde fikirlerini söylüyor. Yakında nişanlanacağız ama bizim geçmişimizi bilen yakın dostlarım bana "o adama sakın güvenme, ayrıl, evlenirseniz seni yine döver" diyorlar. Ama gerçekten o kötü birisi değil. Sadece psikolojik problemleri vardı ve şu an halen terapiye gidiyor. Asla şiddet yanlısı bir insan değil. Fakat çok yakın bir dostum eğer ondan ayrılmazsam sevgilimin beni dövme olayını anneme anlatacağını söylüyor. Annem hiçbir şey bilmiyor eğer duyarsa çok üzülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?