- 24 Ekim 2019
- 7.903
- 47.849
- 548
- Konu Sahibi StarryNightzzz
-
Abartmıyor musun? Gerçekten pişman olmuştu.
Özel hayata karışmak yardım ermek mi oluyor yani? Üstelik sevgilim hakkında kötü konuşuyorlar
Kocamın biraz da olsa hakki varken, o bile yapmıyorken gibi olmuşPeki neden hala tedavi görüyor?
6 yıldır düzelmedi mi?
Ben olsam sürdürmezdim bunca zaman, sevgilim kim de beni dövecek?
Kocam dövemezken.
Dövmenin yanlış olduğunu ben de biliyorum ama bana söz verdi yapmayavağına dairTabiki ayrılmayın sakın bu pislik rezil arkadaşlarınız sizi çatır çatır kıskanıyor adam su an dövmüyormuş e daha ne olsun ki yarın birgün döverse de hakkıdır yani sonuçta erkek hem sizde seviyorsunuz zaten olur öyle dövmek falan sorun değil ( ! )
Yok ilacı azalttı zaten doktor ama psikologa gidiyor halaBu arada evliliğiniz adam sizi dövmesin diye ilaçlar üzerine kurulacaksa O evlilikten de hayır gelmez haberiniz olsun,rahatsızlığının arkasına Sığınmasına da izin vermeyin
Anneme anlatmalı mıyım geçmişi yani?
Boşanma diye bir şey var ya hani.5 yıl geçmiş aradan. Bir iki yıl flört döneminde vs dovmeyip evlenince dovenlerden ne haber ? ( Tabi ki şiddet yanlısı değiliz )
Çok ağır bir ilaç içmiyor şu anda sadece takıntıları için. Ama psikologa gidiyorBiz genelde evli olup çocukları olan ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlara diyoruz ki bacım eşin bir psikologa görünsün. Öfke problemi var. Çünkü orda büyümeye çalışan toplumun bir ferdi olacak çocuklarda var. Böyle ortamda büyümesinler. Ekonomik özgürlüğü olanlarada direk boşan ne çekicen diyoruz.
Sizede diyeceğimiz şu. Bile bile yürüyorsunuz inşallah sonunda pişman olmazsınız. Ama görünen köyde klavuz istemiyor. Hayatınız ilaçlarla iyi ilaçsız kötü olacak. Bir an ilacı bıraktığında yine bir kıskançlık nöbetiyle size zarar vermeyeceğinin garantisi yok.
Ha zaten sağlıklı kocanında yok ben kaderime razıyım diyorsanız. Çocuklarınıza bırakacağı genetik mirasıda düşünün.
Bana destek olurlar ama ayrılmadığım için kızarlarŞimdi anlatırsanız, ileride şiddet yaşadığınızda lafını ederler mi? Desteklerini çekerler mi?
Çok ağır bir ilaç içmiyor şu anda sadece takıntıları için. Ama psikologa gidiyor
Zaten söylemek zorunda kalacağım galibasiddet meyili olan insanlara tedavi ol diyoruz,
adam uzerine duseni yapmis ve terapiye de devam ediyorsa bence gayet guzel bir adim ve basari hikayesi.
Ama annenizden saklamayin bu durumu, siz kendiniz soyleyin.
Bilmesi daha iyidir .
Bana destek olurlar ama ayrılmadığım için kızarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?