- Konu Sahibi StarryNightzzz
-
İdama ne dersiniz 19 yaşında bir ergenken böyle birşey yapmış sonra yanlışını kabul etmiş ve tedavi olmuş bir genç adam 6 senedirde şiddete eğilim göstermemiş ilaç tedavisi de bitmek üzereymiş ne yapmalı bu çocuk içinBiz genelde evli olup çocukları olan ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlara diyoruz ki bacım eşin bir psikologa görünsün. Öfke problemi var. Çünkü orda büyümeye çalışan toplumun bir ferdi olacak çocuklarda var. Böyle ortamda büyümesinler. Ekonomik özgürlüğü olanlarada direk boşan ne çekicen diyoruz.
Sizede diyeceğimiz şu. Bile bile yürüyorsunuz inşallah sonunda pişman olmazsınız. Ama görünen köyde klavuz istemiyor. Hayatınız ilaçlarla iyi ilaçsız kötü olacak. Bir an ilacı bıraktığında yine bir kıskançlık nöbetiyle size zarar vermeyeceğinin garantisi yok.
Ha zaten sağlıklı kocanında yok ben kaderime razıyım diyorsanız. Çocuklarınıza bırakacağı genetik mirasıda düşünün.
Hadi ordan ! Benim Kemal'im yapmaz öyle şey ! De Kemal'ine sahip çıkLütfen sonuna kadar okuyun. Ben 25 yaşındayım, sevgilim benden bir yaş büyük. 6 yıllık bir ilişkimiz var. İlişkimizin ilk aylarında yani bundan yaklaşık 6 yıl kadar önce sevgilim beni dövdü. Bu olaydan sonra bir ay hiç konuşmadık. Erkek arkadaşım çok pişman olduğunu ama kendini kontrol edemediğini söyledi. Ben de onu affettim. Kısa bir süre sonra sevgilim psikolojik tedavi görmeye başladı. Hem ilaç kullanıyor hem de psikologa gidiyor. Ve tedavi olmaya başladıktan sonra çok değişti. 5 yıldır bana değil vurmak sesini bile yükseltmiyor. Hiç kavga etmiyoruz. Tartışsak bile çok sakin ve kibar bir şekilde fikirlerini söylüyor. Yakında nişanlanacağız ama bizim geçmişimizi bilen yakın dostlarım bana "o adama sakın güvenme, ayrıl, evlenirseniz seni yine döver" diyorlar. Ama gerçekten o kötü birisi değil. Sadece psikolojik problemleri vardı ve şu an halen terapiye gidiyor. Asla şiddet yanlısı bir insan değil. Fakat çok yakın bir dostum eğer ondan ayrılmazsam sevgilimin beni dövme olayını anneme anlatacağını söylüyor. Annem hiçbir şey bilmiyor eğer duyarsa çok üzülür.
evlen bence koca kaçar mı bu devirde kız ne güzel çocuk da yaparsınız boks takımı gibi maşallah allah ayırmasınLütfen sonuna kadar okuyun. Ben 25 yaşındayım, sevgilim benden bir yaş büyük. 6 yıllık bir ilişkimiz var. İlişkimizin ilk aylarında yani bundan yaklaşık 6 yıl kadar önce sevgilim beni dövdü. Bu olaydan sonra bir ay hiç konuşmadık. Erkek arkadaşım çok pişman olduğunu ama kendini kontrol edemediğini söyledi. Ben de onu affettim. Kısa bir süre sonra sevgilim psikolojik tedavi görmeye başladı. Hem ilaç kullanıyor hem de psikologa gidiyor. Ve tedavi olmaya başladıktan sonra çok değişti. 5 yıldır bana değil vurmak sesini bile yükseltmiyor. Hiç kavga etmiyoruz. Tartışsak bile çok sakin ve kibar bir şekilde fikirlerini söylüyor. Yakında nişanlanacağız ama bizim geçmişimizi bilen yakın dostlarım bana "o adama sakın güvenme, ayrıl, evlenirseniz seni yine döver" diyorlar. Ama gerçekten o kötü birisi değil. Sadece psikolojik problemleri vardı ve şu an halen terapiye gidiyor. Asla şiddet yanlısı bir insan değil. Fakat çok yakın bir dostum eğer ondan ayrılmazsam sevgilimin beni dövme olayını anneme anlatacağını söylüyor. Annem hiçbir şey bilmiyor eğer duyarsa çok üzülür.
Ben sevgilimin beni döveceğini düşünmüyorum
Aslında öfke sorunu yok direkt ama OKB teşhisi koydular ve sosyal ilişkilerinde sorun vardı kendini ifade etmek yerine öfkeleniyordu
İdama ne dersiniz 19 yaşında bir ergenken böyle birşey yapmış sonra yanlışını kabul etmiş ve tedavi olmuş bir genç adam 6 senedirde şiddete eğilim göstermemiş ilaç tedavisi de bitmek üzereymiş ne yapmalı bu çocuk için
Ne bilim ya kusura bakma üzülmeni istemem ama düzeldi diyor ya kız bi de çok eskiden olmuş çok küçük yaşta ne olacak o gençler peki hoc mi yolu yok kazanmaninDaha güzel fikirlerim var ama hazır değil bizim kültür bunun için. Yapan tekrar yapar diye zibilyon tane konu var burda.
Ama şiddet görmemiş biriyseniz anlamanızıda bekleyemeyiz. Yani hadi güzel doktora gitti iyileşti olmuyor o öyle.
Allah inşallah yaşatmasında zor o kadarını tecrübe ederek yazdım ben o satırları.
Ne bilim ya kusura bakma üzülmeni istemem ama düzeldi diyor ya kız bi de çok eskiden olmuş çok küçük yaşta ne olacak o gençler peki hoc mi yolu yok kazanmanin
5 yıldır??? Yani psikolog değilim ama bu kadar uzun yıllara yayılan hemde her haftalık seanslar çok ağır bi durum olmalı. Bizde böyle durumlarda direkt derler yatılı tedavi olsun diye. 5 yıl ne demekNormalde her hafta psikologa gidiyordu artık 2 haftada bir gidiyor. Doktor ilacı da azaltmaya başladı
Aradığım yorum :) gerçekten sadece sevgili, eş yada çocuğa gücü yetiyor pisliklerin. Git şöyle iri kıyım bir adama sataş bakalım gerçekten psikolojik sorunun var mı yokmu anlarız. Birde böyle cibiliyetsizleri alıp koca etmezler mi?Bir de bu psikolojisi bozuklar bir tek sevgililerini eşlerini dövüyorlar.
Patronuna yumruk atan annesine küfreden yok.
Bir de siz Mazhar Osman mısınız psikolojileri bozukları tedavi etmeye çalışıyorsunuz
Gitsin adama akıllı tedavi olup sevgili yapsın o zaman
Ben sizin arkanızdayım. Ayrıl diyen arkadaşlarınızı engelleyin. Annenizi de hayatınızdan çıkarın. Üzülmesin hiç ve koşa koşa o haşin ve sert erkekle evlenin. Ben eminim psikolojik sorunlarını sizi döverek yenecek. Siz onun antidepresanı Olun. Ne zaman sorun yaşarsa sizi dövsün.Lütfen sonuna kadar okuyun. Ben 25 yaşındayım, sevgilim benden bir yaş büyük. 6 yıllık bir ilişkimiz var. İlişkimizin ilk aylarında yani bundan yaklaşık 6 yıl kadar önce sevgilim beni dövdü. Bu olaydan sonra bir ay hiç konuşmadık. Erkek arkadaşım çok pişman olduğunu ama kendini kontrol edemediğini söyledi. Ben de onu affettim. Kısa bir süre sonra sevgilim psikolojik tedavi görmeye başladı. Hem ilaç kullanıyor hem de psikologa gidiyor. Ve tedavi olmaya başladıktan sonra çok değişti. 5 yıldır bana değil vurmak sesini bile yükseltmiyor. Hiç kavga etmiyoruz. Tartışsak bile çok sakin ve kibar bir şekilde fikirlerini söylüyor. Yakında nişanlanacağız ama bizim geçmişimizi bilen yakın dostlarım bana "o adama sakın güvenme, ayrıl, evlenirseniz seni yine döver" diyorlar. Ama gerçekten o kötü birisi değil. Sadece psikolojik problemleri vardı ve şu an halen terapiye gidiyor. Asla şiddet yanlısı bir insan değil. Fakat çok yakın bir dostum eğer ondan ayrılmazsam sevgilimin beni dövme olayını anneme anlatacağını söylüyor. Annem hiçbir şey bilmiyor eğer duyarsa çok üzülür.
Gerçekten sert erkek falan değil. Son 4 5 yıldır doğru düzgün kavga bile etmedik hiç. Sinirlendiğinde derdini anlatıyor en fazla üzüldüğünü belli ediyor o kadarBen sizin arkanızdayım. Ayrıl diyen arkadaşlarınızı engelleyin. Annenizi de hayatınızdan çıkarın. Üzülmesin hiç ve koşa koşa o haşin ve sert erkekle evlenin. Ben eminim psikolojik sorunlarını sizi döverek yenecek. Siz onun antidepresanı Olun. Ne zaman sorun yaşarsa sizi dövsün.
Ben yeni üyeyim2 gündür hep benzer konular ne garip
Ne alaka ben bu sitede üye bile değildim.Hiç okumadım bile dikkat edin birkaç gündür yeni üyeler sürekli dayak yemekle ilgili konu açıyor.Büyük ihtimalle aynı kişi ve canı sıkıldı.Hep de dayak yiyor ama seviyor ayrılmak istemiyor,çevresi uyarıyor.Azcık orijinal senaryo lütfen
Üzüldüğünü döverek belli ediyor yani. Hmm ne güzel.Gerçekten sert erkek falan değil. Son 4 5 yıldır doğru düzgün kavga bile etmedik hiç. Sinirlendiğinde derdini anlatıyor en fazla üzüldüğünü belli ediyor o kadar
Bu sene 2 haftada bire düşürdü seansları doktor5 yıldır??? Yani psikolog değilim ama bu kadar uzun yıllara yayılan hemde her haftalık seanslar çok ağır bi durum olmalı. Bizde böyle durumlarda direkt derler yatılı tedavi olsun diye. 5 yıl ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?