Sevgilim beni dövdüğü için arkadaşlarım ayrılmamı söylüyor, ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İdama ne dersiniz 19 yaşında bir ergenken böyle birşey yapmış sonra yanlışını kabul etmiş ve tedavi olmuş bir genç adam 6 senedirde şiddete eğilim göstermemiş ilaç tedavisi de bitmek üzereymiş ne yapmalı bu çocuk için

Ne bicim arkadas bunlar cık cıkkk cıkkkk. Iliskini kiskaniyor galiba. Dayakçi koca her zaman bulunmaz diyeceğim de dilim varmiyor.
Sen ayrilmazsin onca yil icine atip buna sevgilim dediğine göre. Kendimizi yormayalim.
Ben arkadasinin yerinde olsam hic karismam seninle mi ugrasacagim der iletisimi keserim.

Hadi ordan ! Benim Kemal'im yapmaz öyle şey ! De Kemal'ine sahip çık

evlen bence koca kaçar mı bu devirde kız ne güzel çocuk da yaparsınız boks takımı gibi maşallah allah ayırmasın

Ben sevgilimin beni döveceğini düşünmüyorum

E dövmüş ama kendinizi neden kandırıyorsunuz ?
Aslında öfke sorunu yok direkt ama OKB teşhisi koydular ve sosyal ilişkilerinde sorun vardı kendini ifade etmek yerine öfkeleniyordu

Okb vende de var hayatımda hiçbir kimseye şiddet uygulamadım öfke problemim var çabuk parlar çabuk sönerim , belli şeylere takıntılıyım onların olması gerek falan yani hiç bunun arkasına sığınıp kendini saklamasın sevgilin şiddet yanlısı bir daha yapan yine yapar

Daha güzel fikirlerim var ama hazır değil bizim kültür bunun için. Yapan tekrar yapar diye zibilyon tane konu var burda.

Ama şiddet görmemiş biriyseniz anlamanızıda bekleyemeyiz. Yani hadi güzel doktora gitti iyileşti olmuyor o öyle.
Allah inşallah yaşatmasında zor o kadarını tecrübe ederek yazdım ben o satırları.

Ne bilim ya kusura bakma üzülmeni istemem ama düzeldi diyor ya kız bi de çok eskiden olmuş çok küçük yaşta ne olacak o gençler peki hoc mi yolu yok kazanmanin

Ne bilim ya kusura bakma üzülmeni istemem ama düzeldi diyor ya kız bi de çok eskiden olmuş çok küçük yaşta ne olacak o gençler peki hoc mi yolu yok kazanmanin

Düzelmez onlar. Benim eski eş kişisi gibi rol yaparlar. İnsanları kandırıp sonra aynı eve girince hayatı 3-5 ayda zindan ederler.
Kazanmanın yolu cumhurbaşkanı olsam çözerim :)))) İlla evlenip çocuk yapmak zorunda değiller ülkesine daha yararlı olabileceği alanlar yaratmak gerek. Mesela öfke problemi mi var. Ver eline çapa, kazma, kürek, arazi, tohum eksin diksin. Faydası olsun. Çok ütopik olmakla beraber olsa iyi olur ya toplum düzelir en azından.

Normalde her hafta psikologa gidiyordu artık 2 haftada bir gidiyor. Doktor ilacı da azaltmaya başladı
5 yıldır??? Yani psikolog değilim ama bu kadar uzun yıllara yayılan hemde her haftalık seanslar çok ağır bi durum olmalı. Bizde böyle durumlarda direkt derler yatılı tedavi olsun diye. 5 yıl ne demek

Aradığım yorum :) gerçekten sadece sevgili, eş yada çocuğa gücü yetiyor pisliklerin. Git şöyle iri kıyım bir adama sataş bakalım gerçekten psikolojik sorunun var mı yokmu anlarız. Birde böyle cibiliyetsizleri alıp koca etmezler mi?

Hiç okumadım bile dikkat edin birkaç gündür yeni üyeler sürekli dayak yemekle ilgili konu açıyor.Büyük ihtimalle aynı kişi ve canı sıkıldı.Hep de dayak yiyor ama seviyor ayrılmak istemiyor,çevresi uyarıyor.Azcık orijinal senaryo lütfen

Ben sizin arkanızdayım. Ayrıl diyen arkadaşlarınızı engelleyin. Annenizi de hayatınızdan çıkarın. Üzülmesin hiç ve koşa koşa o haşin ve sert erkekle evlenin. Ben eminim psikolojik sorunlarını sizi döverek yenecek. Siz onun antidepresanı Olun. Ne zaman sorun yaşarsa sizi dövsün.

Gerçekten sert erkek falan değil. Son 4 5 yıldır doğru düzgün kavga bile etmedik hiç. Sinirlendiğinde derdini anlatıyor en fazla üzüldüğünü belli ediyor o kadar

Ne alaka ben bu sitede üye bile değildim.

5 yıldır??? Yani psikolog değilim ama bu kadar uzun yıllara yayılan hemde her haftalık seanslar çok ağır bi durum olmalı. Bizde böyle durumlarda direkt derler yatılı tedavi olsun diye. 5 yıl ne demek
Bu sene 2 haftada bire düşürdü seansları doktor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…