Gerçekten sevseydiniz araya başkaları girmezdi,bence sevginiz gerçek değil hoşlantı tarzı birşey.Sevgilin sen yokken başkasıyla yazışıp görüşebiliyorsa ona diyecek birşey bulamıyorum zamanın aşkları ne halde şaşıyorum...Bence cevabı düşünerek bulabilirsin.
karar sizin.anlatımlarınızdan ikinizde suçlu ve haketmediğiniz şekilde tavırlarla karşılaşmışsınız.sevgilinizin durumunuzu bilip bilmemesi önemli değil,sizin kendi hatanızı bilmenizde yeterli.bence ikinizde hatalarınızın farkında iseniz yeni baştan birbirinize merhaba diyin..
Ne edersen onu bulursun,sen onu aldatmaya yeltenmişsin zamanında karşılığında da onun aldatmaya meyli karşılığını almışsın.Sevgilin daha masum kalıyor bu işte
sizce o sizi affetmelimi?
siz sevgilinizle beraberken liseden bir arkadaşınızla buluşmuşsunuz ve ondan hoşlandığınızı hissetmişsiniz.. bir kaç gün sonra da ayrılmışsınız asıl olan sevgilinizden...
sevgiliniz ise siz ayrıyken bir kızla konuşmuş, internetten ve kalkıp gitmiş... kızla ilişkisi bittikten bir kaç gün sonra da sizle barışmış...
bu durumda aldatan siz olmuyor musunuz?
siz beraberliğiniz içersin de yapıyorsunuz, erkek arkadaşınızsa ayrılığınız da yapıyor...
kusura bakmayın ama sizin ki daha ağır...
nasılsa haberi yok diye de üste çıkıp böyle bir olaydan dolayı ilişkiyi bitirmek sen beni aldattın demek resmen gösteriş oluyor...
bana kalırsa çok yanlışlar var bu ilişkide ama daha da çok sizin görüşlerinizde..
ben zaten yaptığım şeyin fazlasıyla farkındayım onun yaptığından ağır olduğununda farkındayım ama o da tekirdağa kadar gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?