Sevgilim beni internetten tanıştığı bir kızla aldattı!

evet barışacağımız belliyken bunu yapması ve oraya kadar gitmesi kafama çok takılıyor.gitmese sadece konuşmuş olsa yine tamam derdim.açıklaması da hiç bişey hissetmiyordum sadece o an gittim ama sonra çok pişman oldum akşam da mesajlaştık biraz sonra beni aramamasını söyledim dedi.ayrıca ben kızı aradım öğrendiğimde.ben X in kız arkadaşıyım mesajlarınızı ördüm dedim.kız benle çok saçma sapan konuştu.aranızda ne geçti dedim arkadaşlıktan başka bişey geçmedide sen kimsin ki bana hesap soruyosun dedi bende kapattım

Kimse direkt böyle bir cevap yazmazdım ama siz direkt ayrılın..Çok ciddiyim bitirin bu ilişkiyi..
Mazallah devam eder evlenirseniz vayy ki ne vayy tam bir dallas!!

Valla arkadasım cok garipsedim bu durumu acıkcası..
seviyorum ama baskasındada hoşlanıyorum..??
Oda seviyor ama bambaska bi sitede sizden habersiz üyelik acıp bi kızla konusuyor fırsattan istifade bide gidip bulusuyor yolda pişman oluyor..kızla bide dalgadanda olsa mesajlasıyo sn bunu ögrenince pişman oluyo yok isteyerk degl yok sevmedim yok bilmem ne bilmem ne
Kusura bakmada sizin ilişknizdeki bu girdi cıktılardan sonra bi cacık olmaz arkadsım.En güzeli ne sen affet nede o bida gelsin..Cünkü bi ilişkide saygı ve sevgi olmalı.Sizde 2sinide göremedim üzgünüm.Belki haddimi aşıyorum ama gerçek sevgide bunlar yok
Gerçek sevenin agzından ayrılık kelimesi cıkmaz onca kavga etmisimdir bikere bitsin dememisimdir insanda kaybetme duygusu olur.zaten barıscagımızı biliyorum diyosun bu ne laçka bi ilişki.
Yaşın kaç bilmiyorum ama gerçek sevgi bu degil.

seven bir kadın başka birinden hoşlanamaz!
Asıl aldatmayı siz yapıyorsunuz erkek arkadaşınız değil!
Neyse ayrılmışsınız madem birdaha barışmayın yazık oğlana...

iliskinin temeli hic saglam degil. gonuller heran bi baskasina kayacak kadar hissiz ve bos. Er yada gec ayrilacaksiniz. 9 ayda bu hale geldiyseniz bu isin sonu yok.

al birini vur ötekine...
uyumlu bi çiftsiniz bence affet...
takılmaya devam edin...

Başlığı okuyunca bende ciddi bir durum var zannettim.

Önce sen onu aldatmışsın, sonrada o seni...

Sonuç: İkinizde birbirinizi sevmiyorsunuz, hiiiç kafa yormaya gerek yok!

Sizin yaptığınızla onun yaptığı arasında hicbir fark göremedim ben.

Sen ona bir değil bir çok hata yapmışsın
ikinizin de boşa vakit harcamanıza gerek yok bence
bitirin gitsin

sen ona belki de kıskandırmak için,böyle herşeyi anlatırsan
adam da gider başkalarına takılır,sen de göresin diye msjları silmez hatta belki de bilerek anlatır.....

Konu başlığı ben sevgilimi aldatıcakken o beni aldattı gibi bir şey olmalı bence..

Öncelikle içinizin rahat etmesi için belirteyim bu aşk değil sıradan bir ilişki. Yani biter gider.. Azcık üzülür gibi olursunuz sonra karşınıza biri çıkar onunla çıkarsınız.

çok çocukca bi konu..sen biraz ayran gönüllüsün sanırım sevgilin sana yetmiyor..sürekli yeni heyecanlar peşindesin ..sevgilin senin yaptığının onda birini yaptı seninde yaptığın için mazur görmen lazım..bu çocuk sana ii katlanmış valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…