Sevgilim beni internetten tanıştığı bir kızla aldattı!

neden sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyorsun? karşılıklı aldatma var sen de aldatmışsın o da aldatmış. o tatildeki çocuğunda sana mesaj atmasını sen istemişsin resmen. ilişkisine zarar gelmesini istemeyen bir kız bu kadar rahat davranıp herkese şeytan tüyü dağıtmaz. sevgilin senin yaptıklarını bilse, bir şans versem tekrar yapacak dese? saygı olmayan bir ilişkide sevgi boştur. bundan sonraki ilişkinde mutluluğu yakalarsın umarım..

sütten çıkmış ak kaşık gibi mi konuşuyorum? sürekli pişmanlığımı dile getiriyorum.ayrıca o çocuğun mesaj atması için yapmamıştım.zaten o çok görüşmek isteyincede o sırada ayrı olduğumuz halde sevgilimin onunla konuşmamdan rahatsız olduğunu bundan sonra konuşmak istemediğimi belirttim.

Sende suçlusun o da.Araya birileri girmiş çıkmış.Artık o ilişki gibi görünen şey yürümez.

önce sen aldatmışsın ne diye sevgilinden dert yanıyosunki etme bulma dünyası işte

tamam sevgilin bilmiyor senin onu aldattığını ama " ilahi adalet " diye birşey var ki tekrar kanıtlanmış oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…