• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni kullanıp attı :'(

Arabesk gibi gelmiş olabilirim ama seviyordum ve olay olalı bir hafta oldu ayağa kalkıp yoluma elbet devam edeceğim ayrıca tecrübeli biri de değilim o an aklıma gelmedi onu demek ilkti çünkü inş bi daha da olmaz

Evet ders almış ol, bir daha birisi aynı hayvanlığı yaparsa bu lafı diyerek üste çıkabilirsin aklında olsun.

ahiret hayatı mı mahvolmuş :ukala:
yatma teklif ( bu da nasıl bir tabirse artık) ederken ahiret hayatı pek umurunda değilmiş ergen bozmasının ama..
çok komik oğlanmış bu. mesaja bak bak gül ne intiharı ayol..

İcim gerçekten rahatlamaya başladı değmediğini görüyorum sevmesem gram sızlamadı içim ama iyi ki de kurtuldum diyorum suan

Soğanlarda adı ve salak bir insan olduğu için ayrıldım de seni rezil etmeye kalkarsada sanki elinde görüntüsü var:) böyle şeylerden korkma rahmetli ninelerimizin bir sözü var havlayan kuçu kuçu isirmaz:)

Güzel söylemis, sağolun desteğiniz için kendime geliyorum yahu:)

Merhaba arkadaşlar moralim bir haftadır aşırı bozuk. İntihar etmeyi bile düşündüm ama sonra kendi kendime telkinler vererek üstünü örttüm o düşüncenin neyse uzatmadan anlatayım sizler de bana fikir verin. Şimdi benim aynı dershaneden tanıştığım bir çocuk var 20 yaşındayız ikimizde neyse baya bir tanıştıktan sonra sevgili olduk onunla fakat kendisi hep bir cinsel eğilim peşinde bana yatmayı teklif etti ben ise böyle bir şeyin uygun olamayacağını söyledim böyle kapandı konu. Sonra bir gün film izlemek üzere evine gittim beraber izliyoruz felan bu arada 6 aylık sevgilimdi. Neyse film izlerken beni öptü vs fazla yakınlık kurdu ilişki gerçekleşmese de birtakım münasebetleri bulunduk ve üstümü açmaya çalıştı zorla bende hayır şuan hazır değilim dedim sinirlenip konuyu kapattım sonra tatlıya bağlandı ve evinden güzel ayrıldım. Gecesine bana mesaj attı. İçeriği şu şekildeydi: İşte senin yüzünden cehennemlik olucam ahiret hayatım yandı ayrılmak istiyorum sakın ha yüz yüze konuşmaya çalışma herkese ne yaptığını anlatırım net tehdit yazdı sen yoluna ben yoluma dershanede de yüzüme bakma karşıma çıkma yazdı eğer arkadaşların sorarsa da sevdiği unutamadığı varmış dersin yazdı bende o an ki şok olmamla pek bir şey diyemedim tamam öyle olsun yazdım ama elim ayağım titriyordu sonrasında engelledi ama o gece kendimi öldürmeyi düşünmüştüm işte. Beni hiç sevmemiş resmen beni kullandı ve attı ben beni seviyor sandım ve ona güvendim çok çok büyük ders oldu arkadaşlar Allah kimseye şu kalp kırıklığını bu acıyı yaşatmasın kendimi kötü kadınlar gibi hissettim ve onu o kadar çok seviyordum ki. Ailemin yüzüne bakacak halim kalmadı böyle terbiyesiz bir şeyi kimseye anlatamadım içimde kalmasın istedim buraya kadar okuduysaniz da her birimiz çok kiymetliyiz bize bunu yapmalarına izin vermeyelim demek istiyorum :'(
Yasadigin kotu bir sey ama dram yapmay birakmalisin. Dunyanin sonu degil yasadigin sey. Ders alip yoluna bak ve bu insandan kurtuldugun icin sukret. Daha cok gencsin, bunu tecrube bil. Istemedigin hicbir sey yapma ve hicbir ortama girme.

İcim gerçekten rahatlamaya başladı değmediğini görüyorum sevmesem gram sızlamadı içim ama iyi ki de kurtuldum diyorum suan

sevme bu oğlanı çok çapsızmış.
birde kursta soran olursa niye ayrıldınız diye benim standartlarımda olmadığını anladım çok kalitesizmiş de. sakın onun dediğini deme. iyice saf sanmış seni birde direktif veriyor bücürük.

Yaa beni bu durumdayken güldürdünüz :)) öyle öyle cennetlikti kendisi

Kurulduğuna sevin. Herkes öyle ya da böyle yüzeysel bi şeyler yaşıyor. İntihar olabilecek en son şey bile değil. Karşındaki de daha olgunlaşamamış bi çocuk diyeceğim artık. Hayat daha iyilere her zaman gebedir. Merak etme. Unutacaksın

Sanki onu ben zorlamisim gibi cinsel bir takım münasebetlere evet şaka gibi birde bunu yazmıştı
kafayı yemiş şuursuz ben olsam birak intihari düsünmeyi k.cımla gülerdim şu mesajdan sonra
daha çok gençsin neler neler göreceksin erkeklerin bir çoğu cinsel dürtüleri icin herseyi yaparlar
sana bir örnek anlatayim
bir erkek arkadasim vardi ayrilmak istedim önce tehditler havada uçtu
bir kez evimizin önüne beni birakmisti ve evde cekilmis normal bir kac resmim vardi elinde beni once ailemle konusmakla tehdit etti resimde gorunen koltuklarin rengi var ya hah iste onlari soyleyip onu eve attigimi iddia edecekmis adrese kadar verecekmis bu tutmadi daha bir suru sacmalama en son mesajinda bana babanin mezarina gittim be nimle sohbet etti uzulme evlat dedi chamallows senin hakkin kaçır onu dedi bana dedi 😂😂😂😂
25 senelik babam bana bile evlat demedi bunami guleyim oluyle konustugunami guleyim bilemedim
kisacasi erkeklerde sex icin her yol mubah kendine cok dikkat et kimsenin evine film izlemeye gitme film izlemezsin
ders calismaya gitme ders calismazsin bunlar hep yalan dolan herkesi kendin gibi gorme

ne intiharı ya

saçmalama allaşkına bi ergen yüzünden.

ne kullanması. çıkar kafandan bu düşünceleri.

insanlarla yakınlaşırken uzun süre arkadaş kalmaya uzun süre tanımaya çevreden soruşturmaya dikkat et. çevrede nasıl bilinen biri sinirli mi kızlara karşı tavrı nasılmış eski sevgililrinden neden ayrılmış bunlar önemli

Seviyorum ölüyorum diyenlere güvenipte kendine yanlış gelen bir eylemi yapmazsın bidaha işte dua et işler ileri gitmeden gerçek niyetini belli etmiş

Kullanilmamissiniz. Zaten kullanamadığı için ayrılmış sizi tehdit etmesinin sebebi de adının kızları kullaniyora çıkmasını istememesi.cunku aynısını başkalarına da yapacak.Soranlara açık açık kullanmak istedi izin vermedigim için ayrıldı diyebilirsiniz anlatirsada izin vermedigim için adımı çıkarmaya çalışıyor dersiniz

ne intiharı ya

saçmalama allaşkına bi ergen yüzünden.

ne kullanması. çıkar kafandan bu düşünceleri.

insanlarla yakınlaşırken uzun süre arkadaş kalmaya uzun süre tanımaya çevreden soruşturmaya dikkat et. çevrede nasıl bilinen biri sinirli mi kızlara karşı tavrı nasılmış eski sevgililrinden neden ayrılmış bunlar önemli

Sözde efendi ve sevgilisi olmamış daha önce gerçekten doğru bunlar ama içinde tam bir yılan yatiyormus birde sey itiraf etmişti ağzıyla bir sohbet uygulamasında konuşuyormuş öyle kızlarla asosyal biriydi anliycagin aman benden uzak dursun kendimi nasıl kaptırmışım böyle birine şuan şaşkınım ya

Back
X