Sevgilim beni sevdigini hic soylemedi

acikadres

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
275
11
68
İstanbul
Merhaba arkadaslar, benim 3.5 aylik bi iliskim var..Sorunum su, sevgilim simdiye kadar hic seni seviyorum demedi :59: ben de demedim ayni sekilde.. hareketlerine bakinca beni sevdigini dusunuyorum. her bos anini benle geciriyor, uzerime titriyor, en ufak seyde ozur diliyor, bi tartisma olsa hep alttan aliyor..sonra devamli elimi tutar, sarilir,oper..arkadaslariyla tanistirdi,hayatini merkezinde oldugumu,onun icin cok ozel oldugumu soyledi..bunlar beni sevdigini dusunduren hareketleri..ama bi taraftan da agzindan hic oyle askim, hayatim gibi laflar cikmaz.genelde canim der, bana taktigi bi isim var oyle hitap eder, bazen de ismimle cagirir beni -sinir oluyorum ismimle hitap etmesine ama bisey demiyorum :41: gelecekle ilgili de bi konusma hic gecmedi aramizda..bu arada o 31 yasinda ben 26, ikimiz de calisiyoruz..lay laylom cikacak zamanlari gectik bence ama niye bunlar hic konusulmuyo,niye duygularimizdan bahsetmiyoruz bana biraz garip gelmeye basladi..sizce ben mi acele ediyorum?

canım 31 yasında oldugu ıcın belkı boyle seylerı cocukca buluyodur,hem daah ne sıtıyosun senı hayatının merkezı yapmıs 2 lafından bırı askım olanlarında ben ıcınden gelerek soyledıgını dusunmuyorum,belkı sen ılk adımı atsan onunda hosuna gıder o da söylemeye baslar

Cok ilginc 3.5 yildir beraber olan bi ciftsiniz ama birbirnze sevdiginizi hic solemediniz. Herkes duygusunu kolay belli edemez ama bi kac kerde olsa solemeden duramaz.o solemedi madem sen neden solemiosun? Sen dene bakalim o ne dicek?

3 senedir gelecekle ilgili hicmi bise konusmadiniz hicmi plan yapmadinizda evlilik lafi gecmedi peki?

A cok pardon yil deil ay olmus ozaman is degisir:)
normal bi sure cnm bu yavas yavas acilir oda solemezsede sen solersin ama evlilik konusmasini kesinlikle onun acmasini bekle

A cok pardon yil deil ay olmus ozaman is degisir:)
normal bi sure cnm bu yavas yavas acilir oda solemezsede sen solersin ama evlilik konusmasini kesinlikle onun acmasini bekle

Zamanla söyler erken gibi geldi bana ama en azından aşkım,hayatım dese bari isimle hitap hiç hoşuma gitmiyo hele ki sevgiliyken..:47::60: Kuzeymila bu arada konu dışı olucak k.bakmayın ama profildeki senmisin saç rengine bayıldım ne bu renk yaa:69:

Zamanla söyler erken gibi geldi bana ama en azından aşkım,hayatım dese bari isimle hitap hiç hoşuma gitmiyo hele ki sevgiliyken..:47::60: Kuzeymila bu arada konu dışı olucak k.bakmayın ama profildeki senmisin saç rengine bayıldım ne bu renk yaa:69:

Evet cnm, ben de sinir oluyorum gerci cok sik olmuyo isimle hitap, ama onun disinda da en fazla dedigi sey 'canim',e onu arkadaslarina da soyluyo zaten :63: insan soyle daha ozel bi soz bekliyo..o boyle yapinca ben de soylemiyorum bisey :63:

selam ben de 26 yaşındayım. 30 yaş üstü ile görüşmemek için bi bahanem daha oldu, teşekkürler. :27:
tahmin ettiğim gibi bu tür şeylerde kendilerini geri çekiyolar evet hım.

Sürekli ''seviyorum,ölüyorum,aşk böcüğüm..'' deyip iki gün sonra terketmesinden iyidir..

yani yaştan ötürü değil mi diyosun?

Emin degilim, yastan oturu olacagini dusunmemistim acikcasi..ondan onceki erkek arkadasim da ayni yaslardaydi ama bana cok sik soylerdi sevdigini, daha ilk bikac haftada soylemeye baslamisti..ama ne oldu, beni aldatti 2 senenin sonunda,o da ayri konu :50: genelleme yapmak gercekten zor, sanirim yastan cok insanin karakteriyle alakali :44:

3,5 ayda sevgi oluşmaz. henüz cok yeni... ama belliki sana yoğun duygular içerisinde, zamana bırak... önce sen sakın deme:) ben eşimle flört ettiğimiz dönemlerde seni seviyorum dediğinde peki diyordum:))) her şey rayına otursun biraz, yine bu şekilde devam ederse. konuşursun;)

canım aşkm canım cicimi sen söyle ona. bence ondanda devamı gelecektir. belki biraz çekingendir bu tip konularda. ilk çıkmaya başladığmızda aşkm canım cicim laflarını ilk ben kullandım sevgilime. gerisi de ondan geldi. hep karşı taraftan beklemene gerek yok ki. karşı tarafa bir kaç adım atabilirsin. bunun sorun olacağını sanmıyorum:1:

3,5 ayda sevgi oluşmaz. henüz cok yeni... ama belliki sana yoğun duygular içerisinde, zamana bırak... önce sen sakın deme:) ben eşimle flört ettiğimiz dönemlerde seni seviyorum dediğinde peki diyordum:))) her şey rayına otursun biraz, yine bu şekilde devam ederse. konuşursun;)

sagol cnm valla biraz rahatladim mesajlari okudukca, heralde ben biraz acele ettim ne biliym :44: evet ben de once o soylemeden soylemek istemiyorum, bi de karsiligi olmazsa iyice moralim bozulur :59:

Aşkım, canım, cicimleri çocukça buluyor olabilir. Sonuçta belli bir yaşa gelmişsiniz...
Gelecekle ilgili hiç konu açılmadı demişsiniz. Bence bu gayet normal çünkü daha ilişkiniz sadece 3.5 aylık...

zaman dilimi olarak çok yenı cıkmaya başlamıssınız bana göre ama yaşlarınızıda göz önunde bulundurdugumuzda konusmamanız garip geldi bana da :30:

Back
X