• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim beni sildi

E ayda 2 kere gorusuyorsaniz neye benzediginizi de biliyordur. Cirkinlesmissin lafi ne alaka? Bitirmek istiyormus da bahane olmuş belli ki

dediğinşzde o kadar haklısınız ki. ben de başkası bunu sorsa ben de aynısını söylerdim. ama o kadar emek ve sevgi böyle saçma bir nedenden yok olması canımı acıtıyor
Yani altı üstü 1 yıl öyle çok bi emek de yok yani. Çok bi sevgide yok görüldüğü kadarıyla. Biraz daha gerçekçi bak belki can acın azalır.
Adam resmen kaçmak için bahane aramış bulmuş

dediğinşzde o kadar haklısınız ki. ben de başkası bunu sorsa ben de aynısını söylerdim. ama o kadar emek ve sevgi böyle saçma bir nedenden yok olması canımı acıtıyor
Ne emegi Allah askına . Bir yıl uzaktan ilişki ne emegı vermıs. Sen vermıssın orası ayrı
Senı boyle bırsey ıcın sılıyorsa bahane beklıyormus

Baska biri var NET! Yoksa arka tarafi bu kadar kalkmazdi sana cirkinsin demek cesareti bulduguna göre. Insan sevdigi deli gibi evlenmek istedigi kiza cirkinlesmissin dermi? Üstelik hemen engeli basmis. Acaba bu nisani senmi cok istiyordun? O da laf olsun diye hi hi demistir bakmis is ciddiye biniyor tüymüs.

merhaba... 1 yıllık bir ilişkim var. uzaktan yürütmeye çalışıyoruz. ramazan bayramında nişan yapmayı planlıyorduk. bugün ise şakayla karışık bana çirkinleşmişsin dedi. ben de kızdım çirkinsem bida arama dedim. tamam diyip kapattı. daha sonra ben aradım açmadı ve fark ettim ki beni instagramdan silmiş ve aramalarımı engellemiş. ortada başka hiçbir problemimiz yoktu. sadece böyle bir konuşma geçti. ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm. sizce geri döner mi ve ben ne yapmalıyım
Evlenmeye madası yokmuş.

arada ufak tefek atışmalar illaki oluyordu ama büyümeden hallediyorduk. çok büyük bir kavgamız olmadı hiç

Uzaktan ilişkide büyük kavga olmaz zaten. Davulun ses hep uzaktan hoş gelir. Uzaktaki zaten istediğini de yapıyordur mutlu mesut gizli saklı. Neden kavga edesiniz ki... iki sohbet muhabbet. Ortak hiçbir sorumluluk yok.

Aynen çok emek vermişsiniz. Telefonla görüntülü arama ve ayda en fazla bir-iki kez yan yana gelmek öyle böyle emek değil. Sevgi niye öyle saçma bir nedenden yok oldu diye hiç düşündünüz mü?

Sizde onu silin, ne bu böyle ya resmen alay eder gibi. Tabi en doğrusunu sen bileceksin canım .

YA ŞAKA MIIII SİZİN GİTMESİNE ÜZÜLMENİZ ŞAKA MI, SÖZ ÖNCESİ ADAMIN SÖYLEDİKLERİ ŞAKA MI, BU YAŞANAN ŞAKA MI, SENİN EX ŞAKA MI YA ?
İnsan hiç görüşmediği biriyle nasıl söz yapmayı planlar ? Bi görüşeydiniz önce, belki sende adamı görünce kel kör topal bi şey çıkacaktı meydana ? Sakın döner mi diye üzüldüğünüzü duymayayım, nolur artık yeter ya

Bitirmek için sebep arıyormuş. Bulmayı bile beklememiş çünkü bu bir sebep değil. Uzak mesafe ilişkisinin toksikliğini ve yarattığı illüzyon duygusunu bir kenara koyuyorum. Sizi istemeyen bir adam için çabalamayın. Şimdi geri dönse bile ilk fırsatta yine gidecek. Gitmese de asla kendinizi değerli hissettiğiniz bir ilişki yaşamayacaksınız. Bırakın ve yolunuza bakın.

Azıcık dışarıdan baksanız durumun çok komik olduğunu görürsünüz.

Ayrılmak için konuşma cesareti olmayan düzgün bahane üretecek kadar bile zekası olmayan biriyle evlenmeyin zaten. Hele bir de uzak mesafe ilişkisi iş oooo sal gitsin.

Yaşlar da 20 22 falan gibi geldi bana niyeyse.

üf iyi olmuş zaten normal insanlar gibi bile ayrılamıyor uzaktan ergen ergen işler yok çirkinleşmişsin totoma kaş göz çizsem senden daha güzel ama biz seni 1 yıl idare ettik deseydın pehhh

Back
X