• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim beni sildi

ayrı şehirlerde yaşıyoruz ayda bir iki kere yüz yüze görüşüyorduk
Kızım hayatını ateşe atma gözünü seveyim 1 yılda adamı 20 kere görmüşsün seni de engellemiş belki evli ? Belki biriyle nişanlanacak ? Bunlar hiç aklına gelmiyor mı adam bir cümle için seni engellemiş hala emeklerim diyorsun bir sal bakalım bir bırak ne olacak bekle illa kokusu çıkar

Kızım hayatını ateşe atma gözünü seveyim 1 yılda adamı 20 kere görmüşsün seni de engellemiş belki evli ? Belki biriyle nişanlanacak ? Bunlar hiç aklına gelmiyor mı adam bir cümle için seni engellemiş hala emeklerim diyorsun bir sal bakalım bir bırak ne olacak bekle illa kokusu çıkar
evli değil aynı memleketliyiz ailelerimiz çok önceden tanışıyor zaten.

evli değil aynı memleketliyiz ailelerimiz çok önceden tanışıyor zaten.
Aileleriniz tanışıyorsa belki annesi seni istememiştir bak bunlar kesin böyledir demiyorum ama pat diye engellemek silmek sağlıklı bir olay değil insanlar nefretlik kaynanasına yapmıyor bunu

merhaba... 1 yıllık bir ilişkim var. uzaktan yürütmeye çalışıyoruz. ramazan bayramında nişan yapmayı planlıyorduk. bugün ise şakayla karışık bana çirkinleşmişsin dedi. ben de kızdım çirkinsem bida arama dedim. tamam diyip kapattı. daha sonra ben aradım açmadı ve fark ettim ki beni instagramdan silmiş ve aramalarımı engellemiş. ortada başka hiçbir problemimiz yoktu. sadece böyle bir konuşma geçti. ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm. sizce geri döner mi ve ben ne yapmalıyım
Sen de onu sil.

merhaba... 1 yıllık bir ilişkim var. uzaktan yürütmeye çalışıyoruz. ramazan bayramında nişan yapmayı planlıyorduk. bugün ise şakayla karışık bana çirkinleşmişsin dedi. ben de kızdım çirkinsem bida arama dedim. tamam diyip kapattı. daha sonra ben aradım açmadı ve fark ettim ki beni instagramdan silmiş ve aramalarımı engellemiş. ortada başka hiçbir problemimiz yoktu. sadece böyle bir konuşma geçti. ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm. sizce geri döner mi ve ben ne yapmalıyım
Probleminiz var aslında yenisini bulmuş seni göndermiş canım

inan annesi bizden daha çok istiyor evlenmemizi

Annesini geç adam seni istemiyor bence yedeğe almış gibi geldi. Eski sevgilisi ile barışmıştır ya da ışık görmüştür erkekler ayrılırken kadınlar gibi düşünmez fırsat bulduğu anda ayrılırlar.

Uzaktan ve 1 yılda çok emek vermemişsinizdir zaten de zararın neresinden dönersen kardır bence

Back
X