Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrı şehirlerde yaşıyoruz ayda bir iki kere yüz yüze görüşüyordukUzaktan nişanlanmaya nasıl karar verdiniz ?
Kızım hayatını ateşe atma gözünü seveyim 1 yılda adamı 20 kere görmüşsün seni de engellemiş belki evli ? Belki biriyle nişanlanacak ? Bunlar hiç aklına gelmiyor mı adam bir cümle için seni engellemiş hala emeklerim diyorsun bir sal bakalım bir bırak ne olacak bekle illa kokusu çıkarayrı şehirlerde yaşıyoruz ayda bir iki kere yüz yüze görüşüyorduk
evli değil aynı memleketliyiz ailelerimiz çok önceden tanışıyor zaten.Kızım hayatını ateşe atma gözünü seveyim 1 yılda adamı 20 kere görmüşsün seni de engellemiş belki evli ? Belki biriyle nişanlanacak ? Bunlar hiç aklına gelmiyor mı adam bir cümle için seni engellemiş hala emeklerim diyorsun bir sal bakalım bir bırak ne olacak bekle illa kokusu çıkar
İnternet faturası ödedi püğğ1 yılda uzaktan ne emek verdin?
Aileleriniz tanışıyorsa belki annesi seni istememiştir bak bunlar kesin böyledir demiyorum ama pat diye engellemek silmek sağlıklı bir olay değil insanlar nefretlik kaynanasına yapmıyor bunuevli değil aynı memleketliyiz ailelerimiz çok önceden tanışıyor zaten.
inan annesi bizden daha çok istiyor evlenmemiziAileleriniz tanışıyorsa belki annesi seni istememiştir bak bunlar kesin böyledir demiyorum ama pat diye engellemek silmek sağlıklı bir olay değil insanlar nefretlik kaynanasına yapmıyor bunu
Sen de onu sil.merhaba... 1 yıllık bir ilişkim var. uzaktan yürütmeye çalışıyoruz. ramazan bayramında nişan yapmayı planlıyorduk. bugün ise şakayla karışık bana çirkinleşmişsin dedi. ben de kızdım çirkinsem bida arama dedim. tamam diyip kapattı. daha sonra ben aradım açmadı ve fark ettim ki beni instagramdan silmiş ve aramalarımı engellemiş. ortada başka hiçbir problemimiz yoktu. sadece böyle bir konuşma geçti. ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm. sizce geri döner mi ve ben ne yapmalıyım
Annesi mi söyledi bunu yoksa sevgilin miinan annesi bizden daha çok istiyor evlenmemizi
Probleminiz var aslında yenisini bulmuş seni göndermiş canımmerhaba... 1 yıllık bir ilişkim var. uzaktan yürütmeye çalışıyoruz. ramazan bayramında nişan yapmayı planlıyorduk. bugün ise şakayla karışık bana çirkinleşmişsin dedi. ben de kızdım çirkinsem bida arama dedim. tamam diyip kapattı. daha sonra ben aradım açmadı ve fark ettim ki beni instagramdan silmiş ve aramalarımı engellemiş. ortada başka hiçbir problemimiz yoktu. sadece böyle bir konuşma geçti. ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm. sizce geri döner mi ve ben ne yapmalıyım
inan annesi bizden daha çok istiyor evlenmemizi
Hayatında başka birisi olabilir. Uzak mesafe ilişkisi zordur. En iyisi kendi şehrinden birileriyle tanış görüş.evli değil aynı memleketliyiz ailelerimiz çok önceden tanışıyor zaten.
birkaç gün önce bir fotoğraf göndermiştim ve çok güzelsi demişti.
Bu emekleri gözardı etmeyelim lütfen1 yılda uzaktan ne emek verdin?
Emek mevzusu bence çok yanlış anlaşılıyor.İnternet faturası ödedi püğğ
Bu emekleri gözardı etmeyelim lütfen![]()
Kesinlikle, zaman ilerledikçe ilişkiler tuhaflaştı. Biz paçayı iyi kurtarmışızEmek mevzusu bence çok yanlış anlaşılıyor.
Uzaktan ilişki toksiktir. Şapkanın içinden herşey çıkabilir.![]()